ROWENTA SIGNATURE TN4500F1

SIGNATURE TN4500F1
Ideális segítőtárs a hosszú szakáll ápolásánál

TN4500F1 váltja az TN4500F0-et. Szerezze be hosszú szakálla gondozásához a Rowenta Signature exkluzív szakállvágó szettet. A szakállvágó szerkezete kifejezetten a hosszú, sűrű szakállakhoz lett tervezve, a tökéletes vágásért és kiváló eredményekért. A titán felület és az önélező pengék ezen felül hosszantartó kiváló teljesítményt biztosítanak. A termék két rugalmas fésűs toldóelemmel kerül szállításra, 44 pontos beállítással, amelynek köszönhetően alkalmas minden hosszúságú szakáll ápolására. A szett ezen kívül a tökéletes szakállvágáshoz nélkülözhetetlen tartozékokat is tartalmaz: 100%-ban sertésszőrből készült kefét és nemesacél olló 

Cikkszám : TN4500F1

A termékelőnyei

Rowenta Signature szakállvágó szett a hosszú szakáll gondozásához: tökéletesen gondozott szakáll

Ne áltassuk magunkat: a szakáll sosem megy ki a divatból. Ezért minden férfi megérdemel magának egy saját szakállvágót. Az exkluzív Rowenta Signature szakállvágó szett a hosszú szakáll gondozásához speciálisan oly módon lett megtervezve, hogy az ideális, 39 mm széles penge tökéletes eredményt biztosítson a hosszú és sűrű szakáll vágásánál. A kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, titánbevonatú pengék ráadásul mindig élesek maradnak. A két hajlékony fésűs toldóelem az elképzeléseinek megfelelő, tökéletesen pontos vágást kínálnak, ugyanis 44 különböző vágáshossz állítható be rajtuk (0,5-30 mm között). A szett 100 %-ban sertésszőrből készült kefét is tartalmaz, amely irányítja és támogatja a szakáll növekedését és nemesacélból készült bajuszvágó ollót. Mindezt kiegészíti a szakállvágó és annak tartozékai biztonságos elhelyezésére szolgáló ütésálló utazó tok, amelyben mindennek megvan a maga helye. A termék 120 perc üzemidőt biztosító lithium-ionos akkumulátorral felszerelt, amely 90 perc alatt teljesen feltöltődik. Ezen kívül a szakállvágó akkumulátorának töltöttségét mutató LED kijelzővel felszerelt, és könnyen használható tápkábellel vagy akár anélkül is. 

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

PONTOSSÁG
Vágási hossz kijelzése Adjusting wheel  
Alkalmazási területek Szakáll  
HASZNÁLAT
Szakállvágó pengefeltét    
Szakáll fésű típusa Állítható  
Háromnapos borosta funkció    
3 day beard and long beard  
120 min  
Powerful and long-lasting (Li-Ion)  
Men  
0,5 to 30 mm  
Gyorstöltés    
Teljesítmény Vezeték nélküli és vezetékes használat  
Akkumulátor típusa Lítium-ion  
KÉNYELMI FUNKCIÓK
Levehető vágófej    
Tisztítás Mosható fej  
Tisztítókészlet Olaj + kefe  
Töltésszint-jelző LED  
Tárolás Tárolótáska  
MŰSZAKI JELLEMZŐK
Voltage 100–240  V
   
   
Csatlakozóaljzat típusa Európai  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Nem. Azt tanácsoljuk, hogy ne használja a készüléket saját magán. Ezt biztonsági okokból és a jobb eredmény miatt javasoljuk.
Nem. A hajnyírót nem lehet használni és tölteni is egyszerre.
A hajkreppelőt tiszta, de száraz hajon tanácsos használni.
Az első használat előtt töltse a hajnyírót 14 órán át. Fontos, hogy a következő három használat során teljesen merítse le a készüléket. Az ajánlott töltési idő ezután 8 óra. A készülék akkor töltődik, ha a töltő jelzőfénye piros.
A pengéket minden használat után meg kell tisztítani a mellékelt tisztító kefével. Ha szükséges, kissé nedves ruha is használható. Néhány modellen a pengék alaposabb tisztítása érdekében a pengékből álló vágófej teljesen leszerelhető.
Pusztán a teljesítmény szinten tartása érdekében fontos, hogy minden második-harmadik használat után olajozza be a pengéket. Ehhez használja a mellékelt kenőolajat, vagy savat nem tartalmazó minőségi olajat (pl. varrógép olajat). Tegyen egy-egy csepp olajat a lemez mindkét végére, néhány percig működtesse a hajnyírót, majd törölje le egy ruhával a felesleges olajat.
A nyírógép ritkán igényel tisztítást (kivéve, ha több ember használta). A pengéket minden használat után a kis kefével kell letisztítani. A kis kefével a hajat is eltávolíthatja a fésűről.
Nem. Az újratölthető típusok esetében újratölthető NiCd vagy NiMH akkumulátorokat kell használni. Ne használjon normál akkumulátorokat, mivel ezek használata esetén fennáll az olvadás veszélye.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Nem. A nyírógépet csak hajon lehet használni. Ettől eltérő használat a berendezés meghibásodásához vagy sérüléshez vezethet.
Amennyiben a nyírógép feltölthető, az akkumulátor teljes feltöltés után 40 percig bírja.
A mikrobeállító tárcsa lehetővé teszi a vágáshossz pontos beállítását, így tökéletes haj- vagy szakállnyírást biztosít.
Az alábbi hosszúságokat lehet beállítani:
1. pozíció = 0,8 mm
2. pozíció = 1,1 mm
3. pozíció = 1,4 mm
4. pozíció = 1,7 mm
5. pozíció = 2,0 mm
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.