ROWENTA EXPLORER SERIE 60 RR7447WH fehér

EXPLORER SERIE 60 RR7447WH fehér
Rendkívül keskeny felmosó robotporszívó, amely a szőnyeget is felporszívózza

A Rowenta Explorer 60 robotporszívóval könnyen feltakaríthatja a lakását és megszabadulhat a porban lévő allergénektől is anélkül, hogy akár csak az ujját is mozdítaná! Az Aqua Force rendszer porszívózás közben fel is törli a padlót, tehát valódi 2 az 1-ben hatást kínál és szemmel láthatóan tökéletes eredményt biztosít! Rendkívül hatékony szűrő, amely a por akár 99,9 %-át is kiszűri A piacon fellelhető legvékonyabb, * csupán 6 cm magas robotporszívó még az alacsony bútorok alatt is feltakarítja a padlót. A rendkívül pontos Smart Exploration 4.0 navigációs rendszer egyúttal lehetővé teszi, hogy a teljes otthonát lefedje a takarításnál. Ezen kívül a készülék kezelése rendkívül intuitív és könnyű a használata: egyszerűen csak csatlakozzon az alkalmazáshoz és kezelje a robotot bármikor és bárhonnan. A hangvezérlésre alkalmas virtuális asszisztensével is kompatibilis, így a lakás kitakarítását teljesen a technológiákra bíhatja!

Referencia szám : RR7447WH

A termékelőnyei

Rowenta Explorer 60: rendkívül vékony felmosó robotporszívó , all in one

Takarítsa ki a lakást és szabaduljon meg a porban lévő allergénektől anélkül, hogy egy ujját is megmozdítaná, a Rowenta Explorer Serie 60 takarító robotnak köszönhetően! Az Aqua Force rendszer porszívózás közben a padlót is feltörli, tehát valódi 2 az 1-ben hatást kínál és láthatóan tökéletes eredményeket biztosít. Nagy hatékonyságú szűrője a por 99,9 %-át kiszűri a levegőből, ezzel teljes kényelmet biztosít Önnek. A rendkívül lapos, csupán 6 cm magas robotporszívó akár az alacsony bútorok alatt is tisztítja a padlót és felporszívózza az allergéneket. A porszívó mozgását biztosító Smart Exploration 4.0 navigációs rendszer rendkívüli pontossággal lefedi az egész lakást és az integrált giroszkópnak köszönhetően a logikus útvonalakon halad.A rendkívül intelligens robotporszívó a legújabb technológiás, oldalsó szenzorok segítségével tökéletesen követi a falak vonalát, a szőnyeg érzékelőnek köszönhetően pedig a padló típusának megfelelően állítja be a takarítást. Ezen kívül, a robot rendkívül intuitív módon és könnyen használható, amelynek köszönhetően nemcsak testileg, hanem szellemileg is megpihenhet! Az alkalmazáshoz történő csatlakozás után könnyen megtervezheti és beállíthatja a takarítást – bármikor és bárhonnan. A hangvezérlésre alkalmas virtuális asszisztensével is kompatibilis, így a lakás kitakarítását teljesen a technológiákra bíhatja!

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Technológia Forgó középső kefe  
Kefe típusa Hajkefe  
Oldalsó kefe 2  
Motorizáltság Kefe nélküli motor  
Takarítási üzemmódok 3: Methodic, Spot, Wall-follow  
Teljesítményszintek 3  
Vacuum efficiency 2-3  
Your habits Automatic and effortless cleaning  
Távolságmérő rendszer Elülső érzékelők  
Lépcsőérzékelő rendszer Igen: 3 lejtő érzékelő  
Virtuális falak Nem  
Type of navigation Methodic (gyroscope)  
Scheduling    
Akkumulátor típusa Lítium-ion  
Működési idő (min. pozíció) 90 perc  
Újratöltési idő 4-5 óra  
Újratöltés típusa Töltőtalp  
Intöltő    
Wifi connectivity (app Rowenta robots and vocal assistants)    
Vezérlőrendszer Igen: mobilalkalmazás  
Porszákos kapacitás 0.36  L
Szűrés Rendkívül hatékony szűrő  
Beszélő robot Nem  
Egyebek Vacuuming and mopping at the same time  
Zajszint 65  
Méretek 32,5x32,5x6  cm
Színek White  
Csatlakozóaljzat típusa Európai  
A csomag részét képező további kiegészítők Water tank, 2 mops  
Vezeték nélküli működés 90min (ECO mode) - 70min (STANDA  
Allergy care    

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ne porszívózzon nedves felületet, semmilyen folyadékot, forró tárgyat (parázs, cigaretta), vagy nagyon finom porózus anyagokat (gipsz, cement, hamu stb.), nagy, éles hulladékot (üveg), veszélyes anyagokat (oldószerek, csiszolóanyagok, stb.) agresszív termékeket (savak, tisztítószerek, stb.), gyúlékony és robbanásveszélyes anyagokat (benzin-, vagy alkohol bázisú anyagok).
Helyezze a töltőállomást egy fal mellé, ahol egyenes a felület és a robot porszívó könnyen megtalálhatja az állomást.
A kiválasztott hely akadálymentes kell, hogy legyen (beleértve a szőnyegeket is). Hagyjon legalább 1 méternyi szabad helyet jobbra és balra, valamint 2 méternyi helyet az állomás előtt. Ha a töltőállomást sarokba, vagy nehezen megtalálható helyre teszi, a robot porszívó nem fogja tudni elérni azt.
Az állomás tápkábelét vezesse a fal mellett.
További információkat a használati útmutatóban találhat.
A töltőállomást hagyja állandóan csatlakoztatva (az automatikus feltöltési funkció nem elérhető, ha a töltőállomás nem aktív).
Tegye le a virtuális akadály dobozt kb. 30 cm-re attól a helytől, ahol korlátozni kívánja a robot mozgását. Úgy helyezze el, hogy a nyíl arra mutasson, ahol a virtuális akadályt fel kívánja állítani és győződjön meg arról, hogy semmi nincs útban a doboz előtt, ami blokkolhatná a hatását. A virtuális doboz ellenkező oldalának hozzá kell érnie egy fizikai falhoz. A virtuális akadályt tartsa távol a töltőállomástól (több, mint 3 méternyire). Ha a virtuális akadályt a töltőállomás közelében állítja fel, a virtuális akadály miatt a robot nem lesz képes visszatérni a töltőállomáshoz.
Ne használjon kettőnél több virtuális akadályt egyszerre. Sőt vigyázzon, mert több virtuális akadály használata kis területen a készülék hibás működését okozhatja.
További információt a használati útmutatóban találhat.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülése érdekében cseréltesse ki a hibás alkatrészt szakszervizben.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülése érdekében ne érjen hozzá a csatlakozókhoz. Húzza ki a töltőállomást a konnektorból és cseréltesse ki szakszervizben.
Minden használat után ürítse a szemétbe a porgyűjtő tartály tartalmát. Egy ruhával tisztítsa meg a portartály tömítéseit is.
Végezze el a következő ellenőrző műveleteket:
Állítsa a főkapcsolót STOP állásba, majd START állásba.
Húzza ki a kábelt, majd csatlakoztassa újra a töltőállomáshoz.
Győződjön meg arról, hogy a töltés érintkezőket és a szenzorok ablakait nem takarja el semmi, azután törölje át a készülék-testet, valamint a töltőállomást száraz ruhával. A gondos szárítás előtt ne felejtse el kikapcsolt állásba állítani a főkapcsolót és kikapcsolni a robotot.
Ellenőrizze, nincs-e valamilyen akadály, például tükröző tárgy, szék, stb. a töltőállomás közelében.
Ha mindezek után a töltőállomás még mindig nem működik megfelelően, ellenőriztesse szakszervizben a robot porszívót.
Ellenőrizze a következőket:
Nincs-e tele a porgyűjtő tartály.
A szűrők tisztaságát.
Nem tömte-e el valamilyen tárgy, vagy szemét a robot alján lévő szívólyukat.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A virtuális akadály használatával korlátozható a terület, amelyet robotnak meg kell tisztítania.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.