ROWENTA PREMIUM CARE PRO - VOLUME & CARE CV7465F0

PREMIUM CARE PRO - VOLUME & CARE CV7465F0
Volumen és tökéletes gondoskodás a hajról, a hajtövektől a hajvégekig

Rowenta Premium Care Pro hajszárító , amely gyors hajszárítást és dússágot biztosít, serkenti a haj növekedését és támogatja a fényes és egészséges haj elérését. A masszázsfej puha dudorai kellemes, lazító fejmasszázst végeznek, amely javítja a vérkeringést, erősíti a hajat és támogatja a haj egészséges növekedését. Válassza a tökéletes gondoskodást, a hatalmas volument és a ragyogó, szép fényes hajat a hatékony masszírozó hajszárítónak köszönhetően.

Cikkszám : CV7465F0

A termékelőnyei

Premium Care Pro Active Diffuser hajszárító - VOLUME & CARE: egészséges, fényes haj és nagy hajtömeg a kellemes fejmasszázsnak köszönhetően

A Rowenta Premium Care Pro  – Volume & Care hajszárító képes rendkívül dús és fényes frizurát varázsolni, a fejmasszázs pedig javítja a bőr vérkeringését. Fedezze fel a hajszárítás lazító és kellemes érzését a masszázsfej puha dudorainak köszönhetően, amelyek javítják a vérkeringést, segítenek a haj táplálásában és támogatják a haj növekedését. Rendszeres használatával a haja állapotának javulását éri el, mert a haja mindent megkap, amire szüksége van, még a mindennapi rohanás közben is. Ez a masszázs hajszárító képes remek, energiával tele frizurákat varázsolni. A hajszárító iongenerátora hidratálja és egyenesíti a hajat, megkönnyíti a frizura kialakítását és ragyogóan szép fényessé varázsolja. Mindehhez 2400 W-os erős motor tartozik a gyors hajszárítás érdekében, így néhány pillanat alatt elkészül a tökéletes külső.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

TELJESÍTMÉNY / BEÁLLÍTÁSOK
Hőmérséklet-beállítás 3  
Sebességfokozatok 2  
Hideg levegő fújása    
Rács bevonata Kasmír keratin  
Szőkítő feltét 1  
   
Hajvédelem és ergonómia
Hajkímélő hőmérséklet-beállítás    
Iongenerátor    
Ergonómia/kényelmi funkciók
Motor típusa DC motor  
Akasztókampó    
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 220–240  V
Színek fekete és rózsaszín  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Hajszárításkor használja a legnagyobb fokozatot, hogy gyorsabban végezzen. Ha azonban beszárítást végez, jobb, ha alacsonyabb fokozatot választ, hogy ne borzolja fel a haját.
Irányítsa a levegő áramlást a hajának arra részére, amit szeretne beállítani (magas hőmérsékleten), azután aktiválja a hideg levegő löket funkciót a gyors lehűtés érdekében. Ez a gyors hőmérsékletváltásra épülő módszer segít a haj hatékonyabb formázásában.
A koncentrátor lehetővé teszi, hogy a hajának egy adott részét szárítsa. A koncentrátor fúvókájával irányítsa a meleg levegőt oda, ahol szárítani kívánja a haját.
A diffúzor segítségével dúsabb hatásúvá teheti haját.
Ez a funkció automatikusan beállítja a legjobb hőmérséklet–légáramlás arányt a hajszárazság elkerülése érdekében.
Ez a funkció automatikusan lekapcsolja a hajszárítót, ha az nincs mozgásban, és visszakapcsol, ha folytatja a használatát.
Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
A hajszárító nagyon kevés karbantartást igényel. Tisztításuk elvégezhető a tisztításhoz biztosított tartozékokkal, vagy egy kissé nedves ruhával. A hátsó védőrácsba ragadt hajat és más szennyeződést el kell távolítani. Soha ne használjon a tisztításhoz alkoholt, és ne merítse vízbe a készüléket. (Ne felejtse el kihúzni a hajszárítót a konnektorból a tisztítás előtt).
Ez teljesen normális jelenség, túlmelegedés miatt a biztonsági berendezés automatikusan leállította a készüléket (ezt kiválthatja még például a hátsó védőrácsra tapadt haj vagy más tárgyak). Várjon, amíg a hajszárító teljesen lehűl (20 perc).
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A hideg levegőt fújó gombbal jobban beállíthatja a haját.
Használja a mozgó tüskékkel ellátott diffúzort, ha van ilyen a hajszárítójához. Ez feldúsítja a hajat a tövétől a hajvégekig.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.