ROWENTA EXPERT hajszárító Rowenta CV8820F0

EXPERT hajszárító Rowenta CV8820F0
Professzionális szintű hajformázás, 2x gyorsabb hajszárítás*
A Rowenta Pro Expert fejlett technológiával felszerelt hajszárító professzionális szintű hajszárítást tesz lehetővé, szalonminőségű eredményekkel, mint a ragyogóan szép fényes haj. A professzionális minőségű, 2100W-os, hosszú élettartamú AC motor tökéletesen és akár 2x gyorsabban megszárítja a hajat*, míg az antisztatikus turmalin felület csökkenti a haj kócosodását és szép fényessé teszi azt. A kiváló minőségű hajformázó kiegészítők teljes készlete végtelen formázási lehetőséget és gyönyörű, élettel teli hajat biztosít nap mint nap.

Cikkszám : CV8820F0

**Érzékelési teszt a szokásos hajszárítóhoz képest, 30 önkéntes, 1 hónap, Franciaország 2021

*érzékelési teszt a szokásos hajszárítóhoz képest, 30 önkéntes, Franciaország 2021

A termékelőnyei

Egy hajszárító, amely a hajszalonokban elérhető minőséget és kivételesen gyors hajszárítást biztosít minden nap.

A Pro Expert hajszárító ultragyors szárítást és gyönyörű eredményeket biztosít nap mint nap, így valóban méltó a nevéhez. A professzionális, nagy teljesítményű 2100 W-os váltóáramú motor akár 126 km/órás koncentrált légáramot biztosít a tökéletes hajápolás és a professzionális hajszárítás érdekében. A turmalin felület természetes módon bocsát ki ionokat annak érdekében, hogy a haja szép simává váljon és ragyogóan szép legyen, míg a két hajformázó tartozék számtalan formázási lehetőséget biztosít.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Professional motor (AC)  
Kompakt    
Színek Fekete és Legolas  
Voltage 220–240  V
Csatlakozóaljzat típusa Európai  
Teljesítmény 2100  W
Sebességfokozatok 2  
Hőmérséklet-beállítás 3  
Hideg levegő fújása    
Rács bevonata Turmalin  
Szőkítő feltét 2  
Fúvócső méretei 6  mm
Diffúzor feltét típusa Standard  
   
Levehető rács    
Akasztókampó    
   

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Hajszárításkor használja a legnagyobb fokozatot, hogy gyorsabban végezzen. Ha azonban beszárítást végez, jobb, ha alacsonyabb fokozatot választ, hogy ne borzolja fel a haját.
Irányítsa a levegő áramlást a hajának arra részére, amit szeretne beállítani (magas hőmérsékleten), azután aktiválja a hideg levegő löket funkciót a gyors lehűtés érdekében. Ez a gyors hőmérsékletváltásra épülő módszer segít a haj hatékonyabb formázásában.
A koncentrátor lehetővé teszi, hogy a hajának egy adott részét szárítsa. A koncentrátor fúvókájával irányítsa a meleg levegőt oda, ahol szárítani kívánja a haját.
A diffúzor segítségével dúsabb hatásúvá teheti haját.
Ez a funkció automatikusan beállítja a legjobb hőmérséklet–légáramlás arányt a hajszárazság elkerülése érdekében.
Ez a funkció automatikusan lekapcsolja a hajszárítót, ha az nincs mozgásban, és visszakapcsol, ha folytatja a használatát.
Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
A hajszárító nagyon kevés karbantartást igényel. Tisztításuk elvégezhető a tisztításhoz biztosított tartozékokkal, vagy egy kissé nedves ruhával. A hátsó védőrácsba ragadt hajat és más szennyeződést el kell távolítani. Soha ne használjon a tisztításhoz alkoholt, és ne merítse vízbe a készüléket. (Ne felejtse el kihúzni a hajszárítót a konnektorból a tisztítás előtt).
Ez teljesen normális jelenség, túlmelegedés miatt a biztonsági berendezés automatikusan leállította a készüléket (ezt kiválthatja még például a hátsó védőrácsra tapadt haj vagy más tárgyak). Várjon, amíg a hajszárító teljesen lehűl (20 perc).
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A hideg levegőt fújó gombbal jobban beállíthatja a haját.
Használja a mozgó tüskékkel ellátott diffúzort, ha van ilyen a hajszárítójához. Ez feldúsítja a hajat a tövétől a hajvégekig.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.