ROWENTA x KARL LAGERFELD Rowenta x KARL LAGERFELD Powerstraight hajvasaló kefe

Rowenta x KARL LAGERFELD Powerstraight hajvasaló kefe
Sima és tökéletes hajegyenesítés még a legsűrűbb haj esetén is: Takarítson meg akár 33 %-al* több időt a Powerstraight x KARL LAGERFELD hajvasaló kefével
Fedezd fel a hajvasalás szépségét még a reggeli rohanásban is! A Rowenta x KARL LAGERFELD Powerstraight az első olyan hajvasaló kefe, amelyet minden hajtípushoz terveztek, akár a legvastagabb szálú hajhoz is. A speciálisan kialakított hármas hatású sörtéknek köszönhetően könnyedén kisimítja még a legtöredezettebb és legkócosabb hajat is. Megfogás, megfeszítés és vasalás – gyönyörű egyenes haj a gyökerektől a hajvégekig pár perc alatt! Mindezt egy ergonomikus és modern dizájnban, minimalista Karl Lagerfeld elemekkel.

Cikkszám : CF582LF0

* A Rowenta SF4210 hajvasalóhoz képest. Külsős laboratórium által végzett érzékelési teszt , 24 nő részvételével, 2017

A termékelőnyei

Hajvasaló kefe minden hajtípushoz. Akár a legsűrűbbekhez is

Akár 33%-kal gyorsabb eredményt nyújt, mint egy hagyományos hajvasaló,* így a göndör és hullámos hajnak esélye sincs! A Rowenta x KARL LAGERFELD Powerstraight segítségével még a legkezelhetetlenebb haj is gyorsan és egyszerűen kivasalható. Ez a könnyen használható hajvasaló kefe háromszoros egyenesítő hatást tesz lehetővé, mivel percek alatt rögzíti, megfeszíti és kiegyenesíti a hajat. Ez a kivételes styling eszköz számos fejlett funkciót és Karl Lagerfeld minimalista dizájnelemeket tartalmaz.

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.