ROWENTA STYLIS TN2850F4

STYLIS TN2850F4
TÖKÉLETESEN FORMÁZOTT SZAKÁLL MINDEN NAP

A Rowenta Stylis szakállvágóval tökéletesen formázhatja a szakállát. A titán felületű éles pengék önélező technológiával és a pontos beállítási fokozatokkal 0,5 mm-től tökéletes szakállat biztosít minden nap. Könnyen használható, és ultra hosszú, 90 perces működési idővel rendelkezik egy feltöltésre, USB töltővel és kábellel is használható. Ez a szakállvágó ideális eszköz, hiszen bármikor és bárhol használható.

Referencia szám : TN2850F4

A termékelőnyei

FELTÖLTHETŐ SZAKÁLLVÁGÓ A HOSSZANTARTÓ HATÉKONYSÁGÉRT

A kiváló teljesítményű Stylis férfi szakállvágóval minden nap tökéletesen formázhatja szakállát. Az extrém élességű titán felületű pengékkel a vágás mindig precíz és hatékony. A tökéletes eredményekről a tizenegy fokozat gondoskodik 0,5-től 10 mm-ig, 1 mm-es beállítási fokozatokkal. Az ultra hosszú, 90 perces üzemidőnek köszönhetően - melyet 2 óra alatt újra feltölthet a tartozék USB-kábellel - a Stylis vágógép mindig használatra kész. Ráadásul tápkábellel is használhatja. A kompakt tároló tok lehetővé teszi a könnyű tárolást és hordozást.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

VÁGÓTELJESÍTMÉNY
Penge anyaga Nemesacél  
Penge bevonata Titán  
Motor fordulatszáma (f/p) 7500  
Sebességfokozatok 1  
PONTOSSÁG
Vágási hosszminimum 0.5  mm
Precíziós beállítás 1  mm
Vágási hossz kijelzése Fésű  
HASZNÁLAT
Alkalmazási területek Szakáll  
Szakállvágó pengefeltét    
Szakállvágó pengefeltét mérete 32  mm
Szakáll fésű típusa Állítható  
Háromnapos borosta funkció    
Szakállvágás hosszbeállítási terjedelem 0,5 - 10 mm  
Szakállhossz-pozíciók 11  
KÉNYELMI FUNKCIÓK
Gyorstöltés    
Teljesítmény Vezeték nélküli és vezetékes használat  
Levehető vágófej    
Tisztítás Mosható fej  
Tisztítókészlet Olaj + kefe  
Töltésszint-jelző LED  
Tárolás Tárolótáska  
MŰSZAKI JELLEMZŐK
Színek Fekete/ezüst  
Elektromos feszültség 100–240  V
Akkumulátor típusa NiMh  
Vezeték nélküli működés 90 min  
Töltési idő 8  h
Egyebek Hagyományos módon vagy USB-n keresztüli töltés, Fésűs toldóelem, zárrendszer  

Nézze meg a tartozékbolt exkluzív ajánlatait

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Nem. Azt tanácsoljuk, hogy ne használja a készüléket saját magán. Ezt biztonsági okokból és a jobb eredmény miatt javasoljuk.
Nem. A hajnyírót nem lehet használni és tölteni is egyszerre.
A hajkreppelőt tiszta, de száraz hajon tanácsos használni.
Az első használat előtt töltse a hajnyírót 14 órán át. Fontos, hogy a következő három használat során teljesen merítse le a készüléket. Az ajánlott töltési idő ezután 8 óra. A készülék akkor töltődik, ha a töltő jelzőfénye piros.
A pengéket minden használat után meg kell tisztítani a mellékelt tisztító kefével. Ha szükséges, kissé nedves ruha is használható. Néhány modellen a pengék alaposabb tisztítása érdekében a pengékből álló vágófej teljesen leszerelhető.
Pusztán a teljesítmény szinten tartása érdekében fontos, hogy minden második-harmadik használat után olajozza be a pengéket. Ehhez használja a mellékelt kenőolajat, vagy savat nem tartalmazó minőségi olajat (pl. varrógép olajat). Tegyen egy-egy csepp olajat a lemez mindkét végére, néhány percig működtesse a hajnyírót, majd törölje le egy ruhával a felesleges olajat.
A nyírógép ritkán igényel tisztítást (kivéve, ha több ember használta). A pengéket minden használat után a kis kefével kell letisztítani. A kis kefével a hajat is eltávolíthatja a fésűről.
Nem. Az újratölthető típusok esetében újratölthető NiCd vagy NiMH akkumulátorokat kell használni. Ne használjon normál akkumulátorokat, mivel ezek használata esetén fennáll az olvadás veszélye.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Nem. A nyírógépet csak hajon lehet használni. Ettől eltérő használat a berendezés meghibásodásához vagy sérüléshez vezethet.
Amennyiben a nyírógép feltölthető, az akkumulátor teljes feltöltés után 40 percig bírja.
A mikrobeállító tárcsa lehetővé teszi a vágáshossz pontos beállítását, így tökéletes haj- vagy szakállnyírást biztosít.
Az alábbi hosszúságokat lehet beállítani:
1. pozíció = 0,8 mm
2. pozíció = 1,1 mm
3. pozíció = 1,4 mm
4. pozíció = 1,7 mm
5. pozíció = 2,0 mm
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.