ROWENTA Rowenta Lift Contour LV7030F0

Rowenta Lift Contour LV7030F0
Öregedésgátló gondoskodás az arcon és a szemkörnyéken: A készülék klinikailag bizonyítottan az öregedés 4 fő jele ellen hat*.
A Lift Contour Massager masszázs készülékkel hangsúlyozhatja a szépségét és fiatalosabbá teheti bőrének megjelenését. Ez az arcbőrnyugtató masszázs készülék késlelteti a bőr öregedését, és klinikailag bizonyítottan az öregedés négy fő jele ellen küzd a professzionális arcápolási technikák által ihletett mozgással. Az eredmény láthatóan fiatalabbnak tűnő bőr, amely ragyogóbb, feszesebb, teltebb és újraformált. Arcbőrszépítő rituálé a fiatalság visszanyeréséért.

Cikkszám : LV7030F0

* 4 klinikailag bizonyított öregedésgátló hatása, hogy javítja a bőr ragyogását, és egyenletesebb bőrszínt, nagyobb fényességet és feszességet biztosít. 2 hónapon át folytatott klinikai tanulmány - 34 nő részvételével - Franciaország - 2019

* 2 hónapon át folytatott klinikai tanulmány, 34 nő részvételével, Franciaország 2019

* 2 hónapon át folytatott klinikai tanulmány, 34 nő részvételével, Franciaország 2019 ** Érzékelési teszt, 34 önkéntes, Franciaország 2019

A termékelőnyei

Fokozza szépségét és tegye fiatalosabbá arcbőrét a Lift Contour arcmasszírozóval.

Fiatalítsa bőrét az öregedésgátló hatású arcmasszírozó készülékkel. A készülék klinikailag tesztelt technológiáját a professzionális arcmasszázs technikák ihlették, hogy a bőr ragyogásának, egyenletességének, és feszességének javításával csökkentse az öregedés főbb jeleit. A napi bőrápolási rutin szerves részévé válik. Kényeztesse bőrét a pórusok csökkentésével, a fáradtság jeleinek eloszlatásával, feszesebb bőrrel és kiemelt kontúrokkal, valamint a szem alatti táskák csökkentésével. Az eredmény a láthatóan szebb, felfrissült és ragyogó arcbőr.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Elektromos feszültség 100–240  V
Hordozható    
Helyi kezelés Face  
Bőrtípus All skins  
Csatlakozóaljzat típusa Európai  
Elemek száma 1  
Töltési idő 1  h
Gyorstöltés    
Egyebek EPS : 5 V / 1 A / 5 W  
Energiaforrás Újratölthető  
Vezeték nélküli használat    
Akkumulátor típusa Lítium-ion  
Vezeték nélküli működés (ha alkalmazható) 45  min
Masszírozó gömbök / Fájdalomérzet-csökkentés    
Tárolótáska    
Teljesítmény 10  W
Színek Krómozott arany  
Dugó formája Egyenes dugó  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.