ROWENTA AIRFORCE ULTIMATE

AIRFORCE ULTIMATE
A LEVÁGOTT SZŐR 99%-ÁT FELSZÍVJA, ÍGY ELKERÜLHETI A TAKARÍTÁST

Az AIRFORCE ultimate a tökéletes haj- és szakállvágó a könnyű és pontos borotválkozáshoz. Beépített vákuum-rendszerének köszönhetően a levágott szőr 99%-át felszívja, mielőtt az leeshetne, hogy elkerjülje a borotválkozás utáni takarítást. Ez a különleges borotva ötvözi a tökéletes eredményeket, a takarítás szükségtelenségét, a leválasztható percíziós pengét és az elengedhetetlen kézi porszívót. A 17 állítható vágóhossz, az 1mm-es precíziós beállítások és a szakállfésű garantáltan kielégítik a személyre szabott igényeit..

Cikkszám : TN9320F0

A termékelőnyei

AIRFORCE Ultimate haj- és szakállnyírógép: Problémamentes vágás

Az AIRFORCE Ultimate hajvágóval nincs többé szükség takarításra. Beépített, saját motorral rendelkező vákuum-rendszerének és az erre a célra tervezett turbinának köszönhetően a levágott szőr 99%-át felszívja, mielőtt az leeshetne. A borotva ultra hegyes, titánium borítású pengéi hosszú távon biztosítják az akár egy mozdulattal történő tökéletes vágást. A kiegyensúlyozott működés érdekében kábel funkció biztosítja az energiaforrás 100%-át. A 17 állítható vágóhossz és az 1mm-es precíziós beállítások garantáltan kielégítik a személyre szabott igényeit. Leválasztható precíziós hajvágó biztosítja a tökéletes utolsó simítást, míg a kézi vákuum felszívja a legnyírt hajvégeket. A különleges szakállfésűvel pedig könnyedén formázhatja arcszőrzetét. Mindezek mellett könnyen tisztítható tartály és szűrő, valamint mosható pengék biztosítják a tökéletes tisztaságot.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

VÁGÓTELJESÍTMÉNY
Pengetechnológia Ultraéles  
Motor típusa DC motor  
PONTOSSÁG
Precíziós beállítás 1  mm
Vágási hossz kijelzése Adjusting wheel  
Alkalmazási területek Haj + szakáll  
HASZNÁLAT
Hajvágó penge    
Hajvágó penge mérete 42  mm
Hajvágó penge típusa Állítható  
Fésű 2  
Fésű - precíziós beállítás 1  mm
Vágáshossz-pozíciók 17  
Szakáll fésű típusa Állítható  
Háromnapos borosta funkció    
Szakállfésű - precíziós beállítás 1  mm
Precíziós szakállvágó pengefeltét    
1  
Teljesítmény Vezetékes használat  
KÉNYELMI FUNKCIÓK
Levehető vágófej    
Tisztítás Mosható fej  
Tisztítókészlet Olaj + kefe  
MŰSZAKI JELLEMZŐK
Színek kék  
Elektromos feszültség 100–240  V
Tápkábel hossza 2  m
   
   
   
   

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Nem. Azt tanácsoljuk, hogy ne használja a készüléket saját magán. Ezt biztonsági okokból és a jobb eredmény miatt javasoljuk.
Nem. A hajnyírót nem lehet használni és tölteni is egyszerre.
A hajkreppelőt tiszta, de száraz hajon tanácsos használni.
Az első használat előtt töltse a hajnyírót 14 órán át. Fontos, hogy a következő három használat során teljesen merítse le a készüléket. Az ajánlott töltési idő ezután 8 óra. A készülék akkor töltődik, ha a töltő jelzőfénye piros.
A pengéket minden használat után meg kell tisztítani a mellékelt tisztító kefével. Ha szükséges, kissé nedves ruha is használható. Néhány modellen a pengék alaposabb tisztítása érdekében a pengékből álló vágófej teljesen leszerelhető.
Pusztán a teljesítmény szinten tartása érdekében fontos, hogy minden második-harmadik használat után olajozza be a pengéket. Ehhez használja a mellékelt kenőolajat, vagy savat nem tartalmazó minőségi olajat (pl. varrógép olajat). Tegyen egy-egy csepp olajat a lemez mindkét végére, néhány percig működtesse a hajnyírót, majd törölje le egy ruhával a felesleges olajat.
A nyírógép ritkán igényel tisztítást (kivéve, ha több ember használta). A pengéket minden használat után a kis kefével kell letisztítani. A kis kefével a hajat is eltávolíthatja a fésűről.
Nem. Az újratölthető típusok esetében újratölthető NiCd vagy NiMH akkumulátorokat kell használni. Ne használjon normál akkumulátorokat, mivel ezek használata esetén fennáll az olvadás veszélye.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Nem. A nyírógépet csak hajon lehet használni. Ettől eltérő használat a berendezés meghibásodásához vagy sérüléshez vezethet.
Amennyiben a nyírógép feltölthető, az akkumulátor teljes feltöltés után 40 percig bírja.
A mikrobeállító tárcsa lehetővé teszi a vágáshossz pontos beállítását, így tökéletes haj- vagy szakállnyírást biztosít.
Az alábbi hosszúságokat lehet beállítani:
1. pozíció = 0,8 mm
2. pozíció = 1,1 mm
3. pozíció = 1,4 mm
4. pozíció = 1,7 mm
5. pozíció = 2,0 mm
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.