ROWENTA EASY TOUCH EP1120F0 lila

EASY TOUCH EP1120F0 lila
KÖNNYŰ ÚT A SIMA BŐRHÖZ HETEKEN KERESZTÜL, KEZDŐKNEK SZÓLÓ TOLDÓELEMMEL

Fedezze fel a hosszan tartóan sima bőr egyszerű megoldását – a Rowenta Easy Touch epilátorral. fejlett technológiája könnyű szőrtelenítést és bársonyosan sima bőrt biztosít akár 4 héten keresztül. A kétsebességű kivitelezés, az ergonomikus formaterv és a kezdők számára elérhető tartozékok lehetővé teszik a legnehezebben hozzáférhető és legérzékenyebb helyek gondtalan kezelését is.

Referencia szám : EP1120F0

ROWENTA EASY TOUCH EPILÁTOR: OPTIMÁLIS EREDMÉNYEK MÁR ELSŐ ALKALOMMAL

Hatékony epilálás már első alkalommal a Rowenta Easy Touch készülékkel a bársonyosan sima bőrért akár 4 héten keresztül. A nagy teljesítményű epilálási technológia kiváló kezdőknek is. Precíz csipeszeket használ, melyek gyökerestől eltávolítják a legrövidebb (0,5 mm) szőrszálakat is anélkül, hogy elszakítaná azokat. A szőrszálak csipeszbe vezetési technológiája optimális hatékonyságot biztosít. Az epilátor továbbá nagy aktív epilálási területtel rendelkezik, mely lehetővé teszi a maximális szőrmennyiség eltávolítását egyetlen mozdulattal. A kompakt ergonomikus formatervnek köszönhetően könnyedén hozzáférhet a legnehezebben hozzáférhető helyekhez is. Kétsebességű beállítása finomabb vagy gyorsabb epilálást tesz lehetővé. Mindezt tökéletesen kiegészíti a kezdőknek szóló tartozékkészlet, melynek köszönhetően a felhasználó megfelelő pozícióban tartja a terméket és maximális hatékonyságot, könnyebb epilálást és optimális eredményeket ér el már első alkalommal is.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

TELJESÍTMÉNY
Nagy pontosságú epilálás < 0,5 mm    
Csipesz 24  
Sebességfokozatok 2  
Folyamatos működés    
Nagy aktív felület    
Hajterelő rendszer    
Epilálófej technológia Klasszikus  
KÉNYELMI FUNKCIÓK
Masszírozó gömbök / Fájdalomérzet-csökkentés    
Bőrgyógyászok által tesztelt epilálófej    
Higiénikus rozsdamentes acél csipeszek    
TARTOZÉKOK
Feltétek 1  
Kefe    
Tárolótáska    
A csomag részét képező további kiegészítők KEZDŐKNEK VALÓ TARTOZÉKOKKAL  
KÉNYELEM
Alkalmazási területek Lábak és test  
MŰSZAKI JELLEMZŐK
Energiaforrás Hálózati csatlakozó  
Elektromos feszültség 220–240  V
Teljesítmény 4.8  W
Tápkábel hossza 2  m
Színek Rózsaszín  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

A hónalj kényes felület a szőrtelenítéshez, mivel ezen a helyen a bőr vékony és érzékeny (gyakran jelentkeznek piros foltok a bőrfelületen a szőrtelenítést követően), illetve az epilátorfejjel nehezen megközelíthető terület. Egyszerűnek tűnhet az epilátornak a láb felületén történő végigvezetése, a hónalj esetén azonban ez nehezen kivitelezhető, mert konkáv terület, illetve olykor az epilátorfejet a bőrhöz kell nyomni, hogy hatékony szőrtelenítés történjen. Az alábbi ábrákon bemutatjuk, hogy miként végezhető el a hónalj szőrtelenítése különösebb kelletlenség nélkül.
Kérjük, ne feledje el az epilátorfejen használni az „érzékeny bőrfelületekhez” való tartozékot a hónaljszőrzet eltávolításakor.
Nem. A készüléket arcon nem szabad használni.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Közvetlenül epilálás után jobb elkerülni a közvetlen napsütést és a tengeri fürdőzést, mert a bőr ilyenkor érzékenyebb. Ha pedig epilálásra készül, ugyanerre kell figyelnie: ne tegye ki magát közvetlen napsütésnek és tengervíznek, hogy, bőre ne legyen érzékeny.