ROWENTA EASY TOUCH EP1120F1 lila

EASY TOUCH EP1120F1 lila
KÖNNYŰ ÚT A SIMA BŐRHÖZ HETEKEN KERESZTÜL, KEZDŐKNEK SZÓLÓ TOLDÓELEMMEL

EP1120F1 váltja az EP1120F0-et. Fedezze fel a hosszan tartóan sima bőr egyszerű megoldását – a Rowenta Easy Touch epilátorral. fejlett technológiája könnyű szőrtelenítést és bársonyosan sima bőrt biztosít akár 4 héten keresztül. A kétsebességű kivitelezés, az ergonomikus formaterv és a kezdők számára elérhető tartozékok lehetővé teszik a legnehezebben hozzáférhető és legérzékenyebb helyek gondtalan kezelését is.

Cikkszám : EP1120F1

ROWENTA EASY TOUCH EPILÁTOR: OPTIMÁLIS EREDMÉNYEK MÁR ELSŐ ALKALOMMAL

Hatékony epilálás már első alkalommal a Rowenta Easy Touch készülékkel a bársonyosan sima bőrért akár 4 héten keresztül. A nagy teljesítményű epilálási technológia kiváló kezdőknek is. Precíz csipeszeket használ, melyek gyökerestől eltávolítják a legrövidebb (0,5 mm) szőrszálakat is anélkül, hogy elszakítaná azokat. A szőrszálak csipeszbe vezetési technológiája optimális hatékonyságot biztosít. Az epilátor továbbá nagy aktív epilálási területtel rendelkezik, mely lehetővé teszi a maximális szőrmennyiség eltávolítását egyetlen mozdulattal. A kompakt ergonomikus formatervnek köszönhetően könnyedén hozzáférhet a legnehezebben hozzáférhető helyekhez is. Kétsebességű beállítása finomabb vagy gyorsabb epilálást tesz lehetővé. Mindezt tökéletesen kiegészíti a kezdőknek szóló tartozékkészlet, melynek köszönhetően a felhasználó megfelelő pozícióban tartja a terméket és maximális hatékonyságot, könnyebb epilálást és optimális eredményeket ér el már első alkalommal is.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

TELJESÍTMÉNY
Nagy pontosságú epilálás < 0,5 mm    
Csipesz 24  
Sebességfokozatok 2  
Nagy aktív felület    
Hajterelő rendszer    
KÉNYELMI FUNKCIÓK
Masszírozó gömbök / Fájdalomérzet-csökkentés    
Bőrgyógyászok által tesztelt epilálófej    
MŰSZAKI JELLEMZŐK
Színek Rózsaszín  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

A hónalj kényes felület a szőrtelenítéshez, mivel ezen a helyen a bőr vékony és érzékeny (gyakran jelentkeznek piros foltok a bőrfelületen a szőrtelenítést követően), illetve az epilátorfejjel nehezen megközelíthető terület. Egyszerűnek tűnhet az epilátornak a láb felületén történő végigvezetése, a hónalj esetén azonban ez nehezen kivitelezhető, mert konkáv terület, illetve olykor az epilátorfejet a bőrhöz kell nyomni, hogy hatékony szőrtelenítés történjen.

Az alábbi ábrákon bemutatjuk, hogy miként végezhető el a hónalj szőrtelenítése különösebb kellemetlenség nélkül.

Kérjük, ne feledje el az epilátorfejen használni az „érzékeny bőrfelületekhez” való tartozékot a hónaljszőrzet eltávolításakor.

Nem. A készüléket arcon nem szabad használni.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Közvetlenül epilálás után jobb elkerülni a közvetlen napsütést és a tengeri fürdőzést, mert a bőr ilyenkor érzékenyebb. Ha pedig epilálásra készül, ugyanerre kell figyelnie: ne tegye ki magát közvetlen napsütésnek és tengervíznek, hogy, bőre ne legyen érzékeny.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.