ROWENTA RADIANCE BOOSTER LV4020F0

RADIANCE BOOSTER LV4020F0
Gyengéd napi bőrápolás - mindössze 1 perc a fiatalosabb és ragyogóbb arcbőrért.
A Rowenta Radiance Booster Face Brush arcbőr ápoló kefe gyengéd és nyugtató hatásával magasabb szintre emeli a bőrápolást és megbízható eredményeket biztosít. A felhasználók* 95 %-a szerint ez az arctisztító kefe simító hatással van a bőrre, amely ezután ragyogóvá válik, továbbá revitalizája és fiatalítja a bőrt és új energiával látja el. Fedezze fel a bőrápolás új szintjét, amely egyetlen perc alatt segít abban, hogy a bőre a legjobb formába kerüljön.

Cikkszám : LV4020F0

- 30 önkéntes felhasználó 3 hónapig tesztelte a terméket - az értékelések %-a

A tesztelésen résztvett felhasználók * %-a megegyező értékelést nyújtott- 30 önkéntes felhasználó 3 hónapig tesztelte a terméket - az értékelések %-a - Franciaország

A termékelőnyei

Rowenta Radiance Booster arcbőrtisztító kefe

Tökéletesen ragyogó arcbőrt érhet el a Rowenta Radiance Booster arctisztító kefével, amely gyengéd, 1 perces bőrápolással gyönyörű, fiatalos és életerős küllemet biztosít. Ez a hatékony arcbőrtisztító kefe tökéletesen eltávolítja a sminket az arcról, mélytisztítást végez, miközben egyáltalán nem szárítja ki a bőrt. Fiatalos, ragyogó arcbőr csupán egy karnyújtásnyira. A felhasználók 95%-a* egyértelműen pozitív eredményekről számolt be: az arcbőrük simább, ragyogóbb és egyenletesebb, selymesebb és hidratált lett, a sminkeltávolítás pedig rendkívül hatékonyan történt. Két kefefej - egy nejlon és egy szilikon - gondoskodik minden bőrtípusról, még a legérzékenyebbekről is, hosszantartó teljesítmény és könnyű kezelhetőség mellett. Fedezze fel kompromisszumok nélküli, kíméletes arcápolást az egyedülállóan sima és ragyogó arcbőr érdekében.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Elektromos feszültség 100–240  V
Hordozható    
Helyi kezelés Face  
Bőrtípus All skins  
Hámlasztás    
Vibrálás    
Akkumulátor típusa Lítium-ion  
Kompakt    

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.