ROWENTA FOREVER SHARP COMFORT TN6040F4

FOREVER SHARP COMFORT TN6040F4
Vágás, formázás és borotválás a legnagyobb kényelemmel
A Rowenta Forever Sharp Comfort Style szakállvágó használatával a szakálla minden nap ugyanolyan elegáns lesz. Sokoldalú és vízálló 3 az 1-ben szakáll- és testszőrvágó eszköz, amely egyaránt használható vágásra, formázásra és borotválásra*. A készülék önélező pengéit soha nem szükséges cserélnie - rendkívül hatékony és pontos vágást biztosítanak egyetlen mozdulattal. A szakállvágóhoz tartozó, kényelmes borotválkozást biztosító kiegészítő, amely egyúttal nagyobb biztonságot nyújt és csökkenti a bőrirritáció kialakulásának a veszélyét. Tökéltesen alkalmas még a legsűrűbb szakáll vágásához is és az akkumulátor egyetlen feltöltéssel, akár 2 hónap üzemidőt is biztosít**, tehát remek választás a stílusos szakáll formázásához. * A vágásnál nem kerül olyan közel a bőrhöz, mint a hagyományos zsilettpenge, így nem áll fenn bőrirritáció veszélye. ** Heti három alkalommal történő 5 perces borotválkozásnál

Cikkszám : TN6040F4

*Nem borotvál olyan közel, mint egy hagyományos borotva, így a bőre mindig kényelmes marad. **Nem használható érzékeny fürdőruhavonalon és hónaljon. ***15-perces vágási művelet alapján

A termékelőnyei

Rowenta Forever Sharp Comfort Style szakállvágó

A szakáll precíz vágása éles pengéket igényel, ezért a Forever Sharp Comfort szakállvágó pengéi önélesítőek, 100 %-ban rozsdamentes acélból készülnek, titánbevonattal így soha nincs szükség a cseréjükre. Ez a 3 az 1-ben, sokoldalú, férfi szakállvágó naponta lehetővé teszi a szakáll vágását, formázását és borotválását a kiváló styling érdekében, bármilyen hosszú szakáll esetében, mégpedig az öt kiegészítő fésűs toldóelemnek (1-2-3-5-6 mm) köszönhetően. A kényelmes borotválkozást biztosító kiegészítő a készülék jobb siklását eredményezi, a bőr irritáció csökkentése érdekében, ezért rendkívül jól alkalmazható az arcbőr és a test szőrzetének az eltávolításához**. Egyetlen mozdulattal történő vágást biztosít, kiváló, 120 perc üzemidőt biztosító akkumulátorral és gyors, 90 perc alatti feltöltést kínál, amelyre mindig számíthat. Ez a szakállvágó modern, ergonomikus és kompakt kialakítású, 100 %-osan vízálló, tehát kiválóan alkalmas zuhany alatti használathoz, valamint csúszásmentes fogantyúval felszerelt a könnyebb kezelés érdekében, még nedves feltételek mellett is. * A vágásnál nem kerül olyan közel a bőrhöz, mint a hagyományos zsilettpenge, így nem áll fenn bőrirritáció veszélye. ** Ne használja az olyan érzékeny helyeken, mint az ágyék, vagy a hónaljak

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

VÁGÓTELJESÍTMÉNY
Penge anyaga Rozsdamentes acél  
Sebességfokozatok 1  
PONTOSSÁG
Precíziós beállítás 1  mm
Vágási hossz kijelzése Fésű  
Alkalmazási területek Szakáll  
HASZNÁLAT
Hajvágó penge típusa Fix  
Szakállvágó pengefeltét    
Szakállvágó pengefeltét mérete 32  mm
Szakáll fésű típusa Fix  
Háromnapos borosta funkció    
Szakállfésű - precíziós beállítás 1  mm
Szakállvágás hosszbeállítási terjedelem 0.4 to 6 mm  
Szakállhossz-pozíciók 6  
Vezeték nélküli működés 120 perc  
Gyorstöltés    
Teljesítmény Vezeték nélküli használat  
Akkumulátor típusa Lítium-ion  
KÉNYELMI FUNKCIÓK
Levehető vágófej    
Tisztítás Teljes mértékben mosható  
Tisztítókészlet Olaj + kefe  
Töltésszint-jelző LED  
Tárolás Tok  
MŰSZAKI JELLEMZŐK
Színek Szürkés narancssárga fém  
Elektromos feszültség 100–240  V
A csomag részét képező további kiegészítők Szilikon fésűs toldóelem  
   
   
Wet and Dry rendszer vízben is használható    
Csatlakozóaljzat típusa Európai  
Csatlakozó színe Fekete  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Nem. Azt tanácsoljuk, hogy ne használja a készüléket saját magán. Ezt biztonsági okokból és a jobb eredmény miatt javasoljuk.
Nem. A hajnyírót nem lehet használni és tölteni is egyszerre.
A hajkreppelőt tiszta, de száraz hajon tanácsos használni.
Az első használat előtt töltse a hajnyírót 14 órán át. Fontos, hogy a következő három használat során teljesen merítse le a készüléket. Az ajánlott töltési idő ezután 8 óra. A készülék akkor töltődik, ha a töltő jelzőfénye piros.
Pusztán a teljesítmény szinten tartása érdekében fontos, hogy minden második-harmadik használat után olajozza be a pengéket. Ehhez használja a mellékelt kenőolajat, vagy savat nem tartalmazó minőségi olajat (pl. varrógép olajat). Tegyen egy-egy csepp olajat a lemez mindkét végére, néhány percig működtesse a hajnyírót, majd törölje le egy ruhával a felesleges olajat.
A nyírógép ritkán igényel tisztítást (kivéve, ha több ember használta). A pengéket minden használat után a kis kefével kell letisztítani. A kis kefével a hajat is eltávolíthatja a fésűről.
Nem. Az újratölthető típusok esetében újratölthető NiCd vagy NiMH akkumulátorokat kell használni. Ne használjon normál akkumulátorokat, mivel ezek használata esetén fennáll az olvadás veszélye.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Nem. A nyírógépet csak hajon lehet használni. Ettől eltérő használat a berendezés meghibásodásához vagy sérüléshez vezethet.
Amennyiben a nyírógép feltölthető, az akkumulátor teljes feltöltés után 40 percig bírja.
A mikrobeállító tárcsa lehetővé teszi a vágáshossz pontos beállítását, így tökéletes haj- vagy szakállnyírást biztosít.
Az alábbi hosszúságokat lehet beállítani:
1. pozíció = 0,8 mm
2. pozíció = 1,1 mm
3. pozíció = 1,4 mm
4. pozíció = 1,7 mm
5. pozíció = 2,0 mm
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.