ROWENTA AQUASOFT WET&DRY EP4920F0 korallpiros

AQUASOFT WET&DRY EP4920F0 korallpiros
Rendkívül hatékony, hihetetlenül gyengéd

Válassza a kíméletes, gyors és egyszerű nedves epilálást kellemetlen mellékhatások nélkül! A női Aquasoft epilátor kombinálja a rendkívül hatékony epilálást a szabadalmaztatott Anti-Irritation technológiával, amely kíméli a bőrt az irritációtól. Az eredmény a tökéletesen sima kinézetű és tapintású bőr, a szabadalmaztatott epilátor fejnek köszönhetően, amely kiválóan siklik a bőrön, korlátozva ezzel a bőr irritációját. Ezen felül 100 %-osan vízálló, így a kádban vagy a zuhanyzóban is használható, ahol a víz védő, nyugtató és relaxáló hatásának köszönhetően az epilálás még kíméletesebben történhet.

*Franciaországban, Belgiumban, Spanyolországban, Olaszországban, Portugáliában és Törökországban szabadalmaztatott termék

Cikkszám : EP4920F0

*Szabadalmaztatva Franciaországban, Belgiumban, Spanyolországban, Olaszországban, Portugáliában és Törökországban

A termékelőnyei

Aquasoft epilátor: Rendkívül hatékony, hihetetlenül gyengéd

Az epilálás nem kell hogy nehéz legyen - és nem feltétlenül kell, hogy irritálja a bőrét! A szabadalmaztatott Anti-Irritation technológia* az epiláló fej exkluzív anyagának köszönhetően gyengédebb és kíméletesebb epilálást biztosít, amely kisebb súrlódást okoz a bőr felületén. Ezen kívül használhatja a Soft beállítást, amely kisebb forgási sebességgel működik a kíméletes epilálás érdekében. Az Aquasoft női epilátor az ergonomikus dizájnnak köszönhetően még a legrövidebb (0,5 mm) szőrszálakat is gyorsan, könnyen, precízen és optimális hatékonysággal - a szőrszálak sérülése nélkül - távolítja el, egyetlen mozdulattal. 100 %-osan vízálló, így ideálisan használható a kádban vagy a zuhanyzóban, és a víz nyugtató hatásának köszönhetően rendkívül sima bőrfelületet biztosít. A Skin Respect forma a bőr érzékenységének a csökkentése céljából masszázsgolyókat tartalmaz, míg a forgási sebesség kíméletes epilálást biztosít. A terméket peeling henger és pontos epilálást lehetővé tevő toldóelem egészíti ki, valamint tartozik hozzá a bőrhöz szorosan simuló, az érzékeny helyek epilálását lehetővé tevő toldóelem is. Az Aquasofttal és a tökéletesen szép bőrével önbizalmat nyer. *Franciaországban, Belgiumban, Spanyolországban, Olaszországban, Portugáliában és Törökországban szabadalmaztatott termék

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

TELJESÍTMÉNY
Nagy pontosságú epilálás < 0,5 mm    
Sebességfokozatok 2  
Szabadalmak 1  
Nagy aktív felület    
Hajterelő rendszer    
Epilálófej technológia Skin Respect  
KÉNYELMI FUNKCIÓK
Masszírozó gömbök / Fájdalomérzet-csökkentés    
Bőrgyógyászok által tesztelt epilálófej    
Bőrbarát technológia    
Higiénikus rozsdamentes acél csipeszek    
Hipoallergén ezüstion bevonat    
Lágy mód    
TARTOZÉKOK
Feltétek 4  
Precíziós kiegészítő    
Érzékeny részek kiegészítő    
Bőrradírozó görgő    
Kefe    
KÉNYELEM
Alkalmazási területek Lábak, test és arc   
Wet and Dry rendszer vízben is használható    
Levehető fej    
Mosható fej    
Vezeték nélküli használat    
Vezeték nélküli működés (ha alkalmazható) Felfelé  
MŰSZAKI JELLEMZŐK
Energiaforrás Újratölthető  
Voltage 220–240  V
Teljesítmény 4.5  W
Tápkábel hossza 1,5  m
Akkumulátor típusa Lítium-ion  
Színek KORALLVÖRÖS  
Újratöltési idő (ha alkalmazható) 1h  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

A hónalj kényes felület a szőrtelenítéshez, mivel ezen a helyen a bőr vékony és érzékeny (gyakran jelentkeznek piros foltok a bőrfelületen a szőrtelenítést követően), illetve az epilátorfejjel nehezen megközelíthető terület. Egyszerűnek tűnhet az epilátornak a láb felületén történő végigvezetése, a hónalj esetén azonban ez nehezen kivitelezhető, mert konkáv terület, illetve olykor az epilátorfejet a bőrhöz kell nyomni, hogy hatékony szőrtelenítés történjen.

Az alábbi ábrákon bemutatjuk, hogy miként végezhető el a hónalj szőrtelenítése különösebb kellemetlenség nélkül.

Kérjük, ne feledje el az epilátorfejen használni az „érzékeny bőrfelületekhez” való tartozékot a hónaljszőrzet eltávolításakor.

Nem. A készüléket arcon nem szabad használni.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Közvetlenül epilálás után jobb elkerülni a közvetlen napsütést és a tengeri fürdőzést, mert a bőr ilyenkor érzékenyebb. Ha pedig epilálásra készül, ugyanerre kell figyelnie: ne tegye ki magát közvetlen napsütésnek és tengervíznek, hogy, bőre ne legyen érzékeny.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.