ROWENTA STUDIO DRY CV5361F0

STUDIO DRY CV5361F0
Ultra kompakt és hatékony, „advanced care“ gondoskodó szárítási funkcióval

A Premium Care Studio Dry ultrakompakt és hatékony hajszárító háromszoros levegőkoncentrátorral a kivételesen pontos levegőáramlásért. A 2100 W teljesítmény gyors szárítást biztosít, az Advanced Care pedig véd a hő túlzott hatásával szemben és védi a haj egészségét. Ideális töredezésésre hajlamos festett vagy más módon terhelt hajra.

Cikkszám : CV5361F0

KOMPAKT, UGYANAKKOR NAGYON HATÉKONY

Az ultra kompakt és nagy teljesítményű Premium Care Studio Dry hajszárító pontos légáramlással büszkélkedhet az egyedi, szabadalmaztatott Triple Air Precision háromszoros koncentrátornak köszönhetően.

A 2100 W teljesítmény gyors eredményeket biztosít, az Advanced Care beállítás pedig véd a haj túlmelegedésével szemben és védi a haj szépségét.

Az iongenerátor az argánolaj tartalmú egyedi szabadalmaztatott Cashmere Keratin felülettel kombinálva csillogó és puha hajat biztosít.

A hideg levegő beállítása rögzíti a frizurát szárítás után a hosszantartó hatásért.

Az akasztó kampó megkönnyíti a tárolást, a 3 pozíció pedig lehetővé teszi az egyéni áramlás és hőmérséklet beállítást teljes irányítással és pontossággal.

Premium Care Studio: ultra kompakt hajszárító teljes felszereltséggel a gondos hajszárításért és a frizura tartásáért.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

TELJESÍTMÉNY / BEÁLLÍTÁSOK
Hideg levegő fújása    
Rács bevonata Kasmír keratin  
Szőkítő feltét 1  
Hajvédelem és ergonómia
Iongenerátor    
Ergonómia/kényelmi funkciók
Motor típusa DC motor  
Kompakt    
Akasztókampó    
Műszaki jellemzők
Voltage 220–240  V
Színek Fekete & arany-rózsaszín  
Egyebek Advanced Care technológia  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Hajszárításkor használja a legnagyobb fokozatot, hogy gyorsabban végezzen. Ha azonban beszárítást végez, jobb, ha alacsonyabb fokozatot választ, hogy ne borzolja fel a haját.
Irányítsa a levegő áramlást a hajának arra részére, amit szeretne beállítani (magas hőmérsékleten), azután aktiválja a hideg levegő löket funkciót a gyors lehűtés érdekében. Ez a gyors hőmérsékletváltásra épülő módszer segít a haj hatékonyabb formázásában.
A koncentrátor lehetővé teszi, hogy a hajának egy adott részét szárítsa. A koncentrátor fúvókájával irányítsa a meleg levegőt oda, ahol szárítani kívánja a haját.
A diffúzor segítségével dúsabb hatásúvá teheti haját.
Ez a funkció automatikusan beállítja a legjobb hőmérséklet–légáramlás arányt a hajszárazság elkerülése érdekében.
Ez a funkció automatikusan lekapcsolja a hajszárítót, ha az nincs mozgásban, és visszakapcsol, ha folytatja a használatát.
Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
A hajszárító nagyon kevés karbantartást igényel. Tisztításuk elvégezhető a tisztításhoz biztosított tartozékokkal, vagy egy kissé nedves ruhával. A hátsó védőrácsba ragadt hajat és más szennyeződést el kell távolítani. Soha ne használjon a tisztításhoz alkoholt, és ne merítse vízbe a készüléket. (Ne felejtse el kihúzni a hajszárítót a konnektorból a tisztítás előtt).
Ez teljesen normális jelenség, túlmelegedés miatt a biztonsági berendezés automatikusan leállította a készüléket (ezt kiválthatja még például a hátsó védőrácsra tapadt haj vagy más tárgyak). Várjon, amíg a hajszárító teljesen lehűl (20 perc).
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A hideg levegőt fújó gombbal jobban beállíthatja a haját.
Használja a mozgó tüskékkel ellátott diffúzort, ha van ilyen a hajszárítójához. Ez feldúsítja a hajat a tövétől a hajvégekig.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.