ROWENTA ULTRASOUND SKIN SCRUBBER Rowenta LV8030F0

ULTRASOUND SKIN SCRUBBER Rowenta LV8030F0
Tisztítsa meg az arcbőrét a szennyeződésektől

A Rowenta Skin-Sonic Purifier semmihez sem hasonlítható ápolást biztosít az arcbőrének. Ez a technikailag fejlett eszköz az ultrahang segítségével tisztít és a professzionális technikák ihlették. Tisztít, hidratál és feszesít, láthatóan tisztább és ragyogóbb bőrt eredményez. 3 az 1-ben fiatalító ápolást biztosít: Mélytisztítás, amely eltávolítja a mitesszereket és a bőrön lévő szennyeződéseket, hidratálja a bőrt, egységesebb bőrtónust hoz létre, és segít kisimítani a bőrt, hogy napról napra gyönyörűbb és feszesebb legyen.

Cikkszám : LV8030F0

Az bőrápoló készülék, amely kivételes ápolásban és kényeztetésben részesíti arcbőrét.

A Rowenta Skin-Sonic Purifier egy semmihez sem hasonlítható bőrápoló készülék fejlett technológiával, amely az ultrahang előnyeit hasznosítva egyedülálló 3 az 1-ben fiatalító kezelést nyújt. Ez az ultrahang segítségével működő arcápoló készülék a víz természetes tisztító hatását használja a bőr tisztítására, hidratálására és feszesítésére - megszabadítja bőrét a mindennapi stressz jeleitől, a szennyeződésektől és napról napra láthatóan tisztább és ragyogóbb arcbőrt eredményez.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Voltage 100–240  V
Vibráció  
Hordozható    
Beépített tükör    
Bőrtípus All skins  
Töltési idő 95  h
Gyorstöltés    
Hámlasztás    
Vibrálás    
Vezeték nélküli használat    
Akkumulátor típusa Lítium-ion  
Vezeték nélküli működés (ha alkalmazható) 69  min
Kompakt    
Színek Mennyei sárga  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.