ROWENTA ANTI- AGEING LV2020F0

ANTI- AGEING LV2020F0
Csökkenti a szem alatti táskákat és kisimítja a szemkörnyék finom ráncait.
A ROWENTA Anti-Ageing Eye Massager egyesíti a gyengéd rezgéseket a vörös LED-fény fiatalító tulajdonságaival annak érdekében, hogy bőrét fiatalosabbá és frissebbé varázsolja. Fedezze fel a szem alatti táskák csökkentésére, a ragyogóbb arcszínért és a szemkörnyék ráncainak kisimítása érdekében végzett nyugtató és kíméletes kezelés számos előnyét.

Cikkszám : LV2020F0

A termékelőnyei

ROWENTA Anti-Ageing Eye Massager: Fiatalos szépség

Fedezze fel a gyönyörű arcbőr elérésének új titkos fegyverét a mindennapokra: ROWENTA Anti-Ageing Eye Massager. Tegye bőrét fiatalossá egy nyugtató és gyengéd kezeléssel, amely csökkenti a szem alatti ráncokat. A fiatalos megjelenés elérhető közelségbe kerül a vörös LED-fény fiatalító hatásának köszönhetően, amely segít kisimítani a legyező alakú ráncokat. Már egy rövid masszázs is felfrissítheti és ragyogóbbá teheti a bőrét. Ez a szemkörnyékápoló masszázs készülék növeli a szemránckrém hatását, és jobb felszívódást és behatolást biztosít a bőrbe. Az Anti-Ageing Eye szemkörnyékápoló masszázs készüléket úgy tervezték, hogy könnyen beilleszthető legyen a napi bőrápolási rutinba, ezen felül kompakt kialakítású és könnyen kezelhető legyen. Fedezze fel az új, nélkülözhetetlen arcbőr ápolási eszközt, amely ápolja és minden nap frissé varázsolja a szem környékét.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Voltage 1 x 1,5  V
Bőrtípus All skins  
Az elem tartozék.    
Vibrálás    
Energiaforrás Csak elemmel  
Akkumulátor típusa AA  
Kompakt    

Dokumentáció

Gyakori kérdések

A jobb eredmény érdekében javasoljuk, hogy használja a szemmasszírozót naponta egyszer, reggel, szemenként 1 percig.
Igen, a szemmasszírozó használható önmagában vagy a szokásos szemkrémmel, ami növeli hatékonyságát.
Használja a készüléket szemenként 1 percig a jobb hatás érdekében.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Tudományosan bizonyított, hogy a LED (fénykibocsátó dióda) az előállított hullámhosszaknak köszönhetően hatást fejt ki a bőrön. Minden LED-színt egy bizonyos típusú sejt nyel el különböző mélységben, és konkrét funkciót lát el.

• Kék | 460 nm: tisztító hatás, a felhámon működik
• Piros | 645 nm: fiatalító hatás, serkenti a kollagén és az elasztin termelését
A szemmasszírozó két technológiát ötvöz a teljes körű ápolás érdekében: A rezgések stimulálják a nyirokrendszert és a vérkeringést, amelyek fellazítják és halványítják a szem alatti táskákat, a fiatalító tulajdonságairól ismert piros LED fény pedig serkenti a kollagéntermelést és kisimítja a ráncokat.