ROWENTA RADIANCE BOOSTER LV4020F0

RADIANCE BOOSTER LV4020F0
Gyengéd napi bőrápolás - mindössze 1 perc a fiatalosabb és ragyogóbb arcbőrért.
A Rowenta Radiance Booster Face Brush arcbőr ápoló kefe gyengéd és nyugtató hatásával magasabb szintre emeli a bőrápolást és megbízható eredményeket biztosít. A felhasználók* 95 %-a szerint ez az arctisztító kefe simító hatással van a bőrre, amely ezután ragyogóvá válik, továbbá revitalizája és fiatalítja a bőrt és új energiával látja el. Fedezze fel a bőrápolás új szintjét, amely egyetlen perc alatt segít abban, hogy a bőre a legjobb formába kerüljön.

Cikkszám : LV4020F0

- 30 önkéntes felhasználó 3 hónapig tesztelte a terméket - az értékelések %-a

A tesztelésen résztvett felhasználók * %-a megegyező értékelést nyújtott- 30 önkéntes felhasználó 3 hónapig tesztelte a terméket - az értékelések %-a - Franciaország

A termékelőnyei

Rowenta Radiance Booster arcbőrtisztító kefe

Tökéletesen ragyogó arcbőrt érhet el a Rowenta Radiance Booster arctisztító kefével, amely gyengéd, 1 perces bőrápolással gyönyörű, fiatalos és életerős küllemet biztosít. Ez a hatékony arcbőrtisztító kefe tökéletesen eltávolítja a sminket az arcról, mélytisztítást végez, miközben egyáltalán nem szárítja ki a bőrt. Fiatalos, ragyogó arcbőr csupán egy karnyújtásnyira. A felhasználók 95%-a* egyértelműen pozitív eredményekről számolt be: az arcbőrük simább, ragyogóbb és egyenletesebb, selymesebb és hidratált lett, a sminkeltávolítás pedig rendkívül hatékonyan történt. Két kefefej - egy nejlon és egy szilikon - gondoskodik minden bőrtípusról, még a legérzékenyebbekről is, hosszantartó teljesítmény és könnyű kezelhetőség mellett. Fedezze fel kompromisszumok nélküli, kíméletes arcápolást az egyedülállóan sima és ragyogó arcbőr érdekében.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Voltage 100–240  V
Hordozható    
Helyi kezelés Face  
Bőrtípus All skins  
Hámlasztás    
Vibrálás    
Akkumulátor típusa Lítium-ion  
Kompakt    

Dokumentáció

Gyakori kérdések

A kék LED-es lámpák tisztító tulajdonságaikról ismertek. A tisztító hatás érdekében tartsa a kefefejet legalább 3 órán át a kék LED-es fertőtlenítő zónában.

A fertőtlenítő zóna aktiválásához fel kell töltenie a készüléket.

Hivatkozások: "The effective treatment of acne vulgaris by a high-intensity, narrow band 405-420nm light source". Monica Elman, Michael Slatkine & Yoram Harth, J Cosmetic & Laser Ther 2003; 5: 111-116
Ez a készülék használható különböző arctisztítókkal, például a tisztítóhabokkal, vizekkel, gélekkel vagy szappanokkal.

Az arckefe gyengéden hámlasztja a bőrt, ezért azt tanácsoljuk, hogy ne használja a készüléket hámlasztó és dörzsölő hatású termékekkel, például bőrradírral vagy agyaggal. További információkért javasoljuk, hogy olvassa el a felhasználói kézikönyvet.
Igen, ez a kefe 100%-ban vízálló és zuhanyozás közben is használható. Mindazonáltal a töltőállomást tartsa mindig száraz és hűvös helyen.
Javasoljuk, hogy a termék használata előtt forduljon orvoshoz vagy bőrgyógyászhoz, ha bőrproblémákkal küzd.
A kefét minden használat után le kell öblíteni vízzel, és elő kell szárítani törölközővel. A jobb eredmény érdekében a kefefejeket 3 havonta cserélje le. Külön megvásárolhatók tartozékként.
A készülék töltéséhez csak a termékhez mellékelt töltőállomást használja. A töltés indukcióval történik: csak győződjön meg arról, hogy a töltőállomás csatlakoztatva van, és hogy az arckefe megfelelően rá van-e helyezve a töltőállomásra. Amikor az arckefe töltődik, a fertőtlenítő zóna kék LED-es lámpái világítanak.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Mind a 3 kefefej (Purifying, Sensitive, Delicate Silicone) használható minden bőrtípuson. A Radiance Booster arckefe tökéletesen alkalmazható száraz bőrön, mivel 2 kefefejet is tartalmaz, amelyek kifejezetten érzékeny bőrre lettek tervezve.