ROWENTA Arcbőr masszírozó készülék Rowenta Youth Facial Massager LV6020F0

Arcbőr masszírozó készülék Rowenta Youth Facial Massager LV6020F0
2 perces bőrápolási rituálé a szép és ragyogó bőrért
A Rowenta Youth arcmasszírozó csökkenti a finom ráncok* megjelenését, és gyengéd rezgésekkel teljes fiatalító ápolást biztosít a tökéletesebb arcbőrért, amely az arc ápolása után frissnek és ragyogónak tűnik. Illessze be ezt az egyszerű, kétperces műveletet a napi bőrápolásba a friss, ragyogó és kipihent arcbőr elérése érdekében. A készülék egyúttal elősegíti az arcápoló krémek hatását és felszívódását a bőrbe a hosszan tartó eredmények érdekében.

Cikkszám : LV6020F0

* A készülék 1 és 2 hónapos érzékelési tesztje, 30 önkéntes nő és férfi bevonásával, Franciaország 2020

A termékelőnyei

Rowenta Youth Facial Massager: Gyönyörű arcbőr

Friss és megfiatalított bőr egy adag ragyogással: Adja meg bőrének a megérdemelt ápolást a Rowenta Youth arcmasszírozóval. A szépségápolási rutin ezen egyszerű, kétperces művelete csökkenti a ráncok előfordulását*, és a gyengéd rezgések fiatalító hatást biztosítanak annak érdekében, hogy a bőr napról napra frissnek és kipihentnek tűnjön. Tapasztalja meg a láthatóan ragyogóbb, frissebb és fiatalosabb bőrt. A szépségápolás ezen új, nélkülözhetetlen lépése igazi wellness-élményt, kényeztetést és öngondoskodást nyújt, a szépségszalonban tett látogatáshoz hasonló frissesség érzését nyújtva. Tapasztalja meg a bőrrel kíméletes, teljesen biztonságos és nem invazív technológiát. Ragyogó és fényes bőrtónust eredményez, amely egészségesebbnek tűnik. Ez az arcmasszírozó kiváló minőségű, és elősegíti a rendszeresen alkalmazott krémek hatékonyságát és felszívódását a hosszantartó eredmények érdekében. Számos okos funkcióval is felszerelt az egyszerű szépítő bőrápoláshoz.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Elektromos feszültség 100–240  V
   
Helyi kezelés Face  
Bőrtípus All skins  
USB kábel    
Csatlakozóaljzat típusa Európai  
Töltési idő 2  h
Energiaforrás Újratölthető  
Vezeték nélküli használat    
Akkumulátor típusa Lítium-ion  
Vezeték nélküli működés (ha alkalmazható) 90  min
Masszírozó gömbök / Fájdalomérzet-csökkentés    
Tárolótáska    
Sebességfokozatok 3  
A csomag részét képező további kiegészítők Védőborítás  
Színek Réz színű  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.