ROWENTA TRIM&STYLE 13 az 1-ben EASY TN9140F4

TRIM&STYLE 13 az 1-ben EASY TN9140F4
13 AZ 1-BEN AZ OPTIMÁLIS SOKOLDALÚSÁGHOZ

Biztosítsa a frizurája, szakálla, arca és teste tökéletes megjelenését a többfunkciós Trim & Style haj- és szakállvágóval. Ez a haj- és szakállvágó nagyteljesítményű motorral és titánbevonatú pengékkel felszerelt, aminek köszönhetően tökéletes vágást biztosít egyetlen mozdulattal, míg a Wet & Dry technológia praktikus vágást és borotválkozást tesz lehetővé még a zuhany alatt is, és nagyobb higiéniát biztosít. 

Cikkszám : TN9140F4

A termékelőnyei

TÖBBFUNKCIÓS TRIM&STYLE HAJ- ÉS SZAKÁLLVÁGÓ: KÉNYELEM, HATÉKONYSÁG ÉS PRECÍZ EREDMÉNYEK

A többfunkciós Trim & Dry eleget tesz minden haj, szakáll és arc- és testszőrzet formázási szükségletének. A nagyteljesítményű motornak és a hosszú élettartamú, titánbevonatú pengéknek köszönhetően hatékony vágást biztosít egyetlen mozdulattal, míg a 26 fokozat, amellyel 0,5 és 18 mm közötti vágáshossz állítható be, biztosítja a haj- és szakáll tökéletes formáját. A készülék testszőrvágóval és orr- és fülszőr vágóval is felszerelt.  Ez a férfi haj- és szakállvágó folyamatos, akár 120 perc üzemidőt biztosító lithium-ionos akkumulátorral felszerelt, és 90 perc alatti, gyors feltöltést biztosító funkcióval rendelkezik a legnagyobb praktikusság érdekében  Kompakt kialakítású és 100 %-osan vízálló. A levehető kések egyszerű tisztítást és tökéletesen higiéniát biztosítanak, míg a praktikus csomagolás az egyszerű tárolást és hordozást szolgálja. 

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

VÁGÓTELJESÍTMÉNY
Penge anyaga Rozsdamentes acél  
Penge bevonata Titán  
Motor típusa DC motor  
PONTOSSÁG
Vágási hossz kijelzése Fésű  
Alkalmazási területek Haj + szakáll + testszőrzet + fül és orr  
HASZNÁLAT
Hajvágó penge    
Hajvágó penge mérete 42  mm
Hajvágó penge típusa Fix  
Fésű 6  
Szakállvágó pengefeltét    
Szakállvágó pengefeltét mérete 32  mm
Szakáll fésű típusa Fix  
Háromnapos borosta funkció    
Szakállfésű - precíziós beállítás 1  mm
Szakállvágás hosszbeállítási terjedelem 3 - 7 mm 8 h  
Szakállhossz-pozíciók 3-7 / 8-12  
Szitaborítású miniborotva mérete 46  mm
Szitaborítású testborotva és trimmelőfej    
Orr- és fülszőrvágó    
2  
Elemek száma 1  
Vezeték nélküli működés 120 perc  
Gyorstöltés    
Teljesítmény Vezeték nélküli használat  
Akkumulátor típusa Lítium-ion  
KÉNYELMI FUNKCIÓK
Levehető vágófej    
Tisztítás Teljes mértékben mosható  
Tisztítókészlet Olaj + kefe  
Tárolás Tárolótáska  
MŰSZAKI JELLEMZŐK
Színek Fekete/ezüst  
Voltage 100–240  V
   
   
   
   
   
Wet and Dry rendszer vízben is használható    
Csatlakozóaljzat típusa Európai  
Levehető kábel    

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Nem. Azt tanácsoljuk, hogy ne használja a készüléket saját magán. Ezt biztonsági okokból és a jobb eredmény miatt javasoljuk.
Nem. A hajnyírót nem lehet használni és tölteni is egyszerre.
A hajkreppelőt tiszta, de száraz hajon tanácsos használni.
Az első használat előtt töltse a hajnyírót 14 órán át. Fontos, hogy a következő három használat során teljesen merítse le a készüléket. Az ajánlott töltési idő ezután 8 óra. A készülék akkor töltődik, ha a töltő jelzőfénye piros.
A pengéket minden használat után meg kell tisztítani a mellékelt tisztító kefével. Ha szükséges, kissé nedves ruha is használható. Néhány modellen a pengék alaposabb tisztítása érdekében a pengékből álló vágófej teljesen leszerelhető.
Pusztán a teljesítmény szinten tartása érdekében fontos, hogy minden második-harmadik használat után olajozza be a pengéket. Ehhez használja a mellékelt kenőolajat, vagy savat nem tartalmazó minőségi olajat (pl. varrógép olajat). Tegyen egy-egy csepp olajat a lemez mindkét végére, néhány percig működtesse a hajnyírót, majd törölje le egy ruhával a felesleges olajat.
A nyírógép ritkán igényel tisztítást (kivéve, ha több ember használta). A pengéket minden használat után a kis kefével kell letisztítani. A kis kefével a hajat is eltávolíthatja a fésűről.
Nem. Az újratölthető típusok esetében újratölthető NiCd vagy NiMH akkumulátorokat kell használni. Ne használjon normál akkumulátorokat, mivel ezek használata esetén fennáll az olvadás veszélye.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Nem. A nyírógépet csak hajon lehet használni. Ettől eltérő használat a berendezés meghibásodásához vagy sérüléshez vezethet.
Amennyiben a nyírógép feltölthető, az akkumulátor teljes feltöltés után 40 percig bírja.
A mikrobeállító tárcsa lehetővé teszi a vágáshossz pontos beállítását, így tökéletes haj- vagy szakállnyírást biztosít.
Az alábbi hosszúságokat lehet beállítani:
1. pozíció = 0,8 mm
2. pozíció = 1,1 mm
3. pozíció = 1,4 mm
4. pozíció = 1,7 mm
5. pozíció = 2,0 mm
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.