ROWENTA SIGNATURE TN4500F0

SIGNATURE TN4500F0
Ideális segítőtárs a hosszú szakáll ápolásánál

Szerezze be hosszú szakálla gondozásához a Rowenta Signature exkluzív szakállvágó szettet. A szakállvágó szerkezete kifejezetten a hosszú, sűrű szakállakhoz lett tervezve, a tökéletes vágásért és kiváló eredményekért. A titán felület és az önélező pengék ezen felül hosszantartó kiváló teljesítményt biztosítanak. A termék két rugalmas fésűs toldóelemmel kerül szállításra, 44 pontos beállítással, amelynek köszönhetően alkalmas minden hosszúságú szakáll ápolására. A szett ezen kívül a tökéletes szakállvágáshoz nélkülözhetetlen tartozékokat is tartalmaz: 100%-ban sertésszőrből készült kefét és nemesacél olló 

Referencia szám : TN4500F0

A termékelőnyei

Rowenta Signature szakállvágó szett a hosszú szakáll gondozásához: tökéletesen gondozott szakáll

Ne áltassuk magunkat: a szakáll sosem megy ki a divatból. Ezért minden férfi megérdemel magának egy saját szakállvágót. Az exkluzív Rowenta Signature szakállvágó szett a hosszú szakáll gondozásához speciálisan oly módon lett megtervezve, hogy az ideális, 39 mm széles penge tökéletes eredményt biztosítson a hosszú és sűrű szakáll vágásánál. A kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, titánbevonatú pengék ráadásul mindig élesek maradnak. A két hajlékony fésűs toldóelem az elképzeléseinek megfelelő, tökéletesen pontos vágást kínálnak, ugyanis 44 különböző vágáshossz állítható be rajtuk (0,5-30 mm között). A szett 100 %-ban sertésszőrből készült kefét is tartalmaz, amely irányítja és támogatja a szakáll növekedését és nemesacélból készült bajuszvágó ollót. Mindezt kiegészíti a szakállvágó és annak tartozékai biztonságos elhelyezésére szolgáló ütésálló utazó tok, amelyben mindennek megvan a maga helye. A termék 120 perc üzemidőt biztosító lithium-ionos akkumulátorral felszerelt, amely 90 perc alatt teljesen feltöltődik. Ezen kívül a szakállvágó akkumulátorának töltöttségét mutató LED kijelzővel felszerelt, és könnyen használható tápkábellel vagy akár anélkül is. 

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

VÁGÓTELJESÍTMÉNY
Penge anyaga Rozsdamentes acél  
Penge bevonata Titán  
Sebességfokozatok 1  
PONTOSSÁG
Vágási hosszminimum 0.5  mm
Vágási hossz kijelzése Fésű  
HASZNÁLAT
Alkalmazási területek Szakáll  
Szakállvágó pengefeltét    
Szakállvágó pengefeltét mérete 39  mm
Szakáll fésű típusa Állítható  
Háromnapos borosta funkció    
Szakállfésű - precíziós beállítás 0.5mm for co  mm
Szakállvágás hosszbeállítási terjedelem 0.5 to 30 mm  
Szakállhossz-pozíciók 44  
KÉNYELMI FUNKCIÓK
Gyorstöltés    
Teljesítmény Vezeték nélküli és vezetékes használat  
Levehető vágófej    
Tisztítás Mosható fej  
Tisztítókészlet Olaj + kefe  
Töltésszint-jelző LED  
Tárolás Tárolótáska  
MŰSZAKI JELLEMZŐK
Színek Metálkék  
Elektromos feszültség 100–240  V
Akkumulátor típusa Lítium-ion  
Vezeték nélküli működés 120 perc  
Töltési idő 1.3  h

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Nem. Azt tanácsoljuk, hogy ne használja a készüléket saját magán. Ezt biztonsági okokból és a jobb eredmény miatt javasoljuk.
Nem. A hajnyírót nem lehet használni és tölteni is egyszerre.
A hajkreppelőt tiszta, de száraz hajon tanácsos használni.
Az első használat előtt töltse a hajnyírót 14 órán át. Fontos, hogy a következő három használat során teljesen merítse le a készüléket. Az ajánlott töltési idő ezután 8 óra. A készülék akkor töltődik, ha a töltő jelzőfénye piros.
A pengéket minden használat után meg kell tisztítani a mellékelt tisztító kefével. Ha szükséges, kissé nedves ruha is használható. Néhány modellen a pengék alaposabb tisztítása érdekében a pengékből álló vágófej teljesen leszerelhető.
Pusztán a teljesítmény szinten tartása érdekében fontos, hogy minden második-harmadik használat után olajozza be a pengéket. Ehhez használja a mellékelt kenőolajat, vagy savat nem tartalmazó minőségi olajat (pl. varrógép olajat). Tegyen egy-egy csepp olajat a lemez mindkét végére, néhány percig működtesse a hajnyírót, majd törölje le egy ruhával a felesleges olajat.
A nyírógép ritkán igényel tisztítást (kivéve, ha több ember használta). A pengéket minden használat után a kis kefével kell letisztítani. A kis kefével a hajat is eltávolíthatja a fésűről.
Nem. Az újratölthető típusok esetében újratölthető NiCd vagy NiMH akkumulátorokat kell használni. Ne használjon normál akkumulátorokat, mivel ezek használata esetén fennáll az olvadás veszélye.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Nem. A nyírógépet csak hajon lehet használni. Ettől eltérő használat a berendezés meghibásodásához vagy sérüléshez vezethet.
Amennyiben a nyírógép feltölthető, az akkumulátor teljes feltöltés után 40 percig bírja.
A mikrobeállító tárcsa lehetővé teszi a vágáshossz pontos beállítását, így tökéletes haj- vagy szakállnyírást biztosít.
Az alábbi hosszúságokat lehet beállítani:
1. pozíció = 0,8 mm
2. pozíció = 1,1 mm
3. pozíció = 1,4 mm
4. pozíció = 1,7 mm
5. pozíció = 2,0 mm