FORMULA ONE BY ROWENTA Formula 1® Szakállvágó Rowenta TN384MF0

Formula 1® Szakállvágó Rowenta TN384MF0
Megbízható és felülmúlhatatlan vágási teljesítmény

A Formula 1® Szakállvágó Rowenta TN384MF0 hosszantartó teljesítményt nyújt és egyetlen mozdulattal történő tökéletes vágást biztosít még sűrűbb szakáll esetén is. Kiválóan alkalmazkodik minden szakállhosszhoz. A 39 vágáshosszt lehetővé tevő pontos beállításnak köszönhetően bármely szakállstílust könnyedén megformázhat. A készülék titánbevonatú rozsdamentes acél pengéi optimális élességet biztosítanak minden nap, míg az akkumulátor 180 perc üzemidőt biztosító kapacitása és töltöttségi állapotának digitális monitorozása zavartalan és gond nélküli használatot biztosít.

Cikkszám : TN384MF0

A termékelőnyei

Formula 1® Szakállvágó Rowenta TN384MF0 : Tökéletes teljesítmény

A Formula 1® Szakállvágó Rowenta TN384MF0  használatával Ön mindenhol ápolt és rendezett külsővel jelenhet meg. A készülék önélező pengéi hosszantartó élességet és egyetlen mozdulattal történő tökéletes vágást biztosítanak még a legsűrűbb szakáll esetén is. A pontosan beállítható szakállvágóval - amelyen 39 vágási hossz állítható be, 0,5 mm-es vágási pontossággal - minden szakállt rendben tarthat, a rövid borostától kezdve egészen a hosszú szakállig, a tökéletes stílus érdekében. A készülék nagy kapacitású lithium-ionos akkumulátora ugyanakkor akár 180 perc üzemidőt képes biztosítani, és gyors, 90 perc alatti feltöltés funkcióval is ellátott. Digitális akkumulátor töltöttség jelzővel felszerelt a gond nélküli használat érdekében. Az akkumulátora már soha többé nem merül le! A készülék vezetékkel és vezeték nélkül is használható, ami növeli a praktikusságot. Ez a szakállvágó modern dizájnnal készült és a tökéletes higiénia érdekében elmosható pengékkel felszerelt, továbbá USB kábellel és kiváló minőségű ütésálló utazó tokkal ellátott, az egyszerű tárolás és hordozás érdekében.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

VÁGÓTELJESÍTMÉNY
Penge anyaga Rozsdamentes acél  
Penge bevonata Titán  
Motor fordulatszáma (f/p) 6500 ford./perc  
Sebességfokozatok 1  
PONTOSSÁG
Vágási hossz kijelzése Adjusting wheel  
Alkalmazási területek Szakáll  
HASZNÁLAT
Szakállvágó pengefeltét    
Szakállvágó pengefeltét mérete 39  mm
Szakáll fésű típusa Állítható  
Háromnapos borosta funkció    
Szakállhossz-pozíciók 39  
2  
3 day beard and long beard  
Vezeték nélküli működés 180 perc  
Töltési idő 1h30  h
Gyorstöltés    
Teljesítmény Vezeték nélküli és vezetékes használat  
Akkumulátor típusa Lítium-ion  
KÉNYELMI FUNKCIÓK
Levehető vágófej    
Tisztítás Mosható fej  
Tisztítókészlet Olaj + kefe  
Töltésszint-jelző LCD  
Tárolás Tárolótáska  
MŰSZAKI JELLEMZŐK
Voltage 100–240  V
Egyebek Fésűs toldóelem zárrendszere  
Csatlakozóaljzat típusa Európai  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Nem. Azt tanácsoljuk, hogy ne használja a készüléket saját magán. Ezt biztonsági okokból és a jobb eredmény miatt javasoljuk.
Nem. A hajnyírót nem lehet használni és tölteni is egyszerre.
A hajkreppelőt tiszta, de száraz hajon tanácsos használni.
Az első használat előtt töltse a hajnyírót 14 órán át. Fontos, hogy a következő három használat során teljesen merítse le a készüléket. Az ajánlott töltési idő ezután 8 óra. A készülék akkor töltődik, ha a töltő jelzőfénye piros.
A pengéket minden használat után meg kell tisztítani a mellékelt tisztító kefével. Ha szükséges, kissé nedves ruha is használható. Néhány modellen a pengék alaposabb tisztítása érdekében a pengékből álló vágófej teljesen leszerelhető.
Pusztán a teljesítmény szinten tartása érdekében fontos, hogy minden második-harmadik használat után olajozza be a pengéket. Ehhez használja a mellékelt kenőolajat, vagy savat nem tartalmazó minőségi olajat (pl. varrógép olajat). Tegyen egy-egy csepp olajat a lemez mindkét végére, néhány percig működtesse a hajnyírót, majd törölje le egy ruhával a felesleges olajat.
A nyírógép ritkán igényel tisztítást (kivéve, ha több ember használta). A pengéket minden használat után a kis kefével kell letisztítani. A kis kefével a hajat is eltávolíthatja a fésűről.
Nem. Az újratölthető típusok esetében újratölthető NiCd vagy NiMH akkumulátorokat kell használni. Ne használjon normál akkumulátorokat, mivel ezek használata esetén fennáll az olvadás veszélye.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Nem. A nyírógépet csak hajon lehet használni. Ettől eltérő használat a berendezés meghibásodásához vagy sérüléshez vezethet.
Amennyiben a nyírógép feltölthető, az akkumulátor teljes feltöltés után 40 percig bírja.
A mikrobeállító tárcsa lehetővé teszi a vágáshossz pontos beállítását, így tökéletes haj- vagy szakállnyírást biztosít.
Az alábbi hosszúságokat lehet beállítani:
1. pozíció = 0,8 mm
2. pozíció = 1,1 mm
3. pozíció = 1,4 mm
4. pozíció = 1,7 mm
5. pozíció = 2,0 mm
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.