ROWENTA MAESTERIA ULTIMATE EXPERIENCE CV9920F0

MAESTERIA ULTIMATE EXPERIENCE CV9920F0
A tökéletes hajformázás művészete
A Rowenta Maestria Ultimate Experience hajszárító teljesen új szintre emeli a mindennapi precíz hajformázást. Továbbfejlesztett, innovatív, kefe nélküli, digitális motorral felszerelt hajszárító, nagy légáramlással és rendkívül keskeny, 5 mm-es koncentrátorral a légáramlás precíz irányítása érdekében, amely minden alkalommal tökéletes és pontos formázást biztosít. A készülék ultrakönnyű súlya kényelmet és könnyű használatot, míg az egyedülálló Air-To-Care ionizációs technológia egészséges és szép fényes hajat biztosít.

Cikkszám : CV9920F0

* 28 önkéntes által, 1 hónap időtartama alatt végzett érzékelési tesztek alapján, Franciaország, 2021

A termékelőnyei

Rowenta Maesteria Ultimate Experience hajszárító

A Rowenta Maesteria Ultimate Experience hajszárító kiváló minőséget és kompromisszumok nélküli teljesítményt nyújt. A precíz hajformázás és a maximális pontosság elérésére hozták létre. Az erős légáramot biztosító, digitális, kefe nélküli motor az extra vékony, 5 mm-es koncentrátorral együtt lehetővé teszi, hogy a hajszárító koncentrált légáramot hozzon létre, végtelen lehetőségeket biztosítva a precíz hajformázáshoz. Az ultrakönnyű (385g) kivitel és a minimalista dizájn teljesen új élményt, kompromisszumok nélküli kényelmet és rendkívül könnyű használatot biztosítanak. A továbbfejlesztett, Air-To-Care technológia rendkívül fényessé varázsolja a hajat: negatív és pozitív ionok segítségével akár 93 %-al fényesebb hajat biztosít.* Maestria hajszárító teljeskörű tartozékokkal: 3 tartozék, amelyek minden hajformázási igényt kielégítenek, 9 sebesség/hőmérséklet kombináció, levehető védőrács a könnyű tisztítás érdekében és hideglevegő áramlás a tökéletes hajformázáshoz - amely egész nap kitart.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Iongenerátor    
Kompakt    
Színek Fekete és réz  
Voltage 220–240  V
Teljesítmény 2000  W
Sebességfokozatok 3  
Hőmérséklet-beállítás 3  
Hideg levegő fújása    
Szőkítő feltét 2  
Fúvócső méretei 5 és 9  mm
Diffúzor feltét típusa Standard  
   
Kiegészítők 1: Diffúzor  
Kényelmes fogás    
Levehető rács    
   
   
   
   
   
   

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Hajszárításkor használja a legnagyobb fokozatot, hogy gyorsabban végezzen. Ha azonban beszárítást végez, jobb, ha alacsonyabb fokozatot választ, hogy ne borzolja fel a haját.
Irányítsa a levegő áramlást a hajának arra részére, amit szeretne beállítani (magas hőmérsékleten), azután aktiválja a hideg levegő löket funkciót a gyors lehűtés érdekében. Ez a gyors hőmérsékletváltásra épülő módszer segít a haj hatékonyabb formázásában.
A koncentrátor lehetővé teszi, hogy a hajának egy adott részét szárítsa. A koncentrátor fúvókájával irányítsa a meleg levegőt oda, ahol szárítani kívánja a haját.
A diffúzor segítségével dúsabb hatásúvá teheti haját.
Ez a funkció automatikusan beállítja a legjobb hőmérséklet–légáramlás arányt a hajszárazság elkerülése érdekében.
Ez a funkció automatikusan lekapcsolja a hajszárítót, ha az nincs mozgásban, és visszakapcsol, ha folytatja a használatát.
Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
A hajszárító nagyon kevés karbantartást igényel. Tisztításuk elvégezhető a tisztításhoz biztosított tartozékokkal, vagy egy kissé nedves ruhával. A hátsó védőrácsba ragadt hajat és más szennyeződést el kell távolítani. Soha ne használjon a tisztításhoz alkoholt, és ne merítse vízbe a készüléket. (Ne felejtse el kihúzni a hajszárítót a konnektorból a tisztítás előtt).
Ez teljesen normális jelenség, túlmelegedés miatt a biztonsági berendezés automatikusan leállította a készüléket (ezt kiválthatja még például a hátsó védőrácsra tapadt haj vagy más tárgyak). Várjon, amíg a hajszárító teljesen lehűl (20 perc).
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A hideg levegőt fújó gombbal jobban beállíthatja a haját.
Használja a mozgó tüskékkel ellátott diffúzort, ha van ilyen a hajszárítójához. Ez feldúsítja a hajat a tövétől a hajvégekig.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.