ROWENTA SKIN SPIRIT EP2910F1

SKIN SPIRIT EP2910F1
A HETEKEN KERESZTÜL MEGŐRIZHETŐ SIMA BŐR KÉNYELMES MÓDJA

EP2910F1 váltja az  EP2910F0-et. Élvezze a könnyű, gyors és fájdalommentes epilálást a Rowenta Skin Spirit epilátorral. A szabadalmaztatott érzéstelenítési rendszerét és a fejlett epilálási technológiát kombinálva a szőrszálak eltávolítása kellemes, és ultra puha és sima bőrt biztosít akár 4 héten keresztül. Az epilátor kétsebességű kivitelezése és ergonomikus formaterve lehetővé teszi annak problémamentes használatát a legnehezebben hozzáférhető és legérzékenyebb helyeken is.

Cikkszám : EP2910F1

A termékelőnyei

ROWENTA SLIN SPIRIT EPILÁTOR: FÁJDALOMMENTES ÚT A HOSSZAN TARTÓAN SIMA BŐRHÖZ

A szőrtelenítés még sose volt ilyen gyors, könnyű és fájdalommentes. A Rowenta Skin Spirit epilátorral akár 4 héten át élvezheti az ultra puha és sima bőrt. A nagy teljesítményű, fejlett epilálási technológia kiváló precizitású csipeszeket használ, melyek eltávolítják még a legrövidebb (0,5 mm) szőrszálakat is anélkül, hogy elszakítanák azokat. A szőrszálak csipeszbe vezetési technológiája optimális hatékonyságot biztosít. Az epilátor továbbá nagy aktív epilálási területtel rendelkezik, mely lehetővé teszi a maximális szőrmennyiség eltávolítását egyetlen mozdulattal. A testfelület érzékelő technológia lehetővé teszi a kényelmes használatot minden szögben, a megfelelő időben történő intelligens csipesznyitás és -zárás pedig maximális hatékonyságot biztosít. A szabadalmaztatott érzéstelenítési technológiának és a fájdalomcsökkentő, innovatív masszázs rendszernek köszönhetően kényelmes és fájdalommentes epilálást biztosít. A kompakt ergonomikus formaterv megkönnyíti a szőrtelenítést a legnehezebben hozzáférhető helyeken is, a kétsebességű beállítás pedig lehetővé teszi a finomabb vagy gyorsabb epilálást. Ez az epilátor lecsatolható és mosható fejjel és toldóelemekkel rendelkezik a könnyű, higiénikus tisztításért, a tisztító kefe és praktikus tok pedig megkönnyíti a tárolást és a hordozást. Az érzékeny helyekre szolgáló toldóelem ráadásul könnyű epilálást biztosít az egész testen, beleértve a legérzékenyebb helyeket is, például a hónaljakat.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

TELJESÍTMÉNY
Nagy pontosságú epilálás < 0,5 mm    
Dönthető fej    
Csipesz 24  
Sebességfokozatok 2  
Folyamatos működés    
Szabadalmak 2  
Nagy aktív felület    
Hajterelő rendszer    
Epilálófej technológia Vibrációs érzéstelenítő rendszer  
Kanyarodás érzékelő    
Többszögű hatékonyság    
KÉNYELMI FUNKCIÓK
Masszírozó gömbök / Fájdalomérzet-csökkentés    
Bőrgyógyászok által tesztelt epilálófej    
Higiénikus rozsdamentes acél csipeszek    
TARTOZÉKOK
Feltétek 3  
Érzékeny részek kiegészítő    
Kefe    
Tárolótáska    
KÉNYELEM
Alkalmazási területek Lábak és test  
Levehető fej    
Mosható fej    
MŰSZAKI JELLEMZŐK
Energiaforrás Hálózati csatlakozó  
Elektromos feszültség 220–240  V
Teljesítmény 4.8  W
Tápkábel hossza 2  m
Színek Kék  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

A hónalj kényes felület a szőrtelenítéshez, mivel ezen a helyen a bőr vékony és érzékeny (gyakran jelentkeznek piros foltok a bőrfelületen a szőrtelenítést követően), illetve az epilátorfejjel nehezen megközelíthető terület. Egyszerűnek tűnhet az epilátornak a láb felületén történő végigvezetése, a hónalj esetén azonban ez nehezen kivitelezhető, mert konkáv terület, illetve olykor az epilátorfejet a bőrhöz kell nyomni, hogy hatékony szőrtelenítés történjen.

Az alábbi ábrákon bemutatjuk, hogy miként végezhető el a hónalj szőrtelenítése különösebb kellemetlenség nélkül.

Kérjük, ne feledje el az epilátorfejen használni az „érzékeny bőrfelületekhez” való tartozékot a hónaljszőrzet eltávolításakor.

Nem. A készüléket arcon nem szabad használni.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Közvetlenül epilálás után jobb elkerülni a közvetlen napsütést és a tengeri fürdőzést, mert a bőr ilyenkor érzékenyebb. Ha pedig epilálásra készül, ugyanerre kell figyelnie: ne tegye ki magát közvetlen napsütésnek és tengervíznek, hogy, bőre ne legyen érzékeny.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.