ROWENTA ANTI-FATIGUE EYE MASSAGER LV2010F0

ANTI-FATIGUE EYE MASSAGER LV2010F0
Az arcon megjelenő fáradtság és az arc hiányosságainak a enyhítésére lett tervezve.

Ismerkedjen meg az új és nélkülözhetetlen segítőtársával: : a ROWENTA Anti-Fatigue Szemkörnyékápoló masszázs készülék biztosítja, hogy Ön minden nap remekül jelenjen meg. A gyengéd és nyugtató rezgések a kék LED-fények tisztító tulajdonságaival együtt fejtik ki hatásuk. Az Anti-Fatigue Eye Massagert úgy tervezték, hogy enyhítse a szemfáradtság látható jeleit, miközben minimalizálja a bőrhibákat. Egészítse ki napi bőrápolási rutinját egy adag energiával a ragyogó és kipihent megjelenés érdekében.

Cikkszám : LV2010F0

ROWENTA Anti-Fatigue szemkörnyékápoló masszázs készülék

Fedezze fel a teljeskörű bőrápolás titkát a ROWENTA Anti-Fatigue szemmasszírozóval a kiváló eredményekért. A gyengéd, nyugtató rezgések csökkentik a szemfáradtság látható jeleit és vitalitással teli tekintetet eredményeznek. Anti-Fatigue Eye Massager egy új, kék LED-es fény technológiát képvisel, amely tisztító tulajdonságairól ismert. Úgy tervezték, hogy csökkentse a bőrhibákat, így bőre minden nap tökéletes lesz. Ez a szemkörnyékápoló masszázs készülék növeli a szemránckrém hatását, és jobb felszívódást és behatolást biztosít a bőrbe. Ezt a nélkülözhetetlen bőrápolási segítőt úgy tervezték, hogy könnyen beilleszthető legyen a napi bőrápolásba, valamint hűsítő és frissítő hatást biztosít - a kényeztetés kellemes pillanataiért. Ez a könnyen kezelhető készülék kompakt formájú, és segít abban, hogy minden nap a lehető legjobban nézzen ki.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Elektromos feszültség 1 x 1,5  V
Bőrtípus All skins  
Az elem tartozék.    
Vibrálás    
Energiaforrás Csak elemmel  
Akkumulátor típusa AA  
Kompakt    

Dokumentáció

Gyakori kérdések

A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.