ROWENTA Rowenta Express Style Hajszárító CV1803F0

Rowenta Express Style Hajszárító CV1803F0
Hatékony szárítás a gyors és könnyű hajformázás érdekében
A Rowenta Express Style hajszárító oly módon lett megtervezve, hogy Ön egy pillanat alatt tökéletes frizurával indulhasson útnak. Erőteljes légáramlást biztosít a gyors hajszárításhoz, ami egyszerűbb már nem is lehetne. Az energiatakarékos Effiwatt technológia hatékony hajszárítást tesz lehetővé a precíz szárítást biztosító koncentrátorral, a 2 sebesség/hőmérséklet beállítás pedig könnyű vezérlést és testreszabást tesz lehetővé. Mindez rendkívül könnyű és kompakt kialakításban a páratlan kényelem és a mindennapi könnyű hajformázás érdekében.

Cikkszám : CV1803F0

*ugyanazon gyártótól származó, 2000 W-osnál erősebb hajszárítók hatékonyságához képest [2016-2021])

Express Style hajszárító: Bemutatjuk a Rowenta új Express Style terméksorozatát

Gyors hajápolást igényel rövid idő alatt? Ebben az esetben a Rowenta Express Style sorozatú terméke a megoldás. Az Express Style terméksorozatot a gyors és egyszerű hajformázáshoz tervezték, és végtelen lehetőségeket kínál minden hangulathoz. Most mindent megkaphat: egyszerű szárítás és hajformázás, tökéletes eredmény pillanatok alatt, és felhasználóbarát hajformázás minden hajtípushoz. Az Express Style hajszárítónk könnyen használható, és erőteljes légáramlást és könnyű eredményeket biztosít minden nap - mindezt kompakt kialakításban, és páratlan kényelem mellett.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

TELJESÍTMÉNY / BEÁLLÍTÁSOK
Teljesítmény 1600  W
Műszaki jellemzők
Voltage 220–240  V
Színek FEKETE ÉS EZÜST  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Hajszárításkor használja a legnagyobb fokozatot, hogy gyorsabban végezzen. Ha azonban beszárítást végez, jobb, ha alacsonyabb fokozatot választ, hogy ne borzolja fel a haját.
Irányítsa a levegő áramlást a hajának arra részére, amit szeretne beállítani (magas hőmérsékleten), azután aktiválja a hideg levegő löket funkciót a gyors lehűtés érdekében. Ez a gyors hőmérsékletváltásra épülő módszer segít a haj hatékonyabb formázásában.
A koncentrátor lehetővé teszi, hogy a hajának egy adott részét szárítsa. A koncentrátor fúvókájával irányítsa a meleg levegőt oda, ahol szárítani kívánja a haját.
A diffúzor segítségével dúsabb hatásúvá teheti haját.
Ez a funkció automatikusan beállítja a legjobb hőmérséklet–légáramlás arányt a hajszárazság elkerülése érdekében.
Ez a funkció automatikusan lekapcsolja a hajszárítót, ha az nincs mozgásban, és visszakapcsol, ha folytatja a használatát.
Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
A hajszárító nagyon kevés karbantartást igényel. Tisztításuk elvégezhető a tisztításhoz biztosított tartozékokkal, vagy egy kissé nedves ruhával. A hátsó védőrácsba ragadt hajat és más szennyeződést el kell távolítani. Soha ne használjon a tisztításhoz alkoholt, és ne merítse vízbe a készüléket. (Ne felejtse el kihúzni a hajszárítót a konnektorból a tisztítás előtt).
Ez teljesen normális jelenség, túlmelegedés miatt a biztonsági berendezés automatikusan leállította a készüléket (ezt kiválthatja még például a hátsó védőrácsra tapadt haj vagy más tárgyak). Várjon, amíg a hajszárító teljesen lehűl (20 perc).
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A hideg levegőt fújó gombbal jobban beállíthatja a haját.
Használja a mozgó tüskékkel ellátott diffúzort, ha van ilyen a hajszárítójához. Ez feldúsítja a hajat a tövétől a hajvégekig.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.