ROWENTA FOR ELITE STUDIO DRY CV5812F0

STUDIO DRY CV5812F0
Rendkívül gyors hajszárítás
A Rowenta Studio Dry hajszárító hatékony és megbízható teljesítményt nyújt a mindennapi, gondtalan hajszárításhoz. A nagy hatékonyságú szárítást az energiatakarékos Effiwatts technológia biztosítja, míg a légáramlat sebességének és a hőmérsékletnek 6 beállítása a programok egyetlen gombnyomással történő átkapcsolását biztosítja. Fedezze fel a megbízható szárítási eredményeket és intelligens funkciókat, amelyek megkönnyítik a mindennapjait

Cikkszám : CV5812F0

Studio Dry hajszárító : Mindennapi könnyű hajszárítás

Egy hajszárító, amelynek köszönhetően minden nap időben, és tökéletes frizurával indulhat el otthonról? A Rowenta Studio Dryhajszárító a mindennapi használathoz megfelelő, kiváló teljesítményt kínál. Ez a hajszárító fejlett, energiatakarékos és nagy szárítási teljesítményt biztosító Effiwatts technológiával készült. A teljesítményt intelligens funkciók egészítik ki: a hat beállítható légsebesség/hőmérséklet lehetővé teszi a hajtípusnak és az igényeinek megfelelő beállítást, a Thermo Control védi a hajat a nagy hőmérséklettől és biztosítja a frizura tökéletes megjelenését, a koncentrátor pedig precíz hajformázást kínál. A hideg levegőlöket funkciónak köszönhetően a kiválóan elkészített frizurát hosszabb időre rögzítheti.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

TELJESÍTMÉNY / BEÁLLÍTÁSOK
Teljesítmény 2100  W
Teljesítmény 2300  Effiwatts
Fúvócső méretei 14  mm
Hőmérséklet-beállítás 3  
Sebességfokozatok 2  
Hideg levegő fújása    
Szőkítő feltét 1  
Műszaki jellemzők
Voltage 220–240  V
Tápkábel hossza 1.8  m
Színek Fekete  
Csatlakozóaljzat típusa Európai  
Dugó formája Egyenes dugó  
Ergonómia/kényelmi funkciók
Motor típusa DC motor  
Levehető rács    
Akasztókampó    

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Hajszárításkor használja a legnagyobb fokozatot, hogy gyorsabban végezzen. Ha azonban beszárítást végez, jobb, ha alacsonyabb fokozatot választ, hogy ne borzolja fel a haját.
Irányítsa a levegő áramlást a hajának arra részére, amit szeretne beállítani (magas hőmérsékleten), azután aktiválja a hideg levegő löket funkciót a gyors lehűtés érdekében. Ez a gyors hőmérsékletváltásra épülő módszer segít a haj hatékonyabb formázásában.
A koncentrátor lehetővé teszi, hogy a hajának egy adott részét szárítsa. A koncentrátor fúvókájával irányítsa a meleg levegőt oda, ahol szárítani kívánja a haját.
A diffúzor segítségével dúsabb hatásúvá teheti haját.
Ez a funkció automatikusan beállítja a legjobb hőmérséklet–légáramlás arányt a hajszárazság elkerülése érdekében.
Ez a funkció automatikusan lekapcsolja a hajszárítót, ha az nincs mozgásban, és visszakapcsol, ha folytatja a használatát.
Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
A hajszárító nagyon kevés karbantartást igényel. Tisztításuk elvégezhető a tisztításhoz biztosított tartozékokkal, vagy egy kissé nedves ruhával. A hátsó védőrácsba ragadt hajat és más szennyeződést el kell távolítani. Soha ne használjon a tisztításhoz alkoholt, és ne merítse vízbe a készüléket. (Ne felejtse el kihúzni a hajszárítót a konnektorból a tisztítás előtt).
Ez teljesen normális jelenség, túlmelegedés miatt a biztonsági berendezés automatikusan leállította a készüléket (ezt kiválthatja még például a hátsó védőrácsra tapadt haj vagy más tárgyak). Várjon, amíg a hajszárító teljesen lehűl (20 perc).
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A hideg levegőt fújó gombbal jobban beállíthatja a haját.
Használja a mozgó tüskékkel ellátott diffúzort, ha van ilyen a hajszárítójához. Ez feldúsítja a hajat a tövétől a hajvégekig.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.