ROWENTA SIGNATURE TN4500F1

SIGNATURE TN4500F1
Ideális segítőtárs a hosszú szakáll ápolásánál

TN4500F1 váltja az TN4500F0-et. Szerezze be hosszú szakálla gondozásához a Rowenta Signature exkluzív szakállvágó szettet. A szakállvágó szerkezete kifejezetten a hosszú, sűrű szakállakhoz lett tervezve, a tökéletes vágásért és kiváló eredményekért. A titán felület és az önélező pengék ezen felül hosszantartó kiváló teljesítményt biztosítanak. A termék két rugalmas fésűs toldóelemmel kerül szállításra, 44 pontos beállítással, amelynek köszönhetően alkalmas minden hosszúságú szakáll ápolására. A szett ezen kívül a tökéletes szakállvágáshoz nélkülözhetetlen tartozékokat is tartalmaz: 100%-ban sertésszőrből készült kefét és nemesacél olló 

Cikkszám : TN4500F1

A termékelőnyei

Rowenta Signature szakállvágó szett a hosszú szakáll gondozásához: tökéletesen gondozott szakáll

Ne áltassuk magunkat: a szakáll sosem megy ki a divatból. Ezért minden férfi megérdemel magának egy saját szakállvágót. Az exkluzív Rowenta Signature szakállvágó szett a hosszú szakáll gondozásához speciálisan oly módon lett megtervezve, hogy az ideális, 39 mm széles penge tökéletes eredményt biztosítson a hosszú és sűrű szakáll vágásánál. A kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, titánbevonatú pengék ráadásul mindig élesek maradnak. A két hajlékony fésűs toldóelem az elképzeléseinek megfelelő, tökéletesen pontos vágást kínálnak, ugyanis 44 különböző vágáshossz állítható be rajtuk (0,5-30 mm között). A szett 100 %-ban sertésszőrből készült kefét is tartalmaz, amely irányítja és támogatja a szakáll növekedését és nemesacélból készült bajuszvágó ollót. Mindezt kiegészíti a szakállvágó és annak tartozékai biztonságos elhelyezésére szolgáló ütésálló utazó tok, amelyben mindennek megvan a maga helye. A termék 120 perc üzemidőt biztosító lithium-ionos akkumulátorral felszerelt, amely 90 perc alatt teljesen feltöltődik. Ezen kívül a szakállvágó akkumulátorának töltöttségét mutató LED kijelzővel felszerelt, és könnyen használható tápkábellel vagy akár anélkül is. 

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

PONTOSSÁG
Vágási hossz kijelzése Adjusting wheel  
Alkalmazási területek Szakáll  
HASZNÁLAT
Szakállvágó pengefeltét    
Szakáll fésű típusa Állítható  
Háromnapos borosta funkció    
Range of beard cutting lenght 0,5 to 30 mm  
Beard type 3 day beard and long beard  
Autonomy level 120 min  
Battery type Powerful and long-lasting (Li-Ion)  
Gender Men  
Range of hair cutting lenght 0,5 to 30 mm  
Gyorstöltés    
Teljesítmény Vezeték nélküli és vezetékes használat  
Akkumulátor típusa Lítium-ion  
KÉNYELMI FUNKCIÓK
Levehető vágófej    
Tisztítás Mosható fej  
Tisztítókészlet Olaj + kefe  
Töltésszint-jelző LED  
Tárolás Tárolótáska  
MŰSZAKI JELLEMZŐK
Elektromos feszültség 100–240  V
Beard    
Quick charge    
Csatlakozóaljzat típusa Európai  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Nem. Azt tanácsoljuk, hogy ne használja a készüléket saját magán. Ezt biztonsági okokból és a jobb eredmény miatt javasoljuk.
Nem. A hajnyírót nem lehet használni és tölteni is egyszerre.
A hajkreppelőt tiszta, de száraz hajon tanácsos használni.
Az első használat előtt töltse a hajnyírót 14 órán át. Fontos, hogy a következő három használat során teljesen merítse le a készüléket. Az ajánlott töltési idő ezután 8 óra. A készülék akkor töltődik, ha a töltő jelzőfénye piros.
A pengéket minden használat után meg kell tisztítani a mellékelt tisztító kefével. Ha szükséges, kissé nedves ruha is használható. Néhány modellen a pengék alaposabb tisztítása érdekében a pengékből álló vágófej teljesen leszerelhető.
Pusztán a teljesítmény szinten tartása érdekében fontos, hogy minden második-harmadik használat után olajozza be a pengéket. Ehhez használja a mellékelt kenőolajat, vagy savat nem tartalmazó minőségi olajat (pl. varrógép olajat). Tegyen egy-egy csepp olajat a lemez mindkét végére, néhány percig működtesse a hajnyírót, majd törölje le egy ruhával a felesleges olajat.
A nyírógép ritkán igényel tisztítást (kivéve, ha több ember használta). A pengéket minden használat után a kis kefével kell letisztítani. A kis kefével a hajat is eltávolíthatja a fésűről.
Nem. Az újratölthető típusok esetében újratölthető NiCd vagy NiMH akkumulátorokat kell használni. Ne használjon normál akkumulátorokat, mivel ezek használata esetén fennáll az olvadás veszélye.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Nem. A nyírógépet csak hajon lehet használni. Ettől eltérő használat a berendezés meghibásodásához vagy sérüléshez vezethet.
Amennyiben a nyírógép feltölthető, az akkumulátor teljes feltöltés után 40 percig bírja.
A mikrobeállító tárcsa lehetővé teszi a vágáshossz pontos beállítását, így tökéletes haj- vagy szakállnyírást biztosít.
Az alábbi hosszúságokat lehet beállítani:
1. pozíció = 0,8 mm
2. pozíció = 1,1 mm
3. pozíció = 1,4 mm
4. pozíció = 1,7 mm
5. pozíció = 2,0 mm
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.