ROWENTA FASHION

FASHION
ULTRA KOMPAKT ÉS KÜLÖNLEGES TELJESÍTMÉNYŰ EPILÁTOR 

ULTRA KOMPAKT ÉS KÜLÖNLEGES TELJESÍTMÉNYŰ EPILÁTOR A szőreltávolítás még sosem volt olyan egyszerű és gyors, mint a Fashion epilátorral. A 24 speciálisan tervezett csipesz gondoskodik a hatékony epilálásról, és gyökerüktől távolítja el még a legrövidebb szőrszálakat is. Kis méreteinek köszönhetően egyszerűen magával viheti és bármikor használhatja.

Cikkszám : EP1025F5

ULTRA KOMPAKT ÉS HATÉKONY

A Fashion epilátor egyesíti a kompakt kivitelt a hatékonysággal.

A 24 speciálisan tervezett csipesznek köszönhetően gyökerüktől távolítja el még a legrövidebb szőrszálakat is.

A készülék két sebesség beállítása tökéletesen idomul a testhez, a masszázsgolyók pedig csökkentik a bőr érzékenységét.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

TELJESÍTMÉNY
Nagy pontosságú epilálás < 0,5 mm    
Nem elérhető    
   
Csipesz 24  
Nem elérhető 24  
24  
Sebességfokozatok 2  
2  
2  
2  
Epilálófej technológia Klasszikus  
Klasszikus  
Klasszikus  
Klasszikus  
KÉNYELMI FUNKCIÓK
Masszírozó gömbök / Fájdalomérzet-csökkentés    
Nem elérhető    
   
Bőrgyógyászok által tesztelt epilálófej    
   
   
   
TARTOZÉKOK
A csomag részét képező további kiegészítők Brush  
Kefe  
Brush  
Lighted tweezers  
KÉNYELEM
Alkalmazási területek Lábak és test  
Lábak, test és arc   
Lábak és test  
Nem elérhető
Mosható fej    
   
   
   
MŰSZAKI JELLEMZŐK
Energiaforrás Hálózati csatlakozó  
Hálózati csatlakozó  
Hálózati csatlakozó  
Hálózati csatlakozó  
Teljesítmény 4.8  W
4.8  W
4.7  W
4.8  W
Tápkábel hossza 2  m
2  m
2  m
2  m
Színek Blue  
Korall  
White + Pink  
Orange  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

A hónalj kényes felület a szőrtelenítéshez, mivel ezen a helyen a bőr vékony és érzékeny (gyakran jelentkeznek piros foltok a bőrfelületen a szőrtelenítést követően), illetve az epilátorfejjel nehezen megközelíthető terület. Egyszerűnek tűnhet az epilátornak a láb felületén történő végigvezetése, a hónalj esetén azonban ez nehezen kivitelezhető, mert konkáv terület, illetve olykor az epilátorfejet a bőrhöz kell nyomni, hogy hatékony szőrtelenítés történjen.

Az alábbi ábrákon bemutatjuk, hogy miként végezhető el a hónalj szőrtelenítése különösebb kellemetlenség nélkül.

Kérjük, ne feledje el az epilátorfejen használni az „érzékeny bőrfelületekhez” való tartozékot a hónaljszőrzet eltávolításakor.

Nem. A készüléket arcon nem szabad használni.
Javasoljuk a hámlasztó lemezek cseréjét minden harmadik használat után.
A készüléket használat közben a bőrre merőlegesen kell tartani. Ha hónaljból kívánja eltávolítani a szőrt, emelje fel a karját és tartsa kihúzva a bőrt az egész folyamat alatt.
Nem, azt javasoljuk, hogy a mikor-hámlasztás funkciót csak a lábán használja.
A készülék használata után tisztítsa meg a csipeszeket a tisztító kefével. Alaposabb tisztítás esetén tisztítsa meg a csipeszeket alkohollal átitatott ruhával. Az epiláló fejet kézzel forgassa el.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Közvetlenül epilálás után jobb elkerülni a közvetlen napsütést és a tengeri fürdőzést, mert a bőr ilyenkor érzékenyebb. Ha pedig epilálásra készül, ugyanerre kell figyelnie: ne tegye ki magát közvetlen napsütésnek és tengervíznek, hogy, bőre ne legyen érzékeny.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
A plakkokat epilálás előtt kell használni, és javasoljuk használatukat hetente egyszer az epilálások között is.
Az epilálás előtti napon dörzsölje át a területet, hogy eltávolítsa az elhalt bőrsejteket. Ez eltávolítja a legfinomabb szőröket is. Az epilálást mindig tiszta és teljesen száraz bőrön végezze.
Semmiképpen, mert ha a bőr túl síkos, az epilátor nem tudja rendesen megragadni a szőrszálakat. Mindig tiszta, száraz bőrön végezze az epilálást. A bőrét néhány nappal később hidratálja.
A Vision funkció megvilágítja a bőrt, melynek köszönhetőnek minden szőrszál, még a legfinomabbak, legrövidebbek és legpuhábbak is láthatóvá válnak.
Ez normális, és azt bizonyítja, hogy jó alapos volt a szőrszálak eltávolítása. A foltok hamar eltűnnek. Lehetőleg este epiláljon. Ha szükséges, epilálás után alkalmazzon nyugtató krémet.
Az epilálás felfelé húzza a szőrszálat, amely meggyengül és néha a bőr alatt nőhet. Ennek elkerülése érdekében fontos a rendszeres hámlasztás az epilátor speciális hámlasztó fejével, például két nappal az epilálás után. A finom szőrszálak eltávolítására használható emellett masszázs kesztyű, vagy luffa szivacs a zuhanyozás során. Ne felejtse el a napi hidratálást hidratáló tejjel, vagy megfelelő krémmel elvégezni, de az epilálás napján ezt hagyja ki.