ROWENTA STEAM POWER RY6537WI

STEAM POWER RY6537WI
Megöli a mikrobák akár 99%-át vegyszerek használata nélkül

A Rowenta Steam Power gőzölős tisztítógép tökéletes takarítási megoldást kínál az egészséges és higiénikus otthoni környezetért. A pára segítségével tisztít vegyszerek és tisztítószerek használata nélkül. Ezzel a gőzmoppal hozzájut a nagy teljesítményű átfogó takarítás előnyéhez, mely során eltávolítja a mikrobák és baktériumok akár 99%-át, mindezt fejlett funkciókkal és kiváló ergonómiai tulajdonságokkal bővítve.

Referencia szám : RY6537WI

ROWENTA STEAM POWER GŐZÖLŐS TISZTÍTÓGÉP: Gőztisztítás az egészséges és higiénikus háztartásért

Tartsa otthonát tisztán, egészségesen és vegyszerek nélkül a gőztisztítás tisztító hatásának köszönhetően. A Rowenta gőzmop tisztítószerek és vegyszerek használata nélkül biztosítja a hatékony átfogó takarítást, mely során eltávolítja a mikrobák és baktériumok akár 99%-át, így a háztartása tökéletes higiéniájának garanciáját jelenti. Ez a könnyen használható gőztisztító három beállítási pozícióval rendelkezik, így szabályozhatja a gőz mennyiségét és ideális eredményt érhet el a legkülönbözőbb kemény felületeken. A teljesítmény a praktikussággal párosul ergonomikus formatervben, alacsony súllyal és szem alakú fogantyúval, nyéllel a könnyű hordozásért és gyors bemelegedéssel, melynek köszönhetően a gőz már harminc másodperc után munkára készen áll. Rowenta gőzmop: kivételes takarítási megoldás egy karnyújtásnyira az egészséges és higiénikus háztartásért.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Teljesítmény
Vezetékes kategória Vezetékes gőztisztító  
Teljesítmény 1200  W
Energiaforrás    
Gőz beállítások IGEN (min/medium/max)  
Működési adatok
Felmelegítési idő 30 mp  
Gőzkibocsájtásra kész állapot jelzése    
Kiegészítők
Víztartály űrtartalma 0.6  L
Kivehető víztartály    
Javasolt fogyóeszközkészlet YES : two mop pads "all floors" and anticalc cartridge  
Vízszűrés Vízkőmentesítő szűrő*1  
Ergonómia
Tárolási pozíció    
Hurokfogantyú    
Méretek/Súlya
Méretek (HxSzxM) 210x160x1100  mm
Design
Színek Fehér, kék  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.