ROWENTA ADVANCER TN5240F1 fekete-ezüst

ADVANCER TN5240F1 fekete-ezüst
Ideális eszköz a haj- és szakállvágás tökéletes élményéhez

TN5240F1 váltja az TN5240F0-et. A Rowenta Advancer hajvágó kombinálja a tökéletes hajvágást a hosszantartó teljesítményt. A szakállvágó toldóelemmel együtt számos beállítási lehetőséget kínál és pontos, egyedi eredményeket biztosít a haj- és szakállvágásnál. Az akkumulátor különlegesen hosszú, 120 perces üzemelést biztosító kapacitásának és a részletek pontos kialakításának köszönhetően bárhol és bármikor megőrizheti tökéletes külsejét.

Referencia szám : TN5240F1

A termékelőnyei

Rowenta Advancer hajvágó : Ideális eszköz a haj- és szakállvágás tökéletes élményéhez

A Rowenta Advancer hajvágó használatával tökéletes eredményt ér el. A kiváló minőségű titán bevonatú rozsdamentes, tartósan éles pengék egyetlen mozdulattal tökéletes vágást biztosítanak - ezt a turbo funkció még az erős, sűrű haj/szakáll esetében is elvégzi. 0,5 mm-ig a fésű kiegésztő nélkül, majd 3 mm-től 30 mm-ig, az 1 mm-es precíziós léptékkel együtt a 29 vágáshossznak köszönhetően az eredmények személyre szabhatóak. A speciális, 0,5 mm pontossággal beállítható szakállvágó toldóelemnek köszönhetően szakállvágásra és borotválkozásra is tökéletes. Ez a férfiak számára készült hajvágó hosszú üzemidőt biztosító lithium-ionos akkumulátorral felszerelt, amely akár 120 perc üzemidőt is biztosít, és a maximális kényelem érdekében gyorstöltő funkcióval rendelkezik. A kijelzője teljes biztonságot nyújt, a vezetékes vagy vezeték nélküli használati mód pedig gondtalan, stresszmentes használatot biztosít. A kompakt, modern dizájnban készült, a tökéletes higiéna érdekében mosható pengékkel felszerelt, önélező haj- és szakállvágóhoz a könnyű tárolást és hordozást lehetővé tevő praktikus tasak is tartozik.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

VÁGÓTELJESÍTMÉNY
Penge anyaga Rozsdamentes acél  
Penge bevonata Titán  
Motor fordulatszáma (f/p) 6500  
Sebességfokozatok 2  
Turbósebesség    
HASZNÁLAT
Fésű 2  
Number of beard combs 1  
Alkalmazási területek Haj + szakáll  
Hajvágó penge    
Hajvágó penge mérete 42  mm
Hajvágó penge típusa Állítható  
Fésű - precíziós beállítás 1  mm
Vágáshossz terjedelem 0.5 to 30  mm
Vágáshossz-pozíciók 29  
Szakáll fésű típusa Állítható  
Háromnapos borosta funkció    
Szakállfésű - precíziós beállítás 0.5  mm
Szakállvágás hosszbeállítási terjedelem 1 to 15 mm  
Szakállhossz-pozíciók 29  
Beard type 3 day beard  
Autonomy level 120 min  
Battery type Powerful and long-lasting (Li-Ion)  
Elemek száma 1  
Gender Men  
PONTOSSÁG
Vágási hosszminimum 0.5  mm
Precíziós beállítás 1  mm
Vágási hossz kijelzése Adjusting wheel  
KÉNYELMI FUNKCIÓK
Gyorstöltés    
Teljesítmény Vezeték nélküli és vezetékes használat  
Levehető vágófej    
Tisztítás Mosható fej  
Tisztítókészlet Olaj + kefe  
Töltésszint-jelző LCD  
Tárolás Tárolótáska  
Beard    
Hair    
Quick charge    
Turbo option    
Additional beard comb    
Csatlakozóaljzat típusa Európai  
MŰSZAKI JELLEMZŐK
Színek Fekete/ezüst  
Elektromos feszültség 100–240  V
Akkumulátor típusa Lítium-ion  
Vezeték nélküli működés 120 perc  
Töltési idő 1h30  h

Gyakori kérdések

Nem. Azt tanácsoljuk, hogy ne használja a készüléket saját magán. Ezt biztonsági okokból és a jobb eredmény miatt javasoljuk.
Nem. A hajnyírót nem lehet használni és tölteni is egyszerre.
A hajkreppelőt tiszta, de száraz hajon tanácsos használni.
Az első használat előtt töltse a hajnyírót 14 órán át. Fontos, hogy a következő három használat során teljesen merítse le a készüléket. Az ajánlott töltési idő ezután 8 óra. A készülék akkor töltődik, ha a töltő jelzőfénye piros.
A pengéket minden használat után meg kell tisztítani a mellékelt tisztító kefével. Ha szükséges, kissé nedves ruha is használható. Néhány modellen a pengék alaposabb tisztítása érdekében a pengékből álló vágófej teljesen leszerelhető.
Pusztán a teljesítmény szinten tartása érdekében fontos, hogy minden második-harmadik használat után olajozza be a pengéket. Ehhez használja a mellékelt kenőolajat, vagy savat nem tartalmazó minőségi olajat (pl. varrógép olajat). Tegyen egy-egy csepp olajat a lemez mindkét végére, néhány percig működtesse a hajnyírót, majd törölje le egy ruhával a felesleges olajat.
A nyírógép ritkán igényel tisztítást (kivéve, ha több ember használta). A pengéket minden használat után a kis kefével kell letisztítani. A kis kefével a hajat is eltávolíthatja a fésűről.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Nem. Az újratölthető típusok esetében újratölthető NiCd vagy NiMH akkumulátorokat kell használni. Ne használjon normál akkumulátorokat, mivel ezek használata esetén fennáll az olvadás veszélye.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Nem. A nyírógépet csak hajon lehet használni. Ettől eltérő használat a berendezés meghibásodásához vagy sérüléshez vezethet.
Amennyiben a nyírógép feltölthető, az akkumulátor teljes feltöltés után 40 percig bírja.
A mikrobeállító tárcsa lehetővé teszi a vágáshossz pontos beállítását, így tökéletes haj- vagy szakállnyírást biztosít.
Az alábbi hosszúságokat lehet beállítani:
1. pozíció = 0,8 mm
2. pozíció = 1,1 mm
3. pozíció = 1,4 mm
4. pozíció = 1,7 mm
5. pozíció = 2,0 mm
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.