ROWENTA FOR ELITE STUDIO DRY + CV5432F0

STUDIO DRY + CV5432F0
Nagy teljesítmény az ultra gyors szárításért és tökéletes stylingért

A Studio Dry szárító egy tökéletes styling eszköz a hatékony, kényelmes és praktikus szárításhoz. A nagy teljesítmény? szárító 2400 Effiwatt áramfelvétellel rendelkezik, amely hatékony szárítást biztosít kisebb energiafogyasztás mellett, mindezt könny? és kompakt kivitelben rengeteg továbbfejlesztett funkcióval.

Cikkszám : CV5432F0

A termékelőnyei

MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁG AZ EGYSZER? ÉS PRECÍZ HAJSTYLINGÉRT

A Studio Dry hatékony és nagy teljesítmény?, ugyanakkor pehelykönny? és kompakt. Ez a magas hatékonyságú hajszárító ideálisan ötvözi a teljesítményt és az egyszer? használatot, a 2400 Effiwattos teljesítménnyel a magas hatékonyságú szárításért 20%-kal alacsonyabb fogyasztással, a fémrácsos hátsó nyílással pedig maximális leveg?áramlást tesz lehet?vé. Fedezze fel a professzionális hajszárítást kompakt kivitelben. A hat sebesség/h?mérséklet beállítással teljes irányítást kap minden hajtípus esetén. Az iongenerátor megakadályozza a kócolódást, ragyogó csillogást és puhaságot eredményez. A Cool-Air Shot technológia gondoskodik a frizura befejezésér?l és annak hosszútávú fixálásáról. Mindezt könny? és kompakt kivitelben találja, melynek használata már nem is lehetne könnyebb.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

TELJESÍTMÉNY / BEÁLLÍTÁSOK
Levegősebesség (km/óra) 90  
Szárítási sebesség 5,6  g/min
Hőmérséklet-beállítás 3  
Sebességfokozatok 3  
Hideg levegő fújása    
Szőkítő feltét 1  
Diffúzor feltét típusa Standard  
   
Hajvédelem és ergonómia
Iongenerátor    
Ergonómia/kényelmi funkciók
Motor típusa DC motor  
Kompakt    
Akasztókampó    
Energiatakarékos    
Műszaki jellemzők
Voltage 220–240  V
Színek Fekete és rózsaszín  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Hajszárításkor használja a legnagyobb fokozatot, hogy gyorsabban végezzen. Ha azonban beszárítást végez, jobb, ha alacsonyabb fokozatot választ, hogy ne borzolja fel a haját.
Irányítsa a levegő áramlást a hajának arra részére, amit szeretne beállítani (magas hőmérsékleten), azután aktiválja a hideg levegő löket funkciót a gyors lehűtés érdekében. Ez a gyors hőmérsékletváltásra épülő módszer segít a haj hatékonyabb formázásában.
A koncentrátor lehetővé teszi, hogy a hajának egy adott részét szárítsa. A koncentrátor fúvókájával irányítsa a meleg levegőt oda, ahol szárítani kívánja a haját.
A diffúzor segítségével dúsabb hatásúvá teheti haját.
Ez a funkció automatikusan beállítja a legjobb hőmérséklet–légáramlás arányt a hajszárazság elkerülése érdekében.
Ez a funkció automatikusan lekapcsolja a hajszárítót, ha az nincs mozgásban, és visszakapcsol, ha folytatja a használatát.
Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
A hajszárító nagyon kevés karbantartást igényel. Tisztításuk elvégezhető a tisztításhoz biztosított tartozékokkal, vagy egy kissé nedves ruhával. A hátsó védőrácsba ragadt hajat és más szennyeződést el kell távolítani. Soha ne használjon a tisztításhoz alkoholt, és ne merítse vízbe a készüléket. (Ne felejtse el kihúzni a hajszárítót a konnektorból a tisztítás előtt).
Ez teljesen normális jelenség, túlmelegedés miatt a biztonsági berendezés automatikusan leállította a készüléket (ezt kiválthatja még például a hátsó védőrácsra tapadt haj vagy más tárgyak). Várjon, amíg a hajszárító teljesen lehűl (20 perc).
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A hideg levegőt fújó gombbal jobban beállíthatja a haját.
Használja a mozgó tüskékkel ellátott diffúzort, ha van ilyen a hajszárítójához. Ez feldúsítja a hajat a tövétől a hajvégekig.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.