ROWENTA x KARL LAGERFELD Sokoldalú Trim & Style haj- és szakállvágó TN911LF0

Sokoldalú Trim & Style haj- és szakállvágó TN911LF0
12 az 1-ben megoldás a tökéletes haj- és szakállvágáshoz
A sokoldalú Trim & Style hajvágóval könnyen ápolhatja szakállát és vághatja haját, és minden nap remekül nézhet ki. A speciális haj- és szakállvágó pengék és a hozzájuk tartozó fésűs tartozékok biztosítják, hogy a haját egyetlen mozdulattal a saját ízlésének megfelelően vágja le, valamint tökéletesen ápolt szakállat varázsoljon. Ez a sokoldalú, vízálló készülék egy forgó penge rendszerrel is felszerelt, amely fájdalommentesen eltávolítja a csúnya orr- és fülszőrzetet - a haj- és szakállvágás záró műveleteként! Mindezt a megfelelő teljesítmény egészíti ki: a lítium-ion akkumulátor akár 120 perc vágó kapacitást és stresszmentes használatot biztosít. Ez a termék 15 éves* élettartamra tervezett pengékkel is felszerelt.

Cikkszám : TN911LF0

*a penge tartósságának a tesztje alapján, amelyet a Groupe SEB társaság 30 terméken végzett el 2022-ben a cég belső protokollja szerint

A termékelőnyei

Sokoldalú hajvágó ikonikus dizájnnal

Vágja tökéletesre a frizuráját és szakállát a sokoldalú és vízálló 12 az 1-ben a Rowenta x KARL LAGERFELD Trim & Style haj- és szakállvágóval. Használja a speciális XL méretű hajvágó pengét a tökéletes, egy mozdulattal történő hajvágáshoz, és a 6 fésűs toldóelemet az eredmények testreszabásához. Ezután használja a szakállvágó pengét és a 2 állítható fésűs tartozékot a szakáll tökéletes ápolásához. És ne feledkezzen meg a részletekről: Használja a forgó pengét a csúnya orr- és fülszőrzet eltávolítására a haj- és szakállvágás tökéletes befejezéseként!

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

VÁGÓTELJESÍTMÉNY
Penge anyaga Rozsdamentes acél  
Motor típusa DC motor  
Motor fordulatszáma (f/p) 6 500  
PONTOSSÁG
Vágási hossz kijelzése Fésű  
Alkalmazási területek Haj + szakáll  
18  
18  
HASZNÁLAT
Hajvágó penge    
Hajvágó penge típusa Fix  
Fésű 6  
Szakállvágó pengefeltét    
Szakáll fésű típusa Állítható  
Háromnapos borosta funkció    
Szakállvágás hosszbeállítási terjedelem 3-7 8-12  
Szakállhossz-pozíciók 11  
Orr- és fülszőrvágó    
2  
3 day beard  
120 min  
Powerful and long-lasting (Li-Ion)  
Elemek száma 1  
Men  
Vezeték nélküli működés akár 120 perc.  
Gyorstöltés    
Teljesítmény Vezeték nélküli használat  
Akkumulátor típusa Lítium-ion  
KÉNYELMI FUNKCIÓK
Levehető vágófej    
Tisztítás Teljes mértékben mosható  
Tisztítókészlet Olaj + kefe  
Tárolás Tárolótáska  
MŰSZAKI JELLEMZŐK
Színek Fekete és piros  
Voltage 100–240  V
   
   
   
   
Wet and Dry rendszer vízben is használható    
Csatlakozóaljzat típusa Európai  
Levehető kábel    

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Nem. Azt tanácsoljuk, hogy ne használja a készüléket saját magán. Ezt biztonsági okokból és a jobb eredmény miatt javasoljuk.
Nem. A hajnyírót nem lehet használni és tölteni is egyszerre.
A hajkreppelőt tiszta, de száraz hajon tanácsos használni.
Az első használat előtt töltse a hajnyírót 14 órán át. Fontos, hogy a következő három használat során teljesen merítse le a készüléket. Az ajánlott töltési idő ezután 8 óra. A készülék akkor töltődik, ha a töltő jelzőfénye piros.
A pengéket minden használat után meg kell tisztítani a mellékelt tisztító kefével. Ha szükséges, kissé nedves ruha is használható. Néhány modellen a pengék alaposabb tisztítása érdekében a pengékből álló vágófej teljesen leszerelhető.
Pusztán a teljesítmény szinten tartása érdekében fontos, hogy minden második-harmadik használat után olajozza be a pengéket. Ehhez használja a mellékelt kenőolajat, vagy savat nem tartalmazó minőségi olajat (pl. varrógép olajat). Tegyen egy-egy csepp olajat a lemez mindkét végére, néhány percig működtesse a hajnyírót, majd törölje le egy ruhával a felesleges olajat.
A nyírógép ritkán igényel tisztítást (kivéve, ha több ember használta). A pengéket minden használat után a kis kefével kell letisztítani. A kis kefével a hajat is eltávolíthatja a fésűről.
Nem. Az újratölthető típusok esetében újratölthető NiCd vagy NiMH akkumulátorokat kell használni. Ne használjon normál akkumulátorokat, mivel ezek használata esetén fennáll az olvadás veszélye.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Nem. A nyírógépet csak hajon lehet használni. Ettől eltérő használat a berendezés meghibásodásához vagy sérüléshez vezethet.
Amennyiben a nyírógép feltölthető, az akkumulátor teljes feltöltés után 40 percig bírja.
A mikrobeállító tárcsa lehetővé teszi a vágáshossz pontos beállítását, így tökéletes haj- vagy szakállnyírást biztosít.
Az alábbi hosszúságokat lehet beállítani:
1. pozíció = 0,8 mm
2. pozíció = 1,1 mm
3. pozíció = 1,4 mm
4. pozíció = 1,7 mm
5. pozíció = 2,0 mm
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.