ROWENTA FOR ELITE FLOWER LOVE EP2702F0

FLOWER LOVE EP2702F0
Gyönyörűen sima lábak könnyedén és pillanatok alatt

Flower Love sarokreszelő: gyönyörű lábak megerőltetés nélkül. A Flower Love elektromos bőrkeményedés eltávolító tökéletes segédeszköz, amellyel egyszerűen és gyorsan varázsolhat gyönyörű lábakat. Nagy hatékonyságú és ultra kompakt, mindig használatra kész. A két forgófeje – egy a bőrkeményedések hatékony eltávolításához, egy pedig az érzékenyebb bőrre és a tökéletes befejezéshez – kivehető és mosható a megfelelő higiénia biztosítása érdekében.

Cikkszám : EP2702F0

Bőrkeményedések eltávolítása: gyönyörű lábak egyszerűen és azonnal

A Flower Love sarokreszelő tökéletes segédeszköz, mely könnyen és gyorsan gyönyörű lábfejet biztosít. A folyamatos energiaellátásnak köszönhetően nagyobb a teljesítménye, mint a vezeték nélküli eszközöknek, és állandó hatékonyságot kínál. A reszelőfej mikroabrazív részecskéi elhalt bőr nélküli puha lábakat biztosítanak, látható eredményekkel már egy használat után. A két sebességnek és két forgófej szerkezetnek köszönhetően a Flower Love sarokreszelő könnyen alkalmazkodik a bőr vastagságához, hogy gondoskodjon az elhalt bőr hatékony eltávolításáról és a tökéletes simításról. Mindez kompakt és könnyen hordozható kivitelben levehető, tisztítható forgófejekkel a még jobb higiéniáért.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

TELJESÍTMÉNY
Sebességfokozatok 2  
Folyamatos működés    
Mikroabráziós görgőfej    
TARTOZÉKOK
Feltétek 1  
Puhító pedikűr görgő    
KÉNYELEM
Levehető fej    
Mosható fej    
MŰSZAKI JELLEMZŐK
Energiaforrás Hálózati csatlakozó  
Elektromos feszültség 220–240  V
Színek Fekete és pink  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

A hónalj kényes felület a szőrtelenítéshez, mivel ezen a helyen a bőr vékony és érzékeny (gyakran jelentkeznek piros foltok a bőrfelületen a szőrtelenítést követően), illetve az epilátorfejjel nehezen megközelíthető terület. Egyszerűnek tűnhet az epilátornak a láb felületén történő végigvezetése, a hónalj esetén azonban ez nehezen kivitelezhető, mert konkáv terület, illetve olykor az epilátorfejet a bőrhöz kell nyomni, hogy hatékony szőrtelenítés történjen.

Az alábbi ábrákon bemutatjuk, hogy miként végezhető el a hónalj szőrtelenítése különösebb kellemetlenség nélkül.

Kérjük, ne feledje el az epilátorfejen használni az „érzékeny bőrfelületekhez” való tartozékot a hónaljszőrzet eltávolításakor.

Nem. A készüléket arcon nem szabad használni.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Közvetlenül epilálás után jobb elkerülni a közvetlen napsütést és a tengeri fürdőzést, mert a bőr ilyenkor érzékenyebb. Ha pedig epilálásra készül, ugyanerre kell figyelnie: ne tegye ki magát közvetlen napsütésnek és tengervíznek, hogy, bőre ne legyen érzékeny.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.