ROWENTA DRIVER TN1600F0

DRIVER TN1600F0
Tartós, pontos és hatékony

TELJESÍTMÉNY, EGYSZERŰ HASZNÁLAT ÉS ELLENÁLLÓKÉPESSÉG


A Driver Rowenta hajvágóval a tökéletes külső érzését élheti át, mintha mesterfodrásztól jött volna, de mindezt az otthona kényelmében. Kitűnően illeszkedik a kézbe, a haj kezelése pontos, egyenletes és az AC motornak köszönhetően pillanatok alatt maximális hatékonysággal tudja kezelni a legsűrűbb hajat is.
Az AC motor kitűnik hosszú élettartamával az átlagos motorokkal szemben. Az ultra éles egyedi penge minden hajtípust egyetlen mozdulattal levág, és az egyedi alakú fésű megakadályozza a haj kócolódását a tökéletes eredmény érdekében. A professzionális minőséget és az élesítés nélküli pengék hosszantartó élességét a minőségi rozsdamentes acél pengék biztosítják. A hálózatról működtetés 100%-os teljesítményt biztosít a lemerült elem miatti stressz nélkül.

 

PONTOS ÉS MINŐSÉGI NYÍRÁS

A Rowenta Driver több lehetőséget is kínál a haj hosszának beállítására. A nagyon rövid hosszhoz nem kell feltétet használni elvégre beállítható a kívánt hossz a készüléken lévő praktikus kar segítségével. Ez a mikrobeállítás 4 hosszúságot kínál – 0,5 – 1 – 1,5 - 2 mm. Amennyiben más hosszúságot választ rendelkezésre áll 4 fésűfeltét : 3 – 6 – 9 – 12 mm. Amennyiben ezek a lehetőségek Önnek korlátozottak, kombinálhatja a mikrobeállítást és a feltéteket, hogy egyéni igényeinek pontosan megfeleljen!

Cikkszám : TN1600F0

TELJESÍTMÉNY, EGYSZERŰ HASZNÁLAT ÉS ELLENÁLLÓKÉPESSÉG

A Driver Rowenta hajvágóval a tökéletes külső érzését élheti át, mintha mesterfodrásztól jött volna, de mindezt az otthona kényelmében.

Kitűnően illeszkedik a kézbe, a haj kezelése pontos, egyenletes és az AC motornak köszönhetően pillanatok alatt maximális hatékonysággal tudja kezelni a legsűrűbb hajat is.

Az AC motor kitűnik hosszú élettartamával az átlagos motorokkal szemben.

Az ultra éles egyedi penge minden hajtípust egyetlen mozdulattal levág, és az egyedi alakú fésű megakadályozza a haj kócolódását a tökéletes eredmény érdekében.

A professzionális minőséget és az élesítés nélküli pengék hosszantartó élességét a minőségi rozsdamentes acél pengék biztosítják.

A hálózatról működtetés 100%-os teljesítményt biztosít a lemerült elem miatti stressz nélkül.

PONTOS ÉS MINŐSÉGI NYÍRÁS A Rowenta Driver több lehetőséget is kínál a haj hosszának beállítására.

A nagyon rövid hosszhoz nem kell feltétet használni elvégre beállítható a kívánt hossz a készüléken lévő praktikus kar segítségével.

Ez a mikrobeállítás 4 hosszúságot kínál – 0,5 – 1 – 1,5 - 2 mm.

Amennyiben más hosszúságot választ rendelkezésre áll 4 fésűfeltét : 3 – 6 – 9 – 12 mm.

Amennyiben ezek a lehetőségek Önnek korlátozottak, kombinálhatja a mikrobeállítást és a feltéteket, hogy egyéni igényeinek pontosan megfeleljen!.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

VÁGÓTELJESÍTMÉNY
Penge anyaga Stainless steel  
Rozsdamentes acél  
Stainless steel  
Stainless steel  
Motor típusa AC motor  
AC motor  
DC motor  
DC motor  
Motor fordulatszáma (f/p) 3000  
3000  
6250  
6250  
Sebességfokozatok 1  
1  
1  
1  
PONTOSSÁG
Vágási hossz kijelzése Fésű  
Fésű  
Fésű  
Fésű  
Alkalmazási területek Haj  
Haj + szakáll  
Haj  
Haj  
Mikrobeállítási lehetőség Pengekioldó  
Pengekioldó  
Nem elérhető Nem elérhető
HASZNÁLAT
Hajvágó penge    
Nem elérhető    
   
Hajvágó penge típusa Fix  
Fix  
Állítható  
Állítható  
Fésű 4  
6  
2  
2  
Vágáshossz-pozíciók 20  
19  
19  
19  
Teljesítmény Vezetékes használat  
Vezetékes használat  
Vezeték nélküli és vezetékes használat  
Vezeték nélküli és vezetékes használat  
KÉNYELMI FUNKCIÓK
Levehető vágófej    
Nem elérhető    
   
Tisztítás Egyszerűen tisztítható fej  
Nem elérhető Nem elérhető Nem elérhető
Töltőállvány    
Nem elérhető    
   
MŰSZAKI JELLEMZŐK
Színek Blue  
Black + Red  
Black  
White  
Voltage 220–240  V
220–240  V
100–240  V
100–240  V

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Nem. Azt tanácsoljuk, hogy ne használja a készüléket saját magán. Ezt biztonsági okokból és a jobb eredmény miatt javasoljuk.
Nem. A hajnyírót nem lehet használni és tölteni is egyszerre.
A hajkreppelőt tiszta, de száraz hajon tanácsos használni.
Az első használat előtt töltse a hajnyírót 14 órán át. Fontos, hogy a következő három használat során teljesen merítse le a készüléket. Az ajánlott töltési idő ezután 8 óra. A készülék akkor töltődik, ha a töltő jelzőfénye piros.
Pusztán a teljesítmény szinten tartása érdekében fontos, hogy minden második-harmadik használat után olajozza be a pengéket. Ehhez használja a mellékelt kenőolajat, vagy savat nem tartalmazó minőségi olajat (pl. varrógép olajat). Tegyen egy-egy csepp olajat a lemez mindkét végére, néhány percig működtesse a hajnyírót, majd törölje le egy ruhával a felesleges olajat.
A nyírógép ritkán igényel tisztítást (kivéve, ha több ember használta). A pengéket minden használat után a kis kefével kell letisztítani. A kis kefével a hajat is eltávolíthatja a fésűről.
Nem. Az újratölthető típusok esetében újratölthető NiCd vagy NiMH akkumulátorokat kell használni. Ne használjon normál akkumulátorokat, mivel ezek használata esetén fennáll az olvadás veszélye.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Nem. A nyírógépet csak hajon lehet használni. Ettől eltérő használat a berendezés meghibásodásához vagy sérüléshez vezethet.
Amennyiben a nyírógép feltölthető, az akkumulátor teljes feltöltés után 40 percig bírja.
A mikrobeállító tárcsa lehetővé teszi a vágáshossz pontos beállítását, így tökéletes haj- vagy szakállnyírást biztosít.
Az alábbi hosszúságokat lehet beállítani:
1. pozíció = 0,8 mm
2. pozíció = 1,1 mm
3. pozíció = 1,4 mm
4. pozíció = 1,7 mm
5. pozíció = 2,0 mm
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.