ROWENTA NOMAD SPECIALIST TN3651F0

NOMAD SPECIALIST TN3651F0
8 AZ 1-BEN A TÖKÉLETES SZAKÁLLFORMÁZÁSHOZ

A Mini Grooming Kit precíz vágógép az éles, titán bevonatú pengékkel és fésűvel a részletes szakállformázásért tökéletesen ápolt szakállat biztosít pontosan az Ön elképzelései szerint.

Cikkszám : TN3651F0

A termékelőnyei

PONTOS MINI GROOMING KIT SZAKÁLLVÁGÓ: PONTOSAN AZ ELKÉPZELÉSEINEK MEGFELELŐEN VÁGOTT SZAKÁLL

A Mini Grooming Kit TN3651F0 precíz szakállvágó ötvözi a pontosságot és az egyéni elképzeléseknek megfelelően végzett vágást. A részletek formázására szolgáló két fésű és a 20 mm-es, precíz vágást biztosító toldóelem lehetővé teszi a szakáll vágását, kontúrozását és karbantartását professzionális minőségben, még a legnehezebben hozzáférhető helyeken is. A 25 mm-es, pontos vágást biztosító és rendkívül éles pengékkel felszerelt kiegészítő szakállvágóval pontosan formázhatja a külsejét, míg a forgó toldóelem fájdalommentesen eltávolítja a csúnya elálló szőrszálakat. A hosszú élettartamú, titán bevonatú pengéknek köszönhetően a Mini Grooming Kit szakállvágó szintén 100%-ban vízálló az egyszerű tisztításért. Mindezt kiegészíti a csomagban található, akár 3 óra üzemidőt biztosító akkumulátor, kompakt szállító tok és a könnyű tárolást lehetővé tevő állvány, így a szakálla bárhol és bármikor ápolt és szép formájú lesz.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

VÁGÓTELJESÍTMÉNY
Penge anyaga Rozsdamentes acél  
Penge bevonata Titán  
Sebességfokozatok 1  
PONTOSSÁG
Vágási hosszminimum 0.5  mm
Vágási hossz kijelzése Fésű  
Alkalmazási területek Szakáll + fül- és orrszőr  
HASZNÁLAT
Precíziós szakállvágó pengefeltét    
Precíziós szakállvágó pengefeltét mérete (mm) 20  mm
Mikroprecíziós szakáll penge    
Mikroprecíziós szakáll penge mérete 5  mm
Szitaborítású miniborotva    
Szitaborítású miniborotva mérete 25  mm
Orr- és fülszőrvágó    
3 day beard and long beard  
Teljesítmény Vezeték nélküli használat  
Akkumulátor típusa AA  
KÉNYELMI FUNKCIÓK
Levehető vágófej    
Tisztítás Teljes mértékben mosható  
Tárolás Tárolótáska + tárolóállvány  
MŰSZAKI JELLEMZŐK
Színek Kék  
Voltage 1 x 1,5  V
   
   
   
   
Wet and Dry rendszer vízben is használható    

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Nem. Azt tanácsoljuk, hogy ne használja a készüléket saját magán. Ezt biztonsági okokból és a jobb eredmény miatt javasoljuk.
Nem. A hajnyírót nem lehet használni és tölteni is egyszerre.
A hajkreppelőt tiszta, de száraz hajon tanácsos használni.
Az első használat előtt töltse a hajnyírót 14 órán át. Fontos, hogy a következő három használat során teljesen merítse le a készüléket. Az ajánlott töltési idő ezután 8 óra. A készülék akkor töltődik, ha a töltő jelzőfénye piros.
A pengéket minden használat után meg kell tisztítani a mellékelt tisztító kefével. Ha szükséges, kissé nedves ruha is használható. Néhány modellen a pengék alaposabb tisztítása érdekében a pengékből álló vágófej teljesen leszerelhető.
Pusztán a teljesítmény szinten tartása érdekében fontos, hogy minden második-harmadik használat után olajozza be a pengéket. Ehhez használja a mellékelt kenőolajat, vagy savat nem tartalmazó minőségi olajat (pl. varrógép olajat). Tegyen egy-egy csepp olajat a lemez mindkét végére, néhány percig működtesse a hajnyírót, majd törölje le egy ruhával a felesleges olajat.
A nyírógép ritkán igényel tisztítást (kivéve, ha több ember használta). A pengéket minden használat után a kis kefével kell letisztítani. A kis kefével a hajat is eltávolíthatja a fésűről.
Nem. Az újratölthető típusok esetében újratölthető NiCd vagy NiMH akkumulátorokat kell használni. Ne használjon normál akkumulátorokat, mivel ezek használata esetén fennáll az olvadás veszélye.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Nem. A nyírógépet csak hajon lehet használni. Ettől eltérő használat a berendezés meghibásodásához vagy sérüléshez vezethet.
Amennyiben a nyírógép feltölthető, az akkumulátor teljes feltöltés után 40 percig bírja.
A mikrobeállító tárcsa lehetővé teszi a vágáshossz pontos beállítását, így tökéletes haj- vagy szakállnyírást biztosít.
Az alábbi hosszúságokat lehet beállítani:
1. pozíció = 0,8 mm
2. pozíció = 1,1 mm
3. pozíció = 1,4 mm
4. pozíció = 1,7 mm
5. pozíció = 2,0 mm
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.