ROWENTA FOR ELITE BRUSH ACTIV 2 1000 CF9232

BRUSH ACTIV 2 1000 CF9232

GYORS HAJSZÁRÍTÁS VOLUMENNEL A RAGYOGÓ EREDMÉNYEKÉRT

Professzionális styling maximális hajvolumennel és csillogással.  A Brush Activ’ kiváló teljesítményt és ragyogó csillogást kínál, az 1000 W energiafelvétel pedig gyors hajszárítást biztosít megterhelés nélkül. A két forgó kefe (50 mm és 30 mm) professzionális szárítást tesz lehetővé, a Keratin & Shine pedig csökkenti a sztatikus energia mennyiségét és a kócolódást, így sima és könnyen formázható hajat kap.

Referencia szám : CF9232D0

PROFESSZIONÁLISAN BESZÁRÍTOTT, FÉNYLŐEN CSILLOGÓ HAJ

A hatékony teljesítmény és a legjobb minőség tökéletes kombinációjával a Brush Activ’ forgó kefe gyors szárítást és csodálatosan csillogó hajat kínál.

A Keratin & Shine felület csökkenti a sztatikus elektromosságot, így sima és könnyen formázható, ragyogó csillogással gazdagított hajat kap.

A két különböző kefe megfelel minden hajtípusnak a hosszútól a közepesen hosszún keresztül a rövidig, az 1000 W teljesítmény pedig hatékony szárítást és gyors eredményeket biztosít.

A Brush Activ’ automatikus forgatás funkcióval van ellátva, mely lehetővé teszi a párhuzamos szárítást és utánozza a fodrász mozdulatait a szárításért és tökéletes stylingért egyetlen lépésben.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Sebességfokozatok 2  
Nem elérhető 2  
1  
Hőmérséklet-beállítás 2  
Nem elérhető 2  
1  
Légáramlás beállítása 1  
2  
1  
1  
Hideg levegő fújása    
   
   
   
Bevonat "Keratin & Shine" felület  
Kerámia  
Kerámia  
"Keratin & Shine" felület  
Funkciók Meleglevegős, forgófejű hajformázó  
Meleglevegős, forgófejű hajformázó  
Meleglevegős, forgófejű hajformázó  
Meleglevegős, forgófejű hajformázó  
Henger átmérője 50 & 30  mm
50mm & 30  mm
30 & 50 mm  mm
50  mm
Több átmérő    
   
   
   
Forma Kerek  
Kerek  
Kerek  
Kerek  
Automatikus forgás    
   
   
   
Állítható hőmérséklet YES  °C
Nem elérhető YES  °C
Nem elérhető
Kiegészítők 3: Brush protectors  
Nem elérhető BRUSH COVERS  
Nem elérhető
Alacsony hőmérsékleten is hatékony    
   
   
   
Választható forgásirány YES  
Yes  
YES  
Yes  
Levehető rács    
   
   
   
Akasztókampó    
   
   
   
360°-os kábel    
   
   
   
Főtőelem típusa Alumínium  
Nem elérhető Egyéb  
Alumínium  
Színek Black & Pink  
White and Metallic Raspberry  
Nem elérhető Black & Pink  

Gyakori kérdések

Tanácsos ezt akkor végezni, amikor a készülék hideg és nincs égésveszély. Nyomja meg a lemezek oldalán található „nyelveket”, azután csúsztassa ki a lemezeket. Beillesztéskor csúsztassa azokat ütközésig és ellenőrizze, hogy biztonságosan a helyükön vannak és nem mozdulnak el.
Amikor a készülék köré tekeri a haját, mindig ugyanazt a részt használja, ne próbálja használni a készüléket teljes hosszúságban. A szabad kezével tartsa a készülék nem felmelegedő hegyét.
A hajsütővas hengeres része a használat során nagyon forróvá válik, ezért óvatosnak kell lenni, és nem szabad hozzáérni. Ezen kívül arra is vigyázni kell, hogy a kábel ne érjen hozzá a készülék forró részeihez.
Miután kiválasztotta a kívánt beállítást, 10 percet kell várnia arra, hogy a készülék elérje a kívánt hőmérsékletet.
Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Nem. Ne használjon vegyszeres hajkezelő termékeket a készülékkel együtt. Ezeket akkor alkalmazza, ha a haja lehűlt és már nem használja a kreppelőt. A készülék nem használható szintetikus hajra, pl. hajhosszabbításra, vagy parókára sem.
Igen. Tekerje rá a haját a készülékre, és várjon kb. 20 másodpercet, mielőtt a loknit elengedné. Ismételje meg ezt az eljárást többször a haj egész hosszán. Lehűlés után ne kefélje ki a hajat, mert így természetesebb lesz a hullám.
A 2-3 cm széles loknik készítése tanácsos.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.