ROWENTA STUDIO DRY GLOW CV5831F0

STUDIO DRY GLOW CV5831F0
Rendkívül gyors szárítás és ragyogóan fényes haj

A Rowenta Studio Dry Glow hajszárító gyors szárítás és a lenyűgöző stílus kombinációját kínálja. Az ionizáló tökéletes fényes hajat biztosít, csökkenti a haj statikus elektromosságát, és a hajat simává, kezelhetővé és fényessé teszi. Rendkívül hatékony, erőlködésmentes szárítás az energiatakarékos Effiwatts technológiával és egy egész sor intelligens funkcióval.

Cikkszám : CV5831F0

A termékelőnyei

Rowenta Studio Dry Glow hajsütővas : Ragyogóan szép fényes és selymes haj

A haj könnyű kiszárítását szolgálja a Rowenta Studio Dry Glow hajszárító, amely a haj mindennapi gyors és biztonságos kiszárítását teszi lehetővé. Az ionizáló funkció csökkenti a haj összegabalyodását, csökkenti a sztatikus elektromosságot és sima és selymes tapintásúvá és kinézetűvé teszi a hajat. Mindehhez tökéletes ragyogás is társul. Próbálja ki a továbbfejlesztett Effiwatts technológia kivételes szárítóerejét, amelynek köszönhetően a szárítás a hatékonyságon kívül energiatakarékos is. A teljesítményt intelligens funkciók egészítik ki, közöttük hat előre beállított sebesség/hőmérséklet fokozattal, amelyek segítségével rendben tarthatja a frizuráját, csupán egy karnyújtással. A Thermo Control funkció segíti a haj védelmét, míg a kiegészítő készlet számos lehetőséget kínál a hajformázásra. A hideg gőzlöket funkciónak köszönhetően a kiválóan elkészített frizurát hosszabb időre rögzítheti.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

TELJESÍTMÉNY / BEÁLLÍTÁSOK
Teljesítmény 2100  W
Teljesítmény 2300  Effiwatts
Fúvócső méretei 14  mm
Hőmérséklet-beállítás 3  
Sebességfokozatok 2  
Hideg levegő fújása    
Szőkítő feltét 1  
Diffúzor feltét típusa Standard  
   
Mixed  
Hajvédelem és ergonómia
Hajkímélő hőmérséklet-beállítás    
Iongenerátor    
Ergonómia/kényelmi funkciók
Motor típusa DC motor  
Levehető rács    
Akasztókampó    
Energiatakarékos    
Műszaki jellemzők
Voltage 220–240  V
Tápkábel hossza 1.8  m
Színek Fekete és kasmír fém  
Csatlakozóaljzat típusa Európai  
Dugó formája Egyenes dugó  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Hajszárításkor használja a legnagyobb fokozatot, hogy gyorsabban végezzen. Ha azonban beszárítást végez, jobb, ha alacsonyabb fokozatot választ, hogy ne borzolja fel a haját.
Irányítsa a levegő áramlást a hajának arra részére, amit szeretne beállítani (magas hőmérsékleten), azután aktiválja a hideg levegő löket funkciót a gyors lehűtés érdekében. Ez a gyors hőmérsékletváltásra épülő módszer segít a haj hatékonyabb formázásában.
A koncentrátor lehetővé teszi, hogy a hajának egy adott részét szárítsa. A koncentrátor fúvókájával irányítsa a meleg levegőt oda, ahol szárítani kívánja a haját.
A diffúzor segítségével dúsabb hatásúvá teheti haját.
Ez a funkció automatikusan beállítja a legjobb hőmérséklet–légáramlás arányt a hajszárazság elkerülése érdekében.
Ez a funkció automatikusan lekapcsolja a hajszárítót, ha az nincs mozgásban, és visszakapcsol, ha folytatja a használatát.
Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
A hajszárító nagyon kevés karbantartást igényel. Tisztításuk elvégezhető a tisztításhoz biztosított tartozékokkal, vagy egy kissé nedves ruhával. A hátsó védőrácsba ragadt hajat és más szennyeződést el kell távolítani. Soha ne használjon a tisztításhoz alkoholt, és ne merítse vízbe a készüléket. (Ne felejtse el kihúzni a hajszárítót a konnektorból a tisztítás előtt).
Ez teljesen normális jelenség, túlmelegedés miatt a biztonsági berendezés automatikusan leállította a készüléket (ezt kiválthatja még például a hátsó védőrácsra tapadt haj vagy más tárgyak). Várjon, amíg a hajszárító teljesen lehűl (20 perc).
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A hideg levegőt fújó gombbal jobban beállíthatja a haját.
Használja a mozgó tüskékkel ellátott diffúzort, ha van ilyen a hajszárítójához. Ez feldúsítja a hajat a tövétől a hajvégekig.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.