ROWENTA HOT AIR BRUSH - ICE PURE COLLECTION

HOT AIR BRUSH - ICE PURE COLLECTION

TÖKÉLETES SZÁRÍTÁS ÉS A LEGKÜLÖNBÖZŐBB FRIZURÁK

TÖKÉLETES SZÁRÍTÁS ÉS A LEGKÜLÖNBÖZŐBB FRIZURÁK A gyors szárításnak és a funkciók széles skálájának köszönhetően a Rowenta meleg levegős hajformázó fantasztikus eredményeket és a különböző frizurastílusok választékát kínálja. Az 1200 W energiafelvétel gyors és hatékony hajszárítást biztosít, a nagy teljesítményű fejek pedig tökéletes kinézetet varázsolnak bármilyen hajtípus esetén.

Referencia szám : CF8213F0

TÖKÉLETES SZÁRÍTÁS ÉS A FRIZURÁK VÉGTELEN LEHETŐSÉGE

A Rowenta meleg levegős kefe sokoldalú eszköz a frizura formázására, aminek köszönhetően egy karnyújtásnyira van a fantasztikus frizurák széles sorától.

Az 1200 W energiafelvétel gyors és hatékony hajszárítást biztosít, a három fej és a választható beállítások pedig tökéletes kinézetet varázsolnak bármilyen hajtípus esetén.

A 38 mm átmérőjű kefe precíz eredményeket biztosít a hosszú és nehezen kezelhető hajnál is.

A 20 mm átmérőjű, sűrű sörtéjű kefe lehetővé teszi a finomabb vagy közepes hosszúságú haj egyszerű formázását és tökéletes befejezését, és kitűnő segítség a frufru hibátlan volumenéhez.

A koncentrátornak a haj előszárításakor veheti hasznát, a volumennövelő hatás, valamint a hideg levegő funkció pedig fixálja a végső frizura kívánt formáját, hogy egész nap tartson.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Teljesítmény 1200  W
Nem elérhető 1200  W
Nem elérhető
Sebességfokozatok 2  
2  
2  
2  
Hőmérséklet-beállítás 2  
2  
2  
2  
Hideg levegő fújása    
   
   
   
Funkciók Meleglevegős hajformázó  
Meleglevegős, forgófejű hajformázó  
Meleglevegős hajformázó  
Meleglevegős, forgófejű hajformázó  
Több átmérő    
   
   
   
Kiegészítők 1: 38 mm ceramic brush  
BRUSH 30mm  
2 BRUSHES  
Nem elérhető
Kiegészítők 2: 20 mm brush  
BRUSH 50mm  
COMB HEAD / ROOTS LIFTER / CONCE  
Nem elérhető
Kiegészítők 3: Concentrator  
BRUSH COVERS  
STORAGE POUCH  
Brush protectors  
Iongenerátor    
   
   
Nem elérhető
Hőmérsékletjelző    
   
   
   
Akasztókampó    
   
   
   
Elektromos feszültség 220–240  V
220  V
220–240  V
Nem elérhető
360°-os kábel    
   
   
   
Tápkábel hossza 1.8  m
Nem elérhető 1,8  m
Nem elérhető
Színek Dove metal & white  
Nem elérhető Black and Pink  
Black & Pink  
Garancia 1 ÉV  
Nem elérhető 1 ÉV  
Nem elérhető

Gyakori kérdések

Tanácsos ezt akkor végezni, amikor a készülék hideg és nincs égésveszély. Nyomja meg a lemezek oldalán található „nyelveket”, azután csúsztassa ki a lemezeket. Beillesztéskor csúsztassa azokat ütközésig és ellenőrizze, hogy biztonságosan a helyükön vannak és nem mozdulnak el.
Amikor a készülék köré tekeri a haját, mindig ugyanazt a részt használja, ne próbálja használni a készüléket teljes hosszúságban. A szabad kezével tartsa a készülék nem felmelegedő hegyét.
A hajsütővas hengeres része a használat során nagyon forróvá válik, ezért óvatosnak kell lenni, és nem szabad hozzáérni. Ezen kívül arra is vigyázni kell, hogy a kábel ne érjen hozzá a készülék forró részeihez.
Miután kiválasztotta a kívánt beállítást, 10 percet kell várnia arra, hogy a készülék elérje a kívánt hőmérsékletet.
Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Nem. Ne használjon vegyszeres hajkezelő termékeket a készülékkel együtt. Ezeket akkor alkalmazza, ha a haja lehűlt és már nem használja a kreppelőt. A készülék nem használható szintetikus hajra, pl. hajhosszabbításra, vagy parókára sem.
Igen. Tekerje rá a haját a készülékre, és várjon kb. 20 másodpercet, mielőtt a loknit elengedné. Ismételje meg ezt az eljárást többször a haj egész hosszán. Lehűlés után ne kefélje ki a hajat, mert így természetesebb lesz a hullám.
A 2-3 cm széles loknik készítése tanácsos.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.