ROWENTA SKIN RESPECT EP8020F0

SKIN RESPECT EP8020F0
magas hatékonyságú rowenta epilátor, maximálisan kíméletes a bőrhöz*

Az epilátor kompromisszum nélkül és maximális hatékonysággal kíméletes a bőrhöz. A Skin Respect női epilátor a magas hatékonyságú szőreltávolítást ötvözi a kímélő innovatív technológiával a tökéletesen sima bőr biztosítása érdekében. Az epilátor víz alatt is használható, és exkluzív, finom és bőrbarát epiláló fejjel rendelkezik, melynek köszönhetően az epilálás egyre kellemesebb lesz.

Referencia szám : EP8020F0

A termékelőnyei

Bőrkímélő, hatékony epilálás

A Skin Respect női epilátorral hosszantartó és precíz eredményeket kap a bőrhöz kíméletes módon. A nagy pontosságú csipeszek technológiájának köszönhetően még a legrövidebb szőrszálakat (0,5 mm) is gyorsan és precízen távolítja el, miközben a nagy aktív epiláló felület és a testgörbület érzékelő a hatékonyságról gondoskodik még a legbonyolultabb helyeken is, függetlenül a készülék dőlésszögétől. A készülék finom feje jobb siklást és kisebb ellenállást tesz lehetővé, a bőrlazító henger a masszázsrendszerrel együtt pedig ingerlik a bőrben található érzékelőket, ami nyugtató és kellemes érzést vált ki. Ennek eredménye a kevesebb bőrirritáció és az epilálást követő kevesebb piros pötty a bőrön. A Skin Respect epilátor a még nagyobb kényelem érdekében használható fürdőkádban, zuhanyzóban vagy szárazon is. A kínálatot a praktikus és mosható tartozékkészlet teszi teljessé.  

*A többi Rowenta epilátorral összehasonlítva  

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Nagy pontosságú epilálás < 0,5 mm    
Dönthető fej    
Csipesz 24  
Sebességfokozatok 2  
Nagy aktív felület    
Hajterelő rendszer    
Kanyarodás érzékelő    
Többszögű hatékonyság    
Masszírozó gömbök / Fájdalomérzet-csökkentés    
Bőrgyógyászok által tesztelt epilálófej    
Bőrbarát technológia    
Lágyan csúszó felület    
Bőrnyugtató görgő    
Bőrbarát - optimális forgássebesség    
Higiénikus rozsdamentes acél csipeszek    
Lágy mód    
Feltétek 4  
Bikinivonal-feltét    
Hónalj-feltét    
Kefe    
Tárolótáska    
Wet and Dry rendszer vízben is használható    
Alkalmazási területek Lábak és test  
Levehető fej    
Mosható fej    
Vezeték nélküli használat    
Töltési szint jelzőfény (ha alkalmazható)    
Vezeték nélküli működés (ha alkalmazható) 40  min
Energiaforrás Újratölthető  
Elektromos feszültség 220–240  V
Teljesítmény 4.5  W
Tápkábel hossza 1.5  m
Újratöltési idő (ha alkalmazható) 1  h
Akkumulátor típusa Lítium-ion  
Színek Világos lila  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

A hónalj kényes felület a szőrtelenítéshez, mivel ezen a helyen a bőr vékony és érzékeny (gyakran jelentkeznek piros foltok a bőrfelületen a szőrtelenítést követően), illetve az epilátorfejjel nehezen megközelíthető terület. Egyszerűnek tűnhet az epilátornak a láb felületén történő végigvezetése, a hónalj esetén azonban ez nehezen kivitelezhető, mert konkáv terület, illetve olykor az epilátorfejet a bőrhöz kell nyomni, hogy hatékony szőrtelenítés történjen. Az alábbi ábrákon bemutatjuk, hogy miként végezhető el a hónalj szőrtelenítése különösebb kelletlenség nélkül.
Kérjük, ne feledje el az epilátorfejen használni az „érzékeny bőrfelületekhez” való tartozékot a hónaljszőrzet eltávolításakor.
Nem. A készülék nem használható sem az arcon, sem sérült, megégett, vagy sebes bőrön, vagy érzékeny területeken (visszér, anyajegyek, stb.), sem akkor, ha a felhasználónak valamilyen bőrbetegsége van (ekcéma, gyulladás, akné, stb.).
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Közvetlenül epilálás után jobb elkerülni a közvetlen napsütést és a tengeri fürdőzést, mert a bőr ilyenkor érzékenyebb. Ha pedig epilálásra készül, ugyanerre kell figyelnie: ne tegye ki magát közvetlen napsütésnek és tengervíznek, hogy, bőre ne legyen érzékeny.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.