ROWENTA NOMAD SPECIALIST CV4753F1

NOMAD SPECIALIST CV4753F1
Ultragyors száradás a mai aktív életmódhoz
A Rowenta Nomad férfi hajszárító gyors, hatékony és hibátlan szárítást biztosít - erőteljes, akár 100 km/h* sebességű légáramlást kelt a tökéletes eredmény érdekében. Fedezze fel a tökéletes hajszárító csomagot, amelyet kifejezetten a férfiak igényeire szabott funkciókkal terveztek: 6 beállítás az egyéni formázáshoz, hideg légáram a frizura rögzítéséhez a hosszan tartó stílusért egész nap és még sok egyéb funkció. Mindezt kompakt, összecsukható kivitelben, amely ideális a mai aktív életmódhoz.

Cikkszám : CV4753F1

*Maximális sebesség koncentrátor nélkül

A termékelőnyei

Kompakt és nagy teljesítményű férfi hajszárító, amely pillanatok alatt tökéletes szárítást biztosít.

Végre: Kifejezetten a férfiak igényeihez tervezett hajszárító. A nagy teljesítményű Rowenta Nomad férfi hajszárító tökéletesen megfelel a mai aktív életmódnak. Bár kompakt, mégis büszkélkedhet a gyors szárításhoz szükséges ultraerős, nagy sebességű légáramlással, kényelmes kialakítással és személyre szabott vezérlőkkel, amelyek ideálisak a legapróbb részletekig tökéletes formázáshoz. Mindez összecsukható hordozható kivitelben utazáshoz, vagy épp ott, ahol szükség van rá.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

TELJESÍTMÉNY / BEÁLLÍTÁSOK
Hideg levegő fújása    
Szőkítő feltét 1  
Ergonómia/kényelmi funkciók
Motor típusa DC motor  
Tárolótáska    
Összecsukható    
Levehető rács    
Kompakt    
Akasztókampó    
Műszaki jellemzők
Voltage 220–240  V
Vezeték nélküli működés (ha alkalmazható) perc  min

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Hajszárításkor használja a legnagyobb fokozatot, hogy gyorsabban végezzen. Ha azonban beszárítást végez, jobb, ha alacsonyabb fokozatot választ, hogy ne borzolja fel a haját.
Irányítsa a levegő áramlást a hajának arra részére, amit szeretne beállítani (magas hőmérsékleten), azután aktiválja a hideg levegő löket funkciót a gyors lehűtés érdekében. Ez a gyors hőmérsékletváltásra épülő módszer segít a haj hatékonyabb formázásában.
A koncentrátor lehetővé teszi, hogy a hajának egy adott részét szárítsa. A koncentrátor fúvókájával irányítsa a meleg levegőt oda, ahol szárítani kívánja a haját.
A diffúzor segítségével dúsabb hatásúvá teheti haját.
Ez a funkció automatikusan beállítja a legjobb hőmérséklet–légáramlás arányt a hajszárazság elkerülése érdekében.
Ez a funkció automatikusan lekapcsolja a hajszárítót, ha az nincs mozgásban, és visszakapcsol, ha folytatja a használatát.
Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
A hajszárító nagyon kevés karbantartást igényel. Tisztításuk elvégezhető a tisztításhoz biztosított tartozékokkal, vagy egy kissé nedves ruhával. A hátsó védőrácsba ragadt hajat és más szennyeződést el kell távolítani. Soha ne használjon a tisztításhoz alkoholt, és ne merítse vízbe a készüléket. (Ne felejtse el kihúzni a hajszárítót a konnektorból a tisztítás előtt).
Ez teljesen normális jelenség, túlmelegedés miatt a biztonsági berendezés automatikusan leállította a készüléket (ezt kiválthatja még például a hátsó védőrácsra tapadt haj vagy más tárgyak). Várjon, amíg a hajszárító teljesen lehűl (20 perc).
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A hideg levegőt fújó gombbal jobban beállíthatja a haját.
Használja a mozgó tüskékkel ellátott diffúzort, ha van ilyen a hajszárítójához. Ez feldúsítja a hajat a tövétől a hajvégekig.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.