ROWENTA STYLIS TN2850F4

STYLIS TN2850F4
TÖKÉLETESEN FORMÁZOTT SZAKÁLL MINDEN NAP

A Rowenta Stylis szakállvágóval tökéletesen formázhatja a szakállát. A titán felületű éles pengék önélező technológiával és a pontos beállítási fokozatokkal 0,5 mm-től tökéletes szakállat biztosít minden nap. Könnyen használható, és ultra hosszú, 90 perces működési idővel rendelkezik egy feltöltésre, USB töltővel és kábellel is használható. Ez a szakállvágó ideális eszköz, hiszen bármikor és bárhol használható.

Referencia szám : TN2850F4

A termékelőnyei

FELTÖLTHETŐ SZAKÁLLVÁGÓ A HOSSZANTARTÓ HATÉKONYSÁGÉRT

A kiváló teljesítményű Stylis férfi szakállvágóval minden nap tökéletesen formázhatja szakállát. Az extrém élességű titán felületű pengékkel a vágás mindig precíz és hatékony. A tökéletes eredményekről a tizenegy fokozat gondoskodik 0,5-től 10 mm-ig, 1 mm-es beállítási fokozatokkal. Az ultra hosszú, 90 perces üzemidőnek köszönhetően - melyet 2 óra alatt újra feltölthet a tartozék USB-kábellel - a Stylis vágógép mindig használatra kész. Ráadásul tápkábellel is használhatja. A kompakt tároló tok lehetővé teszi a könnyű tárolást és hordozást.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

VÁGÓTELJESÍTMÉNY
Penge anyaga Nemesacél  
Penge bevonata Titán  
Motor fordulatszáma (f/p) 7500  
Sebességfokozatok 1  
PONTOSSÁG
Vágási hosszminimum 0.5  mm
Precíziós beállítás 1  mm
Vágási hossz kijelzése Fésű  
HASZNÁLAT
Alkalmazási területek Szakáll  
Szakállvágó pengefeltét    
Szakállvágó pengefeltét mérete 32  mm
Szakáll fésű típusa Állítható  
Háromnapos borosta funkció    
Szakállvágás hosszbeállítási terjedelem 0,5 - 10 mm  
Szakállhossz-pozíciók 11  
KÉNYELMI FUNKCIÓK
Gyorstöltés    
Teljesítmény Vezeték nélküli és vezetékes használat  
Levehető vágófej    
Tisztítás Mosható fej  
Tisztítókészlet Olaj + kefe  
Töltésszint-jelző LED  
Tárolás Tárolótáska  
MŰSZAKI JELLEMZŐK
Színek Fekete/ezüst  
Elektromos feszültség 100–240  V
Akkumulátor típusa NiMh  
Vezeték nélküli működés 90 min  
Töltési idő 8  h
Egyebek Hagyományos módon vagy USB-n keresztüli töltés, Fésűs toldóelem, zárrendszer  
Motor típusa DC motor  

Nézze meg a tartozékbolt exkluzív ajánlatait

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Nem. Azt tanácsoljuk, hogy ne használja a készüléket saját magán. Ezt biztonsági okokból és a jobb eredmény miatt javasoljuk.
Nem. A hajnyírót nem lehet használni és tölteni is egyszerre.
A hajkreppelőt tiszta, de száraz hajon tanácsos használni.
Az első használat előtt töltse a hajnyírót 14 órán át. Fontos, hogy a következő három használat során teljesen merítse le a készüléket. Az ajánlott töltési idő ezután 8 óra. A készülék akkor töltődik, ha a töltő jelzőfénye piros.
A pengéket minden használat után meg kell tisztítani a mellékelt tisztító kefével. Ha szükséges, kissé nedves ruha is használható. Néhány modellen a pengék alaposabb tisztítása érdekében a pengékből álló vágófej teljesen leszerelhető.
Pusztán a teljesítmény szinten tartása érdekében fontos, hogy minden második-harmadik használat után olajozza be a pengéket. Ehhez használja a mellékelt kenőolajat, vagy savat nem tartalmazó minőségi olajat (pl. varrógép olajat). Tegyen egy-egy csepp olajat a lemez mindkét végére, néhány percig működtesse a hajnyírót, majd törölje le egy ruhával a felesleges olajat.
A nyírógép ritkán igényel tisztítást (kivéve, ha több ember használta). A pengéket minden használat után a kis kefével kell letisztítani. A kis kefével a hajat is eltávolíthatja a fésűről.
Nem. Az újratölthető típusok esetében újratölthető NiCd vagy NiMH akkumulátorokat kell használni. Ne használjon normál akkumulátorokat, mivel ezek használata esetén fennáll az olvadás veszélye.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Nem. A nyírógépet csak hajon lehet használni. Ettől eltérő használat a berendezés meghibásodásához vagy sérüléshez vezethet.
Amennyiben a nyírógép feltölthető, az akkumulátor teljes feltöltés után 40 percig bírja.
A mikrobeállító tárcsa lehetővé teszi a vágáshossz pontos beállítását, így tökéletes haj- vagy szakállnyírást biztosít.
Az alábbi hosszúságokat lehet beállítani:
1. pozíció = 0,8 mm
2. pozíció = 1,1 mm
3. pozíció = 1,4 mm
4. pozíció = 1,7 mm
5. pozíció = 2,0 mm