ROWENTA STYLIS TN2800F4

STYLIS TN2800F4
TÖKÉLETES SZAKÁLL NAP MINT NAP

A Rowenta Stylis szakállvágó tökéletesen formázza a szakállát. A higiéniai rozsdamentes acélból készült éles pengék önélező technológiával és a pontos hosszbeállítás széles kínálatával tökéletes szakállat biztosítanak minden nap. Könnyen használható és ultra hosszú, 90 perces üzemelési idővel rendelkezik. Ez a szakállvágó ideális eszköz utazáshoz is, és bármikor, bárhol használható.

Referencia szám : TN2800F4

TÖLTHETŐ SZAKÁLLVÁGÓ HOSSZAN TARTÓ HATÉKONYSÁGGAL

A Stylis nagy teljesítményű férfi szakállvágóval szakálla minden nap tökéletes formában lesz. Éles, higiénikus rozsdamentes acél pengékkel rendelkezik, a vágás mindig pontos és hatékony. A tizenegy állítható hosszal (0,5-től 10 mm-ig) 1 mm-es pontosságú beállítással biztosítja az Ön elképzeléseinek megfelelő tökéletes eredményeket. Az ultra hosszú, 90 perc élettartamú és USB kábelen keresztül feltölthető akkumulátorral a Stylis vágógép mindig használatra kész.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Penge anyaga Stainless steel  
Motor fordulatszáma (f/p) 7500 rpm  
Sebességfokozatok 1  
Vágási hosszminimum 0.5  mm
Precíziós beállítás 1  mm
Vágási hossz kijelzése Fésű  
Alkalmazási területek Szakáll  
Szakállvágó pengefeltét    
Szakállvágó pengefeltét mérete 32  mm
Szakáll fésű típusa Állítható  
Háromnapos borosta funkció    
Szakállvágás hosszbeállítási terjedelem 0.5 to 10 mm  
Szakállhossz-pozíciók 11  
Levehető vágófej    
Tisztítás Mosható fej  
Tisztítókészlet Olaj + kefe  
Töltésszint-jelző LED  
Színek Black / Blue  
Elektromos feszültség 100–240  V
Akkumulátor típusa NiMh  
Vezeték nélküli működés 90 min  
Töltési idő 8  h
Egyebek Classic or USB Charging Beard comb locking system  
Motor típusa DC motor  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Nem. Azt tanácsoljuk, hogy ne használja a készüléket saját magán. Ezt biztonsági okokból és a jobb eredmény miatt javasoljuk.
Nem. A hajnyírót nem lehet használni és tölteni is egyszerre.
A hajkreppelőt tiszta, de száraz hajon tanácsos használni.
Az első használat előtt töltse a hajnyírót 14 órán át. Fontos, hogy a következő három használat során teljesen merítse le a készüléket. Az ajánlott töltési idő ezután 8 óra. A készülék akkor töltődik, ha a töltő jelzőfénye piros.
A pengéket minden használat után meg kell tisztítani a mellékelt tisztító kefével. Ha szükséges, kissé nedves ruha is használható. Néhány modellen a pengék alaposabb tisztítása érdekében a pengékből álló vágófej teljesen leszerelhető.
Pusztán a teljesítmény szinten tartása érdekében fontos, hogy minden második-harmadik használat után olajozza be a pengéket. Ehhez használja a mellékelt kenőolajat, vagy savat nem tartalmazó minőségi olajat (pl. varrógép olajat). Tegyen egy-egy csepp olajat a lemez mindkét végére, néhány percig működtesse a hajnyírót, majd törölje le egy ruhával a felesleges olajat.
A nyírógép ritkán igényel tisztítást (kivéve, ha több ember használta). A pengéket minden használat után a kis kefével kell letisztítani. A kis kefével a hajat is eltávolíthatja a fésűről.
Nem. Az újratölthető típusok esetében újratölthető NiCd vagy NiMH akkumulátorokat kell használni. Ne használjon normál akkumulátorokat, mivel ezek használata esetén fennáll az olvadás veszélye.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Nem. A nyírógépet csak hajon lehet használni. Ettől eltérő használat a berendezés meghibásodásához vagy sérüléshez vezethet.
Amennyiben a nyírógép feltölthető, az akkumulátor teljes feltöltés után 40 percig bírja.
A mikrobeállító tárcsa lehetővé teszi a vágáshossz pontos beállítását, így tökéletes haj- vagy szakállnyírást biztosít.
Az alábbi hosszúságokat lehet beállítani:
1. pozíció = 0,8 mm
2. pozíció = 1,1 mm
3. pozíció = 1,4 mm
4. pozíció = 1,7 mm
5. pozíció = 2,0 mm