ROWENTA x KARL LAGERFELD PRO STYLIST ROWENTA x KARL LAGERFELD CV888LF0

PRO STYLIST ROWENTA x KARL LAGERFELD CV888LF0
Professzionális szintű hajformázás, 43 %-al fényesebb haj*
A Rowenta x KARL LAGERFELD K/Pro Stylist hajszárító erős 2200 W-os AC motorral felszerelt a gyors szárítás és a hatékony hajformázás érdekében, hogy minden használat során professzionális eredményeket érjen el. A Rowenta Air-to-Care technológiája pozitív és negatív ionokat bocsát ki, amelyek segítenek megújítani a haj természetes egyensúlyát, míg az exkluzív Keratin & Glow felület tökéletes elegáns frizurát és szép fényes hajat eredményez. Készítsen olyan frizurát mint egy fodrász, otthoni környezetben, akár minden nap egy komplett tartozékkészlettel, amely segíti a különböző frizurák kialakítását.

Cikkszám : CV888LF0

*%-os átlag, független laboratórium által végzett vizsgálat természetes hajon, Franciaország 2021

A termékelőnyei

Egy hajszárító, amely a hajszalonokban elérhető minőséget és gyönyörű megjelenést biztosít minden nap.

A Rowenta x KARL LAGERFELD K/Pro Stylist a kézenfekvő választás a fodrász módjára történő hajszárításhoz. Az erőteljes 2200 W-os AC motor minden alkalommal rendkívül gyors szárítást biztosít, míg az Air-to-Care technológia az exkluzív Keratin & Glow felülettel együtt 43%-kal* több fényt ad a hajnak. A három hajformázó tartozék mindent biztosít, amire szüksége van ahhoz, hogy a szerteálló hajszálakat tökéletes frizurává alakítsa - az élettel teli, gyönyörű hajért és az olyan frizuráért, mintha hajszalonban készült volna.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Professional motor (AC)  
Iongenerátor    
Kompakt    
Színek Fekete és króm  
Voltage 220–240  V
Egyebek Air-To-Care technológia. Erős hideg levegő áramlás  
Teljesítmény 2200  W
Sebességfokozatok 2  
Hőmérséklet-beállítás 3  
Hideg levegő fújása    
Rács bevonata Egyéb  
Szőkítő feltét 2  
Fúvócső méretei 6 és 9  mm
Diffúzor feltét típusa Standard  
   
Levehető rács    
Akasztókampó    
Tárolótáska    
   
   
   

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Hajszárításkor használja a legnagyobb fokozatot, hogy gyorsabban végezzen. Ha azonban beszárítást végez, jobb, ha alacsonyabb fokozatot választ, hogy ne borzolja fel a haját.
Irányítsa a levegő áramlást a hajának arra részére, amit szeretne beállítani (magas hőmérsékleten), azután aktiválja a hideg levegő löket funkciót a gyors lehűtés érdekében. Ez a gyors hőmérsékletváltásra épülő módszer segít a haj hatékonyabb formázásában.
A koncentrátor lehetővé teszi, hogy a hajának egy adott részét szárítsa. A koncentrátor fúvókájával irányítsa a meleg levegőt oda, ahol szárítani kívánja a haját.
A diffúzor segítségével dúsabb hatásúvá teheti haját.
Ez a funkció automatikusan beállítja a legjobb hőmérséklet–légáramlás arányt a hajszárazság elkerülése érdekében.
Ez a funkció automatikusan lekapcsolja a hajszárítót, ha az nincs mozgásban, és visszakapcsol, ha folytatja a használatát.
Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
A hajszárító nagyon kevés karbantartást igényel. Tisztításuk elvégezhető a tisztításhoz biztosított tartozékokkal, vagy egy kissé nedves ruhával. A hátsó védőrácsba ragadt hajat és más szennyeződést el kell távolítani. Soha ne használjon a tisztításhoz alkoholt, és ne merítse vízbe a készüléket. (Ne felejtse el kihúzni a hajszárítót a konnektorból a tisztítás előtt).
Ez teljesen normális jelenség, túlmelegedés miatt a biztonsági berendezés automatikusan leállította a készüléket (ezt kiválthatja még például a hátsó védőrácsra tapadt haj vagy más tárgyak). Várjon, amíg a hajszárító teljesen lehűl (20 perc).
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A hideg levegőt fújó gombbal jobban beállíthatja a haját.
Használja a mozgó tüskékkel ellátott diffúzort, ha van ilyen a hajszárítójához. Ez feldúsítja a hajat a tövétől a hajvégekig.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.