ROWENTA ADVANCER TN5200F4 fekete

ADVANCER TN5200F4 fekete
Ideális eszköz a hajvágás tökéletes élményéhez

A Rowenta Advancer hajnyíró kombinálja a tökéletes hajvágást és a hosszantartó teljesítményt. Nagyszámú, precíz beállítási lehetőséget kínál és pontos, egyedi eredményeket biztosít a hajápolásnál. Az akkumulátor különösen hosszú, 120 perces üzemelést biztosító kapacitásának és a részletek pontos kialakításának köszönhetően bárhol és bármikor megőrizheti tökéletes külsejét.

Cikkszám : TN5200F4

A termékelőnyei

Rowenta Advancer hajnyíró : Ideális eszköz a hajvágás tökéletes élményéhez

A Rowenta Advancer hajvágó használatával tökéletes eredményt ér el. A kiváló minőségű, extra kemény titánbevonatú rozsdamentes acél pengék rendkívül pontos vágást eredményeznek, a pengék ezen felül önélezők, aminek köszönhetően hosszú időre garantált kiváló minőség. 0,5 mm-ig a fésű kiegésztő nélkül, majd 3 mm-től 30 mm-ig, az 1 mm-es precíziós léptékkel együtt a 29 vágáshossznak köszönhetően az eredmények személyre szabhatóak. Ez a férfiak számára készült hajnyíró hosszú üzemidőt biztosító lithium-ionos akkumulátorral felszerelt, amely akár 120 perc üzemidőt is biztosít, és a plusz kényelem érdekében gyorstöltő funkcióval ellátott. Az okos LED kijelzője teljes biztonságot nyújt, a vezetékes vagy vezeték nélküli használati mód pedig gondtalan, stresszmentes használatot biztosít. A kompakt, modern dizájnban készült, a tökéletes higiéna érdekében mosható pengékkel felszerelt, önélező hajvágóhoz a könnyű tárolást és hordozást lehetővé tevő praktikus tasak is tartozik.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

VÁGÓTELJESÍTMÉNY
Penge anyaga Rozsdamentes acél  
Penge bevonata Titán  
Sebességfokozatok 1  
PONTOSSÁG
Vágási hosszminimum 0.5  mm
Precíziós beállítás 1  mm
Vágási hossz kijelzése Adjusting wheel  
Precision setting 1 mm  
Alkalmazási területek Haj  
HASZNÁLAT
Hajvágó penge    
Hajvágó penge mérete 42  mm
Hajvágó penge típusa Állítható  
Fésű 2  
Fésű - precíziós beállítás 1  mm
Vágáshossz terjedelem 0.5 to 30  mm
Vágáshossz-pozíciók 29  
Autonomy level 120 min  
Battery type Powerful and long-lasting (Li-Ion)  
Elemek száma 1  
Gender Men  
Cutting length positions 0,5 to 30 mm  
Vezeték nélküli működés 120 perc  
Töltési idő 1h30  h
Gyorstöltés    
Teljesítmény Vezeték nélküli és vezetékes használat  
Akkumulátor típusa Lítium-ion  
KÉNYELMI FUNKCIÓK
Levehető vágófej    
Tisztítás Mosható fej  
Tisztítókészlet Olaj + kefe  
Töltésszint-jelző LED  
MŰSZAKI JELLEMZŐK
Színek Fekete  
Elektromos feszültség 100–240  V
Hair    
Quick charge    

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Nem. Azt tanácsoljuk, hogy ne használja a készüléket saját magán. Ezt biztonsági okokból és a jobb eredmény miatt javasoljuk.
Nem. A hajnyírót nem lehet használni és tölteni is egyszerre.
A hajkreppelőt tiszta, de száraz hajon tanácsos használni.
Az első használat előtt töltse a hajnyírót 14 órán át. Fontos, hogy a következő három használat során teljesen merítse le a készüléket. Az ajánlott töltési idő ezután 8 óra. A készülék akkor töltődik, ha a töltő jelzőfénye piros.
A pengéket minden használat után meg kell tisztítani a mellékelt tisztító kefével. Ha szükséges, kissé nedves ruha is használható. Néhány modellen a pengék alaposabb tisztítása érdekében a pengékből álló vágófej teljesen leszerelhető.
Pusztán a teljesítmény szinten tartása érdekében fontos, hogy minden második-harmadik használat után olajozza be a pengéket. Ehhez használja a mellékelt kenőolajat, vagy savat nem tartalmazó minőségi olajat (pl. varrógép olajat). Tegyen egy-egy csepp olajat a lemez mindkét végére, néhány percig működtesse a hajnyírót, majd törölje le egy ruhával a felesleges olajat.
A nyírógép ritkán igényel tisztítást (kivéve, ha több ember használta). A pengéket minden használat után a kis kefével kell letisztítani. A kis kefével a hajat is eltávolíthatja a fésűről.
Nem. Az újratölthető típusok esetében újratölthető NiCd vagy NiMH akkumulátorokat kell használni. Ne használjon normál akkumulátorokat, mivel ezek használata esetén fennáll az olvadás veszélye.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Nem. A nyírógépet csak hajon lehet használni. Ettől eltérő használat a berendezés meghibásodásához vagy sérüléshez vezethet.
Amennyiben a nyírógép feltölthető, az akkumulátor teljes feltöltés után 40 percig bírja.
A mikrobeállító tárcsa lehetővé teszi a vágáshossz pontos beállítását, így tökéletes haj- vagy szakállnyírást biztosít.
Az alábbi hosszúságokat lehet beállítani:
1. pozíció = 0,8 mm
2. pozíció = 1,1 mm
3. pozíció = 1,4 mm
4. pozíció = 1,7 mm
5. pozíció = 2,0 mm
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.