ROWENTA x KARL LAGERFELD Szakállvágó Rowenta Forever SharpTN602LF0

Szakállvágó Rowenta Forever SharpTN602LF0
Vágás, formázás és borotválás a tökéletes szakáll érdekében
A Forever Sharp szakállvágóval sokoldalú 3 az 1-ben megoldást kap a tökéletes szakáll vágásához, formázásához és borotválásához*. Az önélező, 100% rozsdamentes acélból készült pengéket úgy tervezték, hogy ellenálljanak a mindennapi használat viszontagságainak. A vízálló és vezeték nélküli kialakítás praktikus használatot biztosít, még a zuhany alatt is. És mindezt hosszú használati idővel: Az akkumulátor akár 90 perces üzemidőt biztosít, és a LED-kijelzőn leolvasható az akkumulátor töltöttségi szintje - a nyugodt és gondtalan használat érdekében. Ez a termék 15 éves* élettartamra tervezett pengékkel is felszerelt.

Cikkszám : TN602LF0

* Nem vág olyan simán, mint a hagyományos zsilettpenge *A mini formázófejet használhatja a nedves bőrön, de soha ne használja vízben

*A mini formázófej használható a nedves bőrön, de nem használható vízben **Nem vág olyan simára, mint a hagyományos borotva ***a Groupe SEB társaságnak a pengék tartóssági vizsgálatáról szóló jegyzőkönyve szerint (2022)**

A termékelőnyei

Szakállvágó az ikonikus megjelenéshez

Biztosítsa a Forever Sharp szakállvágóval - egy sokoldalú, vízálló* 3 az 1-ben szakállvágóval, amely vág, formáz és borotvál** - hogy szakálla minden nap tökéletes legyen a stílusos és ápolt megjelenés érdekében. Fedezze fel a megoldást a tökéletes szakáll elérésére! A 100% rozsdamentes acélból készült önélező pengéket soha nem kell cserélni***, és kiváló hatékonyságot és precíz vágást biztosítanak egyetlen mozdulattal. A lítium-ion akkumulátor akár 2,5 órányi energiát és stresszmentes használatot biztosít  

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

VÁGÓTELJESÍTMÉNY
Penge anyaga Rozsdamentes acél  
Motor fordulatszáma (f/p) 8 000  
Sebességfokozatok 1  
PONTOSSÁG
Vágási hossz kijelzése Fésű  
Alkalmazási területek Szakáll  
4  
5 mm  
HASZNÁLAT
Szakállvágó pengefeltét    
Szakáll fésű típusa Fix  
Háromnapos borosta funkció    
Szakállhossz-pozíciók 4  
Precíziós szakállvágó pengefeltét    
3 day beard  
120 min  
Powerful and long-lasting (Li-Ion)  
Elemek száma 1  
Men  
Vezeték nélküli működés 120 perc  
Gyorstöltés    
Teljesítmény Vezeték nélküli használat  
Akkumulátor típusa Lítium-ion  
KÉNYELMI FUNKCIÓK
Levehető vágófej    
Tisztítás Teljes mértékben mosható  
Tisztítókészlet Olaj + kefe  
Töltésszint-jelző LED  
MŰSZAKI JELLEMZŐK
Színek Fekete/piros  
Voltage 100–240  V
   
   
   
   
Wet and Dry rendszer vízben is használható    
Csatlakozóaljzat típusa Európai  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Nem. Azt tanácsoljuk, hogy ne használja a készüléket saját magán. Ezt biztonsági okokból és a jobb eredmény miatt javasoljuk.
Nem. A hajnyírót nem lehet használni és tölteni is egyszerre.
A hajkreppelőt tiszta, de száraz hajon tanácsos használni.
Az első használat előtt töltse a hajnyírót 14 órán át. Fontos, hogy a következő három használat során teljesen merítse le a készüléket. Az ajánlott töltési idő ezután 8 óra. A készülék akkor töltődik, ha a töltő jelzőfénye piros.
Pusztán a teljesítmény szinten tartása érdekében fontos, hogy minden második-harmadik használat után olajozza be a pengéket. Ehhez használja a mellékelt kenőolajat, vagy savat nem tartalmazó minőségi olajat (pl. varrógép olajat). Tegyen egy-egy csepp olajat a lemez mindkét végére, néhány percig működtesse a hajnyírót, majd törölje le egy ruhával a felesleges olajat.
A nyírógép ritkán igényel tisztítást (kivéve, ha több ember használta). A pengéket minden használat után a kis kefével kell letisztítani. A kis kefével a hajat is eltávolíthatja a fésűről.
Nem. Az újratölthető típusok esetében újratölthető NiCd vagy NiMH akkumulátorokat kell használni. Ne használjon normál akkumulátorokat, mivel ezek használata esetén fennáll az olvadás veszélye.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Nem. A nyírógépet csak hajon lehet használni. Ettől eltérő használat a berendezés meghibásodásához vagy sérüléshez vezethet.
Amennyiben a nyírógép feltölthető, az akkumulátor teljes feltöltés után 40 percig bírja.
A mikrobeállító tárcsa lehetővé teszi a vágáshossz pontos beállítását, így tökéletes haj- vagy szakállnyírást biztosít.
Az alábbi hosszúságokat lehet beállítani:
1. pozíció = 0,8 mm
2. pozíció = 1,1 mm
3. pozíció = 1,4 mm
4. pozíció = 1,7 mm
5. pozíció = 2,0 mm
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.