ROWENTA DRIVER MOSAIC COLLECTION TN1607F0

DRIVER MOSAIC COLLECTION TN1607F0
Hatékony hajvágás a hajsűrűségre való tekintet nélkül.

Egyszerű és hatékony hajápolás a Driver férfi hajvágóval

A hálózatról üzemeltethető kiváló minőségű Driver elektromos hajvágó erős motorral és kiváló minőségű rozsdamentes acél pengékkel stresszmentes hajvágást biztosít.

Referencia szám : TN1607F0

Driver férfi hajvágó: teljesítmény, egyszerűség, tartósság

A Driver hajvágó garanciát jelent arra, hogy a haja mindig tökéletesen ápolt legyen. A kiváló minőségű rozsdamentes acél pengék és az erős motor, négy toldóelemmel és pontos szabályozással kombinálva pontosan a kívánalmaknak megfelelő eredményt nyújtanak. Ezen felül a hajvágó gép táplálása kiküszöböli az akkumulátor lemerülésének kockázatát és a hosszú tápkábel segíti a kényelmet és a nyugalmat a hajvágásnál.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Penge anyaga Rozsdamentes acél  
Motor fordulatszáma (f/p) 3000  
Sebességfokozatok 1  
Vágási hosszminimum 1  mm
Vágási hossz kijelzése Fésű  
Mikrobeállítási lehetőség Pengekioldó  
Alkalmazási területek Haj  
Hajvágó penge    
Hajvágó penge mérete 42  mm
Hajvágó penge típusa Fix  
Fésű 4  
Fésű - precíziós beállítás 3  mm
Vágáshossz terjedelem 1 csak 12  mm
Vágáshossz-pozíciók 15  
Teljesítmény Vezetékes használat  
Tisztítás Egyszerűen tisztítható fej  
Tisztítókészlet Olaj + kefe  
Színek Fehér és ezüstszínű  
Elektromos feszültség 220–240  V
Tápkábel hossza 1.80  m
Motor típusa AC motor  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Nem. Azt tanácsoljuk, hogy ne használja a készüléket saját magán. Ezt biztonsági okokból és a jobb eredmény miatt javasoljuk.
Nem. A hajnyírót nem lehet használni és tölteni is egyszerre.
A hajkreppelőt tiszta, de száraz hajon tanácsos használni.
Az első használat előtt töltse a hajnyírót 14 órán át. Fontos, hogy a következő három használat során teljesen merítse le a készüléket. Az ajánlott töltési idő ezután 8 óra. A készülék akkor töltődik, ha a töltő jelzőfénye piros.
A pengéket minden használat után meg kell tisztítani a mellékelt tisztító kefével. Ha szükséges, kissé nedves ruha is használható. Néhány modellen a pengék alaposabb tisztítása érdekében a pengékből álló vágófej teljesen leszerelhető.
Pusztán a teljesítmény szinten tartása érdekében fontos, hogy minden második-harmadik használat után olajozza be a pengéket. Ehhez használja a mellékelt kenőolajat, vagy savat nem tartalmazó minőségi olajat (pl. varrógép olajat). Tegyen egy-egy csepp olajat a lemez mindkét végére, néhány percig működtesse a hajnyírót, majd törölje le egy ruhával a felesleges olajat.
A nyírógép ritkán igényel tisztítást (kivéve, ha több ember használta). A pengéket minden használat után a kis kefével kell letisztítani. A kis kefével a hajat is eltávolíthatja a fésűről.
Nem. Az újratölthető típusok esetében újratölthető NiCd vagy NiMH akkumulátorokat kell használni. Ne használjon normál akkumulátorokat, mivel ezek használata esetén fennáll az olvadás veszélye.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Nem. A nyírógépet csak hajon lehet használni. Ettől eltérő használat a berendezés meghibásodásához vagy sérüléshez vezethet.
Amennyiben a nyírógép feltölthető, az akkumulátor teljes feltöltés után 40 percig bírja.
A mikrobeállító tárcsa lehetővé teszi a vágáshossz pontos beállítását, így tökéletes haj- vagy szakállnyírást biztosít.
Az alábbi hosszúságokat lehet beállítani:
1. pozíció = 0,8 mm
2. pozíció = 1,1 mm
3. pozíció = 1,4 mm
4. pozíció = 1,7 mm
5. pozíció = 2,0 mm