ROWENTA EASY TOUCH MOSAIC COLLECTION EP1115F0

EASY TOUCH MOSAIC COLLECTION EP1115F0
Könnyű út a sima bőrhöz heteken keresztül!

Fedezze fel a hosszan tartó sima bőr egyszerű elérésének módját – a Rowenta Easy Touch epilátorral. Fejlett technológiája könnyű szőrtelenítést és bársonyosan sima bőrt biztosít akár 4 héten keresztül. Az epilátor kétsebességű kivitelezése és ergonomikus formaterve lehetővé teszi annak problémamentes használatát még a legnehezebben hozzáférhető és legérzékenyebb helyeken is.

Referencia szám : EP1115F0

A termékelőnyei

Rowenta Easy Touch epilátor : optimális eredmények, rögtön az első alkalommal

Kiváló szőrtelenítés, rögtön az első alkalommal. Az epilálás még sosem volt olyan könnyű, mint az Easy Touch epilátorral. Sima bőr akár 4 héten át. Nagy teljesítményű epilálási technológia, amely kezdők számára is kiváló. Nagy precizitású csipeszeket használ, amelyek még a legrövidebb (0,5 mm) szőrszálakat is eltávolítják anélkül, hogy eltépnék azokat. A szőrszálak csipeszbe vezetési technológiája optimális hatékonyságot biztosít. Az epilátor továbbá nagy aktív epilálási területtel rendelkezik, mely lehetővé teszi a maximális szőrmennyiség eltávolítását egyetlen mozdulattal. Egyúttal, a kompakt ergonomikus dizájnnak köszönhetően könnyedén hozzáférhet még a legnehezebben hozzáférhető helyekhez is. Kétsebességű beállítása finomabb vagy gyorsabb epilálást tesz lehetővé. Az innovatív masszázsrendszer pedig csökkenti a bőr érzékenységét, ami lehetővé teszi a szőrszálak kellemesebb eltávolítását. 

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Nagy pontosságú epilálás < 0,5 mm    
Csipesz 24  
Sebességfokozatok 2  
Nagy aktív felület    
Hajterelő rendszer    
Epilálófej technológia Klasszikus  
Masszírozó gömbök / Fájdalomérzet-csökkentés    
Bőrgyógyászok által tesztelt epilálófej    
Higiénikus rozsdamentes acél csipeszek    
Feltétek 1  
Kefe    
Alkalmazási területek Lábak és test  
Energiaforrás Hálózati csatlakozó  
Elektromos feszültség 220–240  V
Teljesítmény 4.47  W
Tápkábel hossza 2  m
Színek Fehér és ezüstszínű  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

A hónalj kényes felület a szőrtelenítéshez, mivel ezen a helyen a bőr vékony és érzékeny (gyakran jelentkeznek piros foltok a bőrfelületen a szőrtelenítést követően), illetve az epilátorfejjel nehezen megközelíthető terület. Egyszerűnek tűnhet az epilátornak a láb felületén történő végigvezetése, a hónalj esetén azonban ez nehezen kivitelezhető, mert konkáv terület, illetve olykor az epilátorfejet a bőrhöz kell nyomni, hogy hatékony szőrtelenítés történjen. Az alábbi ábrákon bemutatjuk, hogy miként végezhető el a hónalj szőrtelenítése különösebb kelletlenség nélkül.
Kérjük, ne feledje el az epilátorfejen használni az „érzékeny bőrfelületekhez” való tartozékot a hónaljszőrzet eltávolításakor.
Nem. A készüléket arcon nem szabad használni.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Közvetlenül epilálás után jobb elkerülni a közvetlen napsütést és a tengeri fürdőzést, mert a bőr ilyenkor érzékenyebb. Ha pedig epilálásra készül, ugyanerre kell figyelnie: ne tegye ki magát közvetlen napsütésnek és tengervíznek, hogy, bőre ne legyen érzékeny.