ROWENTA ADVANCER TN5240F1 fekete-ezüst

ADVANCER TN5240F1 fekete-ezüst
Ideális eszköz a haj- és szakállvágás tökéletes élményéhez

TN5240F1 váltja az TN5240F0-et. A Rowenta Advancer hajvágó kombinálja a tökéletes hajvágást a hosszantartó teljesítményt. A szakállvágó toldóelemmel együtt számos beállítási lehetőséget kínál és pontos, egyedi eredményeket biztosít a haj- és szakállvágásnál. Az akkumulátor különlegesen hosszú, 120 perces üzemelést biztosító kapacitásának és a részletek pontos kialakításának köszönhetően bárhol és bármikor megőrizheti tökéletes külsejét.

Cikkszám : TN5240F1

A termékelőnyei

Rowenta Advancer hajvágó : Ideális eszköz a haj- és szakállvágás tökéletes élményéhez

A Rowenta Advancer hajvágó használatával tökéletes eredményt ér el. A kiváló minőségű titán bevonatú rozsdamentes, tartósan éles pengék egyetlen mozdulattal tökéletes vágást biztosítanak - ezt a turbo funkció még az erős, sűrű haj/szakáll esetében is elvégzi. 0,5 mm-ig a fésű kiegésztő nélkül, majd 3 mm-től 30 mm-ig, az 1 mm-es precíziós léptékkel együtt a 29 vágáshossznak köszönhetően az eredmények személyre szabhatóak. A speciális, 0,5 mm pontossággal beállítható szakállvágó toldóelemnek köszönhetően szakállvágásra és borotválkozásra is tökéletes. Ez a férfiak számára készült hajvágó hosszú üzemidőt biztosító lithium-ionos akkumulátorral felszerelt, amely akár 120 perc üzemidőt is biztosít, és a maximális kényelem érdekében gyorstöltő funkcióval rendelkezik. A kijelzője teljes biztonságot nyújt, a vezetékes vagy vezeték nélküli használati mód pedig gondtalan, stresszmentes használatot biztosít. A kompakt, modern dizájnban készült, a tökéletes higiéna érdekében mosható pengékkel felszerelt, önélező haj- és szakállvágóhoz a könnyű tárolást és hordozást lehetővé tevő praktikus tasak is tartozik.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

VÁGÓTELJESÍTMÉNY
Penge anyaga Rozsdamentes acél  
Penge bevonata Titán  
Sebességfokozatok 2  
Turbósebesség    
PONTOSSÁG
Vágási hossz kijelzése Fésű  
1 mm  
Alkalmazási területek Haj + szakáll  
HASZNÁLAT
Hajvágó penge    
Hajvágó penge típusa Állítható  
Fésű 2  
Vágáshossz-pozíciók 29  
Szakáll fésű típusa Állítható  
Háromnapos borosta funkció    
Szakállhossz-pozíciók 29  
3 day beard  
120 min  
Powerful and long-lasting (Li-Ion)  
Men  
0,5 to 30 mm  
Vezeték nélküli működés 120 perc  
Gyorstöltés    
Teljesítmény Vezeték nélküli és vezetékes használat  
Akkumulátor típusa Lítium-ion  
KÉNYELMI FUNKCIÓK
Levehető vágófej    
Tisztítás Mosható fej  
Tisztítókészlet Olaj + kefe  
Töltésszint-jelző LCD  
Tárolás Tárolótáska  
MŰSZAKI JELLEMZŐK
Színek Fekete/ezüst  
Voltage 100–240  V
   
   
   
   
   
Csatlakozóaljzat típusa Európai  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Nem. Azt tanácsoljuk, hogy ne használja a készüléket saját magán. Ezt biztonsági okokból és a jobb eredmény miatt javasoljuk.
Nem. A hajnyírót nem lehet használni és tölteni is egyszerre.
A hajkreppelőt tiszta, de száraz hajon tanácsos használni.
Az első használat előtt töltse a hajnyírót 14 órán át. Fontos, hogy a következő három használat során teljesen merítse le a készüléket. Az ajánlott töltési idő ezután 8 óra. A készülék akkor töltődik, ha a töltő jelzőfénye piros.
A pengéket minden használat után meg kell tisztítani a mellékelt tisztító kefével. Ha szükséges, kissé nedves ruha is használható. Néhány modellen a pengék alaposabb tisztítása érdekében a pengékből álló vágófej teljesen leszerelhető.
Pusztán a teljesítmény szinten tartása érdekében fontos, hogy minden második-harmadik használat után olajozza be a pengéket. Ehhez használja a mellékelt kenőolajat, vagy savat nem tartalmazó minőségi olajat (pl. varrógép olajat). Tegyen egy-egy csepp olajat a lemez mindkét végére, néhány percig működtesse a hajnyírót, majd törölje le egy ruhával a felesleges olajat.
A nyírógép ritkán igényel tisztítást (kivéve, ha több ember használta). A pengéket minden használat után a kis kefével kell letisztítani. A kis kefével a hajat is eltávolíthatja a fésűről.
Nem. Az újratölthető típusok esetében újratölthető NiCd vagy NiMH akkumulátorokat kell használni. Ne használjon normál akkumulátorokat, mivel ezek használata esetén fennáll az olvadás veszélye.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Nem. A nyírógépet csak hajon lehet használni. Ettől eltérő használat a berendezés meghibásodásához vagy sérüléshez vezethet.
Amennyiben a nyírógép feltölthető, az akkumulátor teljes feltöltés után 40 percig bírja.
A mikrobeállító tárcsa lehetővé teszi a vágáshossz pontos beállítását, így tökéletes haj- vagy szakállnyírást biztosít.
Az alábbi hosszúságokat lehet beállítani:
1. pozíció = 0,8 mm
2. pozíció = 1,1 mm
3. pozíció = 1,4 mm
4. pozíció = 1,7 mm
5. pozíció = 2,0 mm
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.