ROWENTA STUDIO DRY CV5384F0

STUDIO DRY CV5384F0
MAGAS HATÉKONYSÁG A GYORS ÉS EGYSZERŰ SZÁRÍTÁSÉRT

Magas hatékonyság a gyors és könnyű szárításért

A Rowenta Studio Dry egy nagy teljesítményű szárító, amely gyorsan és hatékonyan biztosít kiváló eredményeket, mindezt akár 20%-kal* alacsonyabb fogyasztás mellett. A Triple Air Precision koncentrátor a pontos légáramlásról gondoskodik a tökéletes frizuraformázás irányításáért, és három levegőáramlási és -hőmérséklet fokozatból választhat az egyéni szükségleteknek megfelelő szárítás érdekében. A hideg levegő adagolásával tökéletes végső formázást biztosít és hosszantartóan fixálja a frizurát.

Cikkszám : CV5384F0

*az 1700 W modell összehasonlítva ugyanazon gyártó 2100 W modelljével

*az 1700 W modell összehasonlítva ugyanazon gyártó 2100 W modelljével

ROWENTA STUDIO DRY 2 SZÁRÍTÓ: MAXIMÁLIS SZÁRÍTÁSI HATÉKONYSÁG ALACSONY SÚLLYAL

A Rowenta Studio Dry szárító kiváló teljesítményt nyújt a gyors szárítás érdekében. A nagy teljesítményű, mégis könnyű szárító 2100 Effiwatt szárítási teljesítménnyel rendelkezik, mely jelentősen növeli a szárítás hatékonyságát, ugyanakkor 20%-kal kevesebb energiát igényel*. A Triple Air Precision koncentrátor pontos levegőáramlást képez, amelynek köszönhetően teljes irányítás alatt tarthatja a frizura formázását, a három sebesség/hőmérséklet beállítási fokozat pedig lehetővé teszi a levegőáramlás és hőmérséklet állítását szárítás közben. Ez a magas hatékonyságú szárító a modern funkciók egész sorával van felvértezve, beleértve az iongenerátort, a frizura egyszerű és kényelmes formázása érdekében. A hideg levegő lehetővé teszi a végleges frizura fixálást a hosszantartó eredményekért. Rowenta Studio Dry szárító: hatékony szárítás, alacsony súly és varázslatos piros szín.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

TELJESÍTMÉNY / BEÁLLÍTÁSOK
Hideg levegő fújása    
Szőkítő feltét 1  
Hajvédelem és ergonómia
Iongenerátor    
Ergonómia/kényelmi funkciók
Motor típusa DC motor  
Kompakt    
Akasztókampó    
Energiatakarékos    
Műszaki jellemzők
Voltage 220–240  V
Színek Fekete & Piros  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Hajszárításkor használja a legnagyobb fokozatot, hogy gyorsabban végezzen. Ha azonban beszárítást végez, jobb, ha alacsonyabb fokozatot választ, hogy ne borzolja fel a haját.
Irányítsa a levegő áramlást a hajának arra részére, amit szeretne beállítani (magas hőmérsékleten), azután aktiválja a hideg levegő löket funkciót a gyors lehűtés érdekében. Ez a gyors hőmérsékletváltásra épülő módszer segít a haj hatékonyabb formázásában.
A koncentrátor lehetővé teszi, hogy a hajának egy adott részét szárítsa. A koncentrátor fúvókájával irányítsa a meleg levegőt oda, ahol szárítani kívánja a haját.
A diffúzor segítségével dúsabb hatásúvá teheti haját.
Ez a funkció automatikusan beállítja a legjobb hőmérséklet–légáramlás arányt a hajszárazság elkerülése érdekében.
Ez a funkció automatikusan lekapcsolja a hajszárítót, ha az nincs mozgásban, és visszakapcsol, ha folytatja a használatát.
Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
A hajszárító nagyon kevés karbantartást igényel. Tisztításuk elvégezhető a tisztításhoz biztosított tartozékokkal, vagy egy kissé nedves ruhával. A hátsó védőrácsba ragadt hajat és más szennyeződést el kell távolítani. Soha ne használjon a tisztításhoz alkoholt, és ne merítse vízbe a készüléket. (Ne felejtse el kihúzni a hajszárítót a konnektorból a tisztítás előtt).
Ez teljesen normális jelenség, túlmelegedés miatt a biztonsági berendezés automatikusan leállította a készüléket (ezt kiválthatja még például a hátsó védőrácsra tapadt haj vagy más tárgyak). Várjon, amíg a hajszárító teljesen lehűl (20 perc).
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A hideg levegőt fújó gombbal jobban beállíthatja a haját.
Használja a mozgó tüskékkel ellátott diffúzort, ha van ilyen a hajszárítójához. Ez feldúsítja a hajat a tövétől a hajvégekig.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.