ROWENTA FLOWER LOVE Kit all areas

FLOWER LOVE Kit all areas
PUHA ÉS SIMA BŐR A KOMPLETT EPILÁLÁSI KÉSZLETNEK KÖSZÖNHETŐEN

MINDEN TESTRÉSZ HATÉKONY EPILÁLÁSA A Flower Love megoldást jelent a selymesen sima bőrre az arcán és testén egyaránt. A 24 speciálisan tervezett csipesz gondoskodik a hatékony epilálásról, és gyökerüktől távolítja el még a legrövidebb szőrszálakat is. A különösen precíz ápolást segítő fej tökéletes segédeszköz, mely biztosítja az arcbőr finom és ultra gyors depilálását, és ideális a szemöldökök és felső ajak közötti területre. Az ágyékkezelő vágógép lehetővé teszi a kívánságának megfelelő kezelést ezeken a területeken is.

Cikkszám : EP2851F0

AZ EGÉSZ TEST ÉS ARC ULTRA SIMA EPILÁLÁSA

A Flower Love epilátor ötvözi a gyors szőreltávolítást a különös precizitással stílusos virágos kivitelben.

A speciálisan tervezett csipeszeknek köszönhetően gyökerüktől távolítja el még a legrövidebb szőrszálakat is.

Ugyanakkor a precíz epiláló fejek hatékonyan kezelik a szőrszálakat a szemöldökök között és a felső ajak fölött a selymesen sima bőrért, az ágyékkezelő vágógép pedig lehetővé teszi a terület tetszés szerinti kezelését.

A készülék két sebesség beállítása tökéletesen idomul a testhez és az archoz, a masszázsgolyók pedig csökkentik a bőr érzékenységét.

A funkciókat a levehető és mosható fej egészíti ki a jobb higiéniáért és egyszerűbb tisztításért.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

TELJESÍTMÉNY
Nagy pontosságú epilálás < 0,5 mm    
Csipesz 24  
Sebességfokozatok 2  
Epilálófej technológia Klasszikus  
KÉNYELMI FUNKCIÓK
Bőrgyógyászok által tesztelt epilálófej    
TARTOZÉKOK
Feltétek 4  
Precíziós kiegészítő    
Kefe    
Tárolótáska    
A csomag részét képező további kiegészítők bikini trimmer + combs  
KÉNYELEM
Alkalmazási területek Lábak, test és arc   
Levehető fej    
Mosható fej    
MŰSZAKI JELLEMZŐK
Energiaforrás Hálózati csatlakozó  
Elektromos feszültség 220–240  V
Teljesítmény 4.8  W
Tápkábel hossza 2  m
Színek white + blue  

Gyakori kérdések

A hónalj kényes felület a szőrtelenítéshez, mivel ezen a helyen a bőr vékony és érzékeny (gyakran jelentkeznek piros foltok a bőrfelületen a szőrtelenítést követően), illetve az epilátorfejjel nehezen megközelíthető terület. Egyszerűnek tűnhet az epilátornak a láb felületén történő végigvezetése, a hónalj esetén azonban ez nehezen kivitelezhető, mert konkáv terület, illetve olykor az epilátorfejet a bőrhöz kell nyomni, hogy hatékony szőrtelenítés történjen.

Az alábbi ábrákon bemutatjuk, hogy miként végezhető el a hónalj szőrtelenítése különösebb kellemetlenség nélkül.

Kérjük, ne feledje el az epilátorfejen használni az „érzékeny bőrfelületekhez” való tartozékot a hónaljszőrzet eltávolításakor.

Nem. A készüléket arcon nem szabad használni.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Közvetlenül epilálás után jobb elkerülni a közvetlen napsütést és a tengeri fürdőzést, mert a bőr ilyenkor érzékenyebb. Ha pedig epilálásra készül, ugyanerre kell figyelnie: ne tegye ki magát közvetlen napsütésnek és tengervíznek, hogy, bőre ne legyen érzékeny.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.