ROWENTA SILENCE AC

SILENCE AC
ULTRA CSENDES HAJSZÁRÍTÓ

Silence AC: ultra csendes hajszárító. A nagy teljesítményű és ultra csendes Silence AC hajszárítóval a Hydra Protect Technology technológiának köszönhetően a haj akár 25%-kal** hidratáltabb marad a haj egészséges csillogása érdekében. Az egyedi, argánolaj tartalmú kasmír és keratin felület az ionizátorral együtt kócolódás nélküli, csillogó és puha hajat eredményez, a szabadalmaztatott, 2300 W teljesítményű professzionális AC motor pedig gyors szárítást biztosít - mindezt hihetetlenül csendesen!

Cikkszám : CV7930F0

* Az azonos márkájú standard AC hajszárítóval összehasonlítva

** Ugyanazon a terméken tesztelve a maximális beállításhoz és nagyobb levegőáramlási sebesség melletti (Boost beállítás) hajszárítással összehasonlítva.

A termékelőnyei

Különösen csendes és nagy teljesítményű szárítás a Silence AC hajszárítóval

Élvezze ki a gyors, nagy teljesítményű, mégis különösen csendes hajszárítást a Silence AC hajszárítóval.

Ez az ultra csendes hajszárító intelligens integrált érzékelővel van felszerelve a fogantyú hátoldalán a praktikus és automatikus hajszárításért a hajszárító fogásakor.

A professzionális minőségű, szabadalmaztatott 2300 W teljesítményű motor, magas hatékonyságot biztosít, míg a Hydra Protect technológiának köszönhetően akár 25%**-kal hidratáltabb lesz a haj, a csodálatosan csillogó és egészséges frizuráért.

Az egyedi, argánolaj tartalmú kasmír és keratin felület kombinációjával a hajszárító segít megelőzni a hajsérülést, a negatív ion generátor pedig az ionizátorral együtt kócolódás nélküli, csillogó és puha hajat eredményez.

Mindezt a 8 mm keskeny koncentrátor egészíti ki a tökéletesen precíz frizuraformázásért, egy diffúzor a természetes volumennövelés és hullámkészítés érdekében, valamint a hat fokozatú levegőáramlás és sebesség beállítás az Ön hajtípusának megfelelően.

Silence AC: ultra csendes hajszárító a gyönyörű hajért.

Silence AC: ultra csendes hajszárító a gyönyörű hajért.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Professional motor (AC)  
Iongenerátor    
Voltage 220–240  V
Hideg levegő fújása    
Turbó    
Rács bevonata Kasmír keratin  
Szőkítő feltét 1  
Diffúzor feltét típusa Standard  
   
Hajkímélő hőmérséklet-beállítás    
Levehető rács    
Akasztókampó    

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Hajszárításkor használja a legnagyobb fokozatot, hogy gyorsabban végezzen. Ha azonban beszárítást végez, jobb, ha alacsonyabb fokozatot választ, hogy ne borzolja fel a haját.
Irányítsa a levegő áramlást a hajának arra részére, amit szeretne beállítani (magas hőmérsékleten), azután aktiválja a hideg levegő löket funkciót a gyors lehűtés érdekében. Ez a gyors hőmérsékletváltásra épülő módszer segít a haj hatékonyabb formázásában.
A koncentrátor lehetővé teszi, hogy a hajának egy adott részét szárítsa. A koncentrátor fúvókájával irányítsa a meleg levegőt oda, ahol szárítani kívánja a haját.
A diffúzor segítségével dúsabb hatásúvá teheti haját.
Ez a funkció automatikusan beállítja a legjobb hőmérséklet–légáramlás arányt a hajszárazság elkerülése érdekében.
Ez a funkció automatikusan lekapcsolja a hajszárítót, ha az nincs mozgásban, és visszakapcsol, ha folytatja a használatát.
Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
A hajszárító nagyon kevés karbantartást igényel. Tisztításuk elvégezhető a tisztításhoz biztosított tartozékokkal, vagy egy kissé nedves ruhával. A hátsó védőrácsba ragadt hajat és más szennyeződést el kell távolítani. Soha ne használjon a tisztításhoz alkoholt, és ne merítse vízbe a készüléket. (Ne felejtse el kihúzni a hajszárítót a konnektorból a tisztítás előtt).
Ez teljesen normális jelenség, túlmelegedés miatt a biztonsági berendezés automatikusan leállította a készüléket (ezt kiválthatja még például a hátsó védőrácsra tapadt haj vagy más tárgyak). Várjon, amíg a hajszárító teljesen lehűl (20 perc).
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A hideg levegőt fújó gombbal jobban beállíthatja a haját.
Használja a mozgó tüskékkel ellátott diffúzort, ha van ilyen a hajszárítójához. Ez feldúsítja a hajat a tövétől a hajvégekig.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.