ROWENTA FOCUS 3 DW5120+25+27

FOCUS 3 DW5120+25+27

Rowenta DW5122 Focus 2500 W gőzölős vasaló 40 g/perc. A Rowenta Focus tökéletes vasalást kínál a legapróbb részletekig. Ez a 2500 W teljesítményű és 180 g Gőzkibocsátás gőzölős vasaló nagy teljesítményt, pontos fém hegyet és kiváló gőz eloszlás kínál az egyedi szabadalmaztatott Microsteam400 vasalólap technológiának köszönhetően.  

Referencia szám : DW5122F1

PRECIZITÁS A TÖKÉLETES VASALÁSI EREDMÉNYEKÉRT

A Rowenta Focus verhetetlen precizitást kínál a legapróbb részletekig, és az igényes ruhadarabok vasalásának kihívásával kiválóan megbirkózik.

Ez a kiváló teljesítményű, 2500 W energiafelvételű és 180 g gőzadagolós gőzölős vasaló pontos heggyel rendelkezik a maximális precizitásért, mely lehetővé teszi az összegyűrt és igényes ruhadarabok vasalását a nehezen hozzáférhető helyeken is, mint a szűk szegélyek, varratok és gallérok.

A precizitás hatékonysággal párosul, mivel a vasalólap egyedi, szabadalmaztatott Microsteam400 Profile technológiája tökéletes gőzeloszlatásról gondoskodik a 400 aktív mikronyílásnak köszönhetően, a kiváló minőségű rozsdamentes acél pedig hosszabb élettartamot biztosít.

A Rowenta Focus változtatható, akár 40 g/perces gőzadagolást kínál, a gazdaságos mód akár 20%-kal* alacsonyabb energiafogyasztást jelent, a további továbbfejlesztett funkciói pedig az abszolút pontosságú tökéletes eredményekről gondoskodnak.

Dokumentáció

Gyakori kérdésekNem, mielőtt eltenné, hagyja kihűlni a vasalót, és kövesse az alábbi 4 tanácsot:
Távolítsa el a tartályban maradt vizet, állítsa minimumra a hőszabályozót, zárja el a gőzszabályozót, és (modelltől függően) állítsa a készüléket a sarkára vagy a talpára.


Amennyiben vasalója vízkövesedést gátló rendszerrel rendelkezik, a vízkövesedést gátló pálcát havonta egyszer meg kell tisztítania.
Ehhez áramtalanítsa a vasalót és hagyja 30 -45 percig hűlni.
Távolítsa el a maradék vizet, majd a felső részénél fogva vegye ki a pálcát.
Helyezze a pálcát 4 órára egy pohár citromlébe (vagy fehér ecetbe).
Ezt követően bő vízzel öblítse le, majd helyezze vissza a vasalóba.
Figyelem! Ne a végeinél fogva tartsa a pálcát.


• Durillium vasalótalp:
Rendszeresen tisztítsa a vasalótalpat nedves, nem fémes mosogatószivaccsal. Az egyszerűbb, a vasalótalp rozsdásodását megakadályozó tisztításhoz akkor mossa le enyhén nedves szivaccsal a vasalótalpat, amikor még langyos.
Ha koszt kell eltávolítani, használja a kifejezetten a Durillium vasalótalpak tisztítására készült eszközt.
• Rozsdamentes acél vasalótalp:
A vasalótalpat enyhén megnedvesített ruhával vagy nem karcoló szivaccsal tisztítsa akkor, amikor hideg.
• Öntisztító vasalótalp:
A felület sérülésének elkerülésére puha, enyhén megnedvesített ruhával törölje át a meleg vasalótalpat.
Figyelmeztetés: A vastisztító használata tönkreteszi a vasalótalp öntisztító bevonatát.


Könnyedén rázza meg a vasalót, hogy helyre álljon. A jelzőlámpa ekkor elkezd villogni, majd a vasaló elkezd felmelegedni.


Ha a vasaló több mint 8 percig mozdulatlanul áll (a sarkán vagy a talpán), illetve több mint 30 percig le van fektetve, az elektronikus rendszer megszünteti a készülék áramellátását, és az auto-stop (automatikus kikapcsolás) jelzőlámpa villogni kezd.
A vasaló ismételt bekapcsolásához elegendő a készüléket egy kissé megmozgatni, míg a lámpa el nem alszik.